Αυγουστίνος Καντιώτης



Η κυβερνητικη Μαφια του Μαυροβουνιου κατα της Ορθοδοξης Εκκλησιας 1) ΤΟΝ ΙΔΙΟ & ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΙΩΓΜΟ ΥΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΑΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΟΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΣ (Διαβαστε 48 παλαιοτερα αρθρα)

date Ιούν 15th, 2020 | filed Filed under: Cрпски језик

ΤΟΝ ΙΔΙΟ & χειροτερο ΔΙΩΓΜΟ ΥΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΑΣ, Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ 10

Ο επισκοπος Αρτεμιος διωχθηκε απο το Κοσσυφοπέδιο με όλους τους μοναχους και μοναχες με ψευδεις αναπόδεικτες κατηγορίες, γιατί κατηγγειλε στα ευρωπαϊκα δικαστηρια σαν συνυπευθυνους για τους 150 καμμενους ορθοδόξους ναους του Κοσσυφοπεδίου, που οι Αλβανοι τους εβαζαν φωτια παρουσια τους. Οἱ ἱεράρχες οἱ ὁρθόδοξοι καὶ ὁ ἐπίσκοπος Μαυροβουνίου Ἀμφιλόχιος τὸν πίεζαν νὰ ἀποσύρει τὶς μηνύσεις καὶ ἐπειδὴ ἐκεῖνος τὸ ἀρνοῦντα τὸν ἔδιωξαν ἀπό τὴν ἔδρα του καὶ ἔκαναν ἄλλον ἐπίσκοπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ 48 παλαια αρθρα, που δημοσιευσαμε τότε:

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?cat=36

9a150f5deb69

Στον διωγμό αυτό συμμετεῖχε ενεργά και ο επίσκοπος Μαυροβουνίου Ἀμφιλόχιος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΚΚΕΛ: akkel.president@gmail.com,

Η κυβερνητική Μαφία του Μαυροβουνίου κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας

  Αντιορθοδοξη κυβερνηση στο Μαυροβούνιο          Η καταγγελία του Αρχιμανδρίτη π. Ευσέβιου Μεάντζια που πληροφορήθηκε το ΑΚΚΕΛ από άρθρο της 12ης Ιουνίου στο https://enromiosini.gr με τίτλο «Διωγμός της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μαυροβούνιο», αποκαλύπτει μία κυριολεκτικά μαφιόζικη καταδίωξη της Ορθόδοξης Εκκλησίας «Στο μαγαζί του Τζουγκάνοβιτς», όπως είναι γνωστό το Μαυροβούνιο ως χώρα από το τέλος ακόμη του 20ου αιώνα, όπως επίσης και με το σύνθημα «Μικρή στο μάτι, μεγάλη στη διαφθορά», λόγω των στενών σχέσεων του καθεστώτος με την ιταλική Μαφία και όχι μόνο. Το παρακράτος της Χίλαρυ έχει επίσης στενές σχέσεις, σε σημείο που όταν ο Τραμπ έγινε Πρόεδρος στις ΗΠΑ να καρφώσει χαρακτηριστικά τους μαφιόζους του Τζουγκάνοβιτς  λέγοντας ότι το Μαυροβούνιο είναι μια φιλοπόλεμη χώρα για το οποίο δεν βλέπει το λόγο γιατί να στείλει τα παιδιά των Αμερικανών να σκοτωθούν. Βέβαια άλλο το καθεστώς και άλλο ο λαός που υποφέρει από αυτό αλλά τότε ο Τραμπ μιλούσε για να ακούσουν μέσα στις ΗΠΑ.

Αυτά που έκαναν οι μπολσεβίκοι και μετέπειτα κομμουνιστές (του … ειρηνιστή Τίτο), τα κάνουν τώρα οι κομματικοί διάδοχοι, οι σοσιαληστές «δημοκράτες» του Μίλο Τζουγκάνοβιτς, ο οποίος κυβερνά («δημοκρατικά» βεβαίως βεβαίως) για ένα τρίτο του αιώνα, μαζί με την φαμίλια του και τους πραιτοριανούς σεκιουριτάδες γύρω του, για να αγοράζει και εκλογές, μεταξύ άλλων. Αμφισβητεί τη νομιμότητα της περιουσίας της Εκκλησίας πριν από το 1918 και πάει μαφιόζικα να κλέψει τα πάντα.

Στην καταγγελία του Αρχιμανδρίτη π. Ευσέβιου Μεάντζια (https://enromiosini.gr/arthrografia/%ce%b4%ce%b9%cf%89%ce%b3%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b5%cf%81%ce%b2%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%bf%cf%81%ce%b8%cf%8c%ce%b4%ce%bf%ce%be%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7/) μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Όμως σήμερα το πρωί ήρθαν στο νέο Μοναστήρι του Αγίου Βασιλείου του Όστρογκ κοντά στην παραθαλάσσια  πόλη Ούλτσιν και κατεδάφισαν το κονάκι της Μονής με τις μπουλντόζες, μάλιστα με την έντονη παρουσία των αστυνομικών. Χωρίς καμμία προηγούμενη ειδοποίηση ήρθαν και κατεδάφισαν το κτίριο της Μονής με την υποστήριξη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας σαν να είναι οι μοναχές τρομοκράτες!».

«Ποιός θα έλεγε ότι στο 21ο αιώνα θα ζούμε το διωγμό της Ορθόδοξης Εκκλησίας όπως στην εποχή του Διοκλητιανού ή του Στάλιν. Τόσα ανθρώπινα δικαιώματα του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ορθόδοξη Εκκλησία σαν να μην ισχύουν, και αυτό μπορούμε να δούμε ιδιαίτερα στις μέρες μας στο Μαυροβούνιο. Με κάθε ύπουλο και δόλιο τρόπο η Κυβέρνηση του Μαυροβουνίου προσπαθεί να υποβαθμίσει την κανονικότητα της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μαυροβούνιο».

«Ντυμένοι στα ρούχα της Δημοκρατίας πρώην κομμουνιστές του Μαυροβουνίου δεν έμαθαν να σέβονται ούτε τα ανθρώπινα δικαιώματα ούτε τους τάφους των προγόνων τους, οι οποίοι ήταν Ορθόδοξοι Σέρβοι.  Το να αρνούνται να είναι απόγονοι των Σέρβων δικαιώματα τους όμως την κανονικότητα του Πατριαρχείου της Σερβίας και την περιουσία της δεν μπορούν να αρπάξουν με το δήθεν Νόμο τους Περί της νομιμότητας της περιουσίας πριν το έτος του  1918».

            Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας καλεί την κυβέρνηση να καταγγείλει αμέσως στην Ε.Ε., στο ΝΑΤΟ και στον ΟΗΕ την ρατσιστική επίθεση κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας από το μαφιόζικο καθεστώς Τζουγκάνοβιτς και να ζητήσει να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες πάταξης του οργανωμένου εγκλήματος στο «Μαγαζί του Τζουγκάνοβιτς» ώστε να γίνει ελεύθερη και δημοκρατική χώρα και στο μεταξύ να επιβάλουν κυρώσεις κατά των συμμοριών του Τζουγκάνοβιτς και των ομάδων που σχετίζονται με την συγκεκριμένη ρατσιστική επίθεση.

Επιπλέον, το ΑΚΚΕΛ καλεί ομοίως την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος να καταδικάσει την επίθεση κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μαυροβούνιο και να ζητήσει την απομάκρυνση από την εξουσία των ατόμων και ομάδων οργανωμένου εγκλήματος που είναι υπεύθυνα για αυτό.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.