Αυγουστίνος Καντιώτης



Δυο αρθρα του πρωην Μητροπολιτου Καλαβρυτων Αμβροσιου σε pdf: ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ β) Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 2) Tρiα επiκαιρα άρθρα του Μαθηματ. Παναγ. a) 25η Μαρτἰου – Aγγελμα Σωτηρiας του ανθρωπινου γενους β) Καλυτερα μιας ώρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβια και φυλακη. γ) Για του Χριστου την πιστη την Αγια

date Μαρ 23rd, 2023 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δύο άρθρα του πρώην Μητροπολιτου Καλαβρύτων Αμβροσίου

Πατῆστε τους τίτλους ειναι σε pdf

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ

«Διαφθορείς της κοινωνίας υβρίζουν Ιεράρχη της Εκκλησίας, που καλεί σε μετάνοια. Κλείστε επιτέλους τα απύλωτα στόματά σας»….

No 11 – Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Πατηστε τον τίτλο & κατεβαστε το άρθρο

50751374unled13Tρία επίκαιρα άρθρα του Μαθηματικοῦ Παναγιώτου

25η Μαρτἰου – Aγγελμα Σωτηρiας του ανθρωπινου γενους

Αγάλλεται και πανηγυρίζει η Ορθοδοξία και σύμπας ο Ελληνισμός. Ξημερώνει η 25η Μαρτίου. Ημέρα που σηματοδοτεί την Ελευθερία του ανθρώπου. Ελευθερώνεται ο άνθρωπος από τα δεσμά της αμαρτίας και ο Έλληνας αποκτά την Λευτεριά του. Τον ευαγγελισμό της Υπεραγίας Θεοτόκου και την έναρξη του αγώνα του 21 για την Ελευθερία πανηγυρίζει ο ελληνισμός πανταχού της γης.

Καλυτερα μιας ώρας ελευθερη ζωη παρα 40 χρονια σκλαβια & φυλακη

Διακόσια χρόνια κύλησαν όπως το νερό στο αυλάκι. Διακόσια χρόνια από τον ξεσηκωμό των προγόνων μας. Ένας ξεσηκωμός για την Χριστού την πίστη την Αγία καιτης Ελλάδος την Ελευθερία….

Για του Χριστου την πιστη την Αγια

25 Μαρτίου 1821, ημερομηνία κηρύξεως της παλιγγενεσίας. Ο σκλάβος ρωμιός ξεσηκώνεται και κηρύσσει την επανάστασή του για την Ελευθερία του. Διάλεξε την συγκεκριμένη ημερομηνία με τον τεράστιο συμβολισμό. Τον Ευαγγελισμό της Θεομήτορος Παρθένου Υπεραγίας Θεοτόκου…..

 

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.