Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΒΡΩΜΙΣΕ; ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ. Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ; ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

date Ιούλ 6th, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΒΡΩΜΙΣΕ;
ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ;

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ, ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟΙ & ΚΑΘΗΡΗΜΕΝΟΙ & ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ιερωνυμ. λαγοςΔιεύθυνση:
Οδ. Αγίας Φιλοθέης 21, Τ.Κ. 105 56, Αθήνα
Τηλεφωνικό κέντρο:
210-3352.300 και 210-3248.731-34
Για θέματα που αφορούν στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Μακαριωτάτου:
id.grafeion@iaath.gr Για θέματα γενικού περιεχομένου: iaath.gr@gmail.com

ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

«…Θα πρέπει συνειδητοποιήσουν, ότι σε θέσεις Επισκόπων και Αρχιεπισκόπων, δεν ανεβαίνει (σχεδόν) κανείς, αν δεν έχει περάσει από τις Μασονικές Στοές. Και ο Ιερώνυμος, δεν αποτελεί εξαίρεση. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, είναι κατασκευάσματα του μιαρού έθνους των εβραίοΣιωνιστών και οι έχοντες υψηλούς βαθμούς, δηλωνουν απόλυτη πίστη στον Σατανά. Αυτά τα επιγραμματικά, για να μάθη ο λαός, και να γνωρίζει, ότι το αποκούμπι του είναι ολίγοι απλοί ιερείς και μοναχο…»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%%83-%CF%80/

Ο Αρχιεπισκοπος εχει τιμηθει με τον Αστερα του Ταγματος των Ναϊτων

του Κώστα Ζαφειρίου

Οι σχέσεις του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου με το Τάγμα των Ναϊτών χρονολογείται από το 2009 την εποχή που τιμήθηκε με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών και του απενεμήθη το σχετικό Δίπλωμα ενώ παρέλαβε και επιταγή 1.000 δολαρίων ως πρώτη δόση για τα έργα επισκευής του Καθεδρικού Ναού.
Αυτό διαβάζουμε σε δημοσίευμα του εντύπου «Ναϊτικά Νέα» (φωτο).
Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι ο μακαριώτατος έδωσε τον Νοέμβριο του 2009 εντολή στον μητροπολίτη Μαραθώνος κ. Μελίτωνα να παραστεί ως εκπρόσωπός του σε «Τελετή Περικοσμήσεως των Νέων Ιπποτών»….
ΔΙΑΒΑΣΤΕ & ΕΔΩ:
http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=3916

Προφήτευσε ὁ ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλος καὶ εἶπε ὅτι οἱ δεσποτάδες τῶν ἐσχάτων καιρῶν θὰ εἶναι χειρότεροι ὅλων τῶν ἀνθρώπων
Καὶ ὁ ἀείμνηστος αγωνιστής ιεράρχης π. Αυγουστῖνος, ειπε:

«Δυστυχώς και  μέσα στην Εκκλησία μπήκε η μασονία. Διαβάστε παλαιότερες «ΣΠΙΘΕΣ» και θα το δείτε. Εγώ κατήγγειλα επίσημα με στοιχεία ότι και επίσκοποι και μητροπολίται και πατριάρχαι είναι μασόνοι… Για να γίνεις δεσπότης ή πρέπει να περάσεις από τα σκαλοπάτια της μασονίας ή άμα δεν περάσεις, -γιατί δεν είναι όλοι οι δεσποτάδες μασόνοι-, όμως είναι γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιοι ύποπτοι στην Εκκλησία. Δεν ανακοινώνουν τα ονόματά τους όσο ζουν, άμα πεθάνουν τότε τους φανερώνουν. Εμείς όμως τους ξέρουμε και τους παρακολουθούμε.

Για να γίνεις δεσπότης σήμερα ή πρέπει να κάνεις τούμπα μέσα στην στοά των μασόνων και να προσκυνήσεις τον διάβολο· Τι διαβολο-δεσπότης θα γίνεις; Ή θα επιτρέψει η μασονία να γίνεις εάν δεν την πολεμάς και έχεις ευγένεια απέναντί της. Γι’ αυτό βλέπεις όλοι αυτοί που είναι υποψήφιοι δεσποτάδες σιωπούν, κανείς τους δεν μιλά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Ξέρουν πολύ καλά ότι θα τους φάει το φίδι.

Μωρέ χίλιες φορές διάκονος, χίλιες φορές καλόγερος και να φωνάζω μέρα νύκτα ότι είστε σατανάδες, παρά να με δώστε μήτρες και μπαστούνες. Και αν με κάνετε δεσπότη, τί θα γίνει; Σας τα χαρίζω όλα βρε διαβόλοι.

Ο Δουλγέρης που ήταν ένας φωστήρας, ένας ήλιος, -δεν υπήρχε πιο μορφωμένος και πιο ικανός και πιο δυνατός και δραστήριος ιεροκήρυκας-, και όμως δεν έγινε επίσκοπος. Εψηφίστηκε κάτω στην Κύπρο επίσκοπος. Μαζευτήκαν όλοι οι μασόνοι και είπαν· Ο Δουλγέρης επίσκοπος; Μας έφαγε. Αν γίνει αυτός δεσπότης θα μας σβήσει. Είπαν όχι οι μασόνοι και δεν τον έκαναν επίσκοπο· πέθανε ιερομόναχος… Υπό διωγμό.

Και μέσα στην Εκκλησία η μασονία…»

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.