Αυγουστίνος Καντιώτης



No 8 – ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ …..ΑΣΤΕΡΕΣ – ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΣ» 2) ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΝΑ ΤΙΜΑ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 3) «Συνθηκη» των Πρεσπων, Τι κανουμε τωρα. | Μαρια Δεληβανη 2. Οι Τουρκοι καταπατουν την κυριαρχια μας στο Αιγαιο με τις ευλογιες του Κογκρεσου;

No 8 – ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ …..ΑΣΤΕΡΕΣ

Αίγιον, 6/02/2023
«Αναλάβετε τὴν πανοπλίαν τοῦ Θεοῦ ».
Και πάλι …..ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ KAI ME TO ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ…. ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ Νο 8
Η αχίλλειος πτέρνα των Κομμάτων: ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΣ»
Πατηστε τον τίτλο και διαβάστε το άρθρο του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

589345584235671765gogba

ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΝΑ ΤΙΜΑ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.pdf 

Πατηστε τον τίτλο

589345584235671765gogba

«Συνθηκη» των Πρεσπων, Τι κανουμε τωρα. | Μαρια Δεληβανη
____

____
Μαρια Νεγρεποντη-Δελιβανη : Οι Τουρκοι καταπατουν την κυριαρχια μας στο Αιγαιο με τις ευλογιες του Κογκρεσου;

Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

Στην Κυριακάτικη Δημοκρατία της 29/1 η εξαιρετική δημοσιογράφος μας Κύρα Αδάμ προβαίνει σε συντριπτικές, δυστυχώς, αποκαλύψεις, που επικυρώνουν τη θλιβερή πραγματικότητα, σχετικά με τις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ, σχετικά με τις σχέσεις της Τουρκίας με την Αμερική, αλλά και σχετικά με τη δική μας (αναγκαστική;) αδιαφορία.

Η κυρία Κύρα Αδάμ κάνει φύλλο και φτερό τις απειλητικές πλευρές της τουρκικής άσκησης στο Αιγαίο, που προβλέπεται ότι θα διεξαχθεί από τις 24/1 ως τις 24/2. Η είδηση δεν είναι βέβαια οι χιλιοειπωμένες παράνομες απαιτήσεις της Τουρκίας, που απεικονίζονται στην εξαγγελθείσα άσκηση, αλλά το γεγονός ότι αυτές χαίρουν της πλήρους υποστήριξης σε έκθεση του Κογκρέσου, παρότι καταπατούν εμφανώς κυριαρχικά μας δικαιώματα, νομιμοποιώντας έτσι τη συνδιαχείριση στο Αιγαίο. Συγκεκριμένα, η τουρκική αυτή άσκηση αμφισβητεί την ελληνικότητα πολυάριθμων βραχονησίδων μας, αποδέχεται σιωπηρά τη δήθεν ελληνική υποχρέωση αποστρατικοποίησης ορισμένων νησιών, ενώ ταυτόχρονα χρωματίζει με γκρι χρώμα το καθεστώς άλλων, καθιστά αδύνατη την επέκταση από 6 σε 12 ν.μ., σε πολλές περιπτώσεις, αμφισβητεί τα ελληνοτουρκικά θαλάσσια σύνορα από τις εκβολές του Έβρου μέχρι και νοτίως της Σάμου, κ.ά. Και, συνοπτικά, η περί ής ο λόγος έκθεση του Κογκρέσου νομιμοποιεί το σύνολο σχεδόν των τουρκικών παραλογισμών, που αρνούνται την ελληνικότητα πολλών νησιών μας και την κυριαρχία μας στο Αιγαίο, όπως αυτά υποστηρίζονται σε συνεχή βάση, από τον κ. Ερντογάν.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.