Αυγουστίνος Καντιώτης



Οι εγκληματιες μπορουν να κλεψουν την ελευθερια μας – YouTube 2) ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προστεθηκε ΣΚΟΠΙΜΑ στο «eμβολιο» μαγνητισμος για να αναγκασει το mRNA να μπει σε ολοκληρο το σωμα ωστε να διασφαλιστει η… ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ!!! Βιντεο

Οι εγκληματιες μπορουν να κλεψουν την ελευθερια μας

https://www.youtube.com/watch?v=XKtWXwgjog0&t=498s

9a150f5deb69

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ:

Προστέθηκε ΣΚΟΠΙΜΑ στο «eμβόλιο» μαγνητισμός για να αναγκάσει το mRNA να μπει σε ολόκληρο το σώμα ώστε να διασφαλιστεί η… ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ!!! Βίντεο

Νίκος Χειλαδάκης

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Επιβεβαιώνεται 100% ο μαγνητισμός που προκαλείται από το περιεχόμενο του εμβολίου μέσα στο σώμα εμβολιασμένων!!! σας αποκαλύψαμε για τη πολλοστή φορά ότι όλα τα εμβόλια κορωνοϊού προκαλούν και φρικτές παρενέργειες και…ΘΑΝΑΤΟ σε όσους τα κάνουν. Αυτό είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ και έχει επιβεβαιωθεί από ιατρούς, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες σε θέματα υγεία από όλο τον κόσμο. Και εκτός αυτών, προκαλεί και κάτι άλλο εξίσου ανατριχιαστικό, που όπως σας έχουμε αποκαλύψει, συνδέεται με όλα τα καινούρια δίκτυα… 5G. Επιβεβαιώσαμε επίσης το γεγονός πως, σε όσους που έχουν κάνει το εμβόλιο κορωνοϊού, υπάρχει ένας πάρα πολύ περίεργος μαγνητισμός που έχει διαμορφωθεί ενεργιακά γύρω από το χέρι τους όπου το περιεχμένο του εμβολίου. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Διαβάστε το όλο εδώ >http://greeknewsondemand.com/2021/06/11/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%

Και τώρα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) έρχεται να σας αποκαλύψει το ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!!….

Στο ακόλουθο βίντεο-σοκ, η Αγγλίδα Δρ. Τ. μας εξηγεί, σύμφωνα με τις δικές έρευνες-υποθέσεις (δηλ. δεν έχει δημοσιεύσει τίποτε το επίσημο ακόμη αλλά εμείς, πάντως, την ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!), το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ όσον αφορά όλους αυτούς τους λίαν περίεργους μαγνητισμούς που υπάρχουν πλέον στον οργανισμό πολλών εκατομμύριων εμβολιασμών σε όλο τον κόσμο.

Τα κύρια σημεία είναι τα εξής….

  1. Τα εμβόλια κορωνοϊού περιέχουν ένα μαγνητισμένο νανο-σωματίδιο συνδεδεμένο με το mRNA…
  2. Στη συνέχεια, διασχίζει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου και προσελκύεται στον εγκέφαλο….
  3. Δύο πράγματα βοηθούν αυτό το πέρασμα του μαγνητισμένου mRNA στον εγκέφαλο. (a) Τοπικές επιδράσεις θερμοκρασίας από την ακτινοβολία EMF. (b) Και από ένα τεχνητό δίκτυο, όπως από την υδρογέλη.
  4. Αναφέρεται τώρα ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανακαλύπτουν ότι η περιοχή του χεριού τους όπου έλαβαν τον εμβολιασμό είναι πλέον μαγνητική.
  5. Τα άτομα που έλαβαν δύο εμβολιασμούς έχουν ισχυρότερο πεδίο μαγνητισμού από εκείνα που πήραν μόνο έναν.
  6. Και παρ΄ολο που δεν υπάρχει -όλως περιέργως– αναφορά σε μαγνητικά στοιχεία στην λίστα συστατικών των εμβολίων, ωστόσο, η μαγνητική νανοτεχνολογία υπάρχει και διεξήθησαν εκτενείς μελέτες σε ζώα και κύτταρα in vitro τα τελευταία χρόνια.
  7. Επίσης, και σύμφωνα με πληροφορίες του δημόσιου τομέα, τόσο η Pfizer όσο και η Moderna χρησιμοποίησαν μια πρωτεΐνη-ακίδα S2 κατά το στάδιο κατασκευής των εμβολίων COVID από μια εταιρεία που ονομάζεται Agro Bio Systems και δείχνουν επίσης ένα διάγραμμα του mRNA με μαγνητισμένο νανο- σωματίδιο στο ένα άκρο που χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη αυτών των εμβολίων!!!
  8. Το μαγνητισμένο mRNA διασχίζει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου και προκαλεί βλάβη εκεί για διάφορους λόγους !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

«ATTEMPTED MASS GENOCIDE» MAGNETGATE HYPOTHESIS FROM MEDICAL DOCTOR #MAGNETCHALLENGE (DR. T)

( Τό παρόν link ἀπό ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ:

https://www.bitchute.com/video/fPYnt0078cou/ )

(θά τό βρεῖτε καί ἐδῶ ὅπως παραπέμπει ὁ ἀρθρογράφος:)

https://www.notonthebeeb.co.uk/drt-genocide

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.