Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ με πολυ πονο αφορισε τον Θ. Αγγελοπουλο, γιατι διαφημιζε την πτωση των Ελληνικων συνορων στη Φλωρινα, το 1990. Ας προσεξουν οι προδοτες πολιτικοι & δικαστικοι ο Μητρ. Αυγουστινος βρισκεται εκει. Σε μια ομιλια του προειδοποιησε ότι & απο τον ταφο θα φωναζη. Θυσιαστηκαν τα καλυτερα παιδια της Ελλαδος, για να μεινει η Μακεδονια ελευθερη. Τι ωφελησαν τον Αγγελοπουλο τα 600.000.000 που πηρε απο την ΕΟΚ; Μαθετε το τελος του

date Μαρ 22nd, 2023 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Ο αγωνιστής Μητροπολίτης της Φλωρινας Αυγουστῖνος βρίσκεται στη Φλώρινα. Σε μία ομιλία του προειδοποιησε ότι και από τον τάφο θα φωνάζει. Ας  προσέξουν οι προδότες πολιτικοι και δικαστικοί, που όλες τις προδοτικες συμφωνίες τις κάνουν στην Φλώρινα, θα πληρώσουν σκληρά την προδοσία τους. Τους κεραυνούς από τον μικρό αφορισμό που έριξε στον Θ. Αγγελόπουλο, στις 17.12.1990, που διαφήμιζε την πτωση των συνόρων στην Φλώρινα θα τους ρίξει στα κεφάλια τους. Ας ερευνήσουν να μάθουν δυστυχως, το άσχημο τέλος του Αγγελόπουλου.

____________________

____

Η πρωτοδίκη τῆς Φλώρινας έβγαλε απόφαση υπέρ της Ελεύθερης προπαγάνδας των Σκοπιανῶν στην Φλώρινα και σε όλη την Μακεδονία!!! ΟΜητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστῖνος ειναι εκεῖ και θα στείλη από τον τάφο τους κεραυνους του αφορισμοῦ στο κεφάλι της και σε όποιους δικαστές επικύρωσαν δικαστικά την αθλια αυτή συμφωνία.
Ο Θ. Αγγελόπουλος πῆρε 600.000.000 απο την ΕΟΚ για το γύρισμα της ταινίας και δεν τον ενοχλοῦσε ο αφορισμός, αλλά πια η ωφελεια; Κάικε το σπίτι του στο Μάτι και ο ίδιος είχε φοβερό τέλος στο γύρισμα κάποιας του ταινίας. Τα χρήματα και οι θέσεις που προσφέρουν τα σκοτεινα κυκλώματα αργά ή γρήγορα γίνονται φωτιά και καῖνε τους προδότες.
Οι ανθέλληνες μασόνοι πολιτικοί & οι σύγχρονοι προδότες δικαστικοί έχουν δικαίωμα να ξεπουλήσουν μόνο τις βίλες τους και να αλλάξουν τα ελληνικά τους ονόματά με σκοπιανά, και όχι την Ελληνική γη, που οι Έλληνες έχυσαν ποταμούς αιμάτων για να μείνη η πατρίδα μας ελεύθεροι.
Η κ. πρωτοδικη, ασφαλῶς δεν είναι από τη Φλώρινα, γιατί οι Φλωρινιώτες είναι πατριῶτες, αλλά εστάλη για να επικυρώση δικαστικά την προδοτική συμφωνία Αν είναι αγράμματη και δεν ξέρει την ιστορία της Φλώρινας να μαζέψη τα μπουγαλάκια της και να φύγη από την Μακεδονία. Να πάει στα Σκόπια την περιμένουν.

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστῖνος, με πολύ λύπη εκανε τον μοναδικό αφορισμό στην ζωή του, στις 17.12.1990, όταν ο Θ. Αγγελόπουλος γύριζε ταινια στην Φλώρινα, με την οποια διαφημιζε την πτωση των συνόρων, εκει, οπου μετα απο 28 χρονια θα υπογραφονταν η προδοτικη συμφωνία των Πρεσπων. Ο Μητροπολίτης αφου δεν μπορεσε να μεταπείση τον Αγγελόπουλο προχώρησε στον μικρό αφορισμο απο αγαπη, ελπιζοντας οτι σε 2-3 χρόνια θα συναισθανθη την προδοσία του και θα απαλλαγη απο τον αφορισμο. Αυτό δεν εγινε, όπως διαβάζουμε και στο διαδίτυο και τ’ αποτελέσματα ήταν φρικτά. Το τελος του ηταν θλιβερο.
Ακουτε μερος απο την ακολουθια του μικρου αφορισμου
1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ
2. ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΟΠΛΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
____

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.