Αυγουστίνος Καντιώτης



1) ΕΞΑΙΣΙΟΝ ΠΤΩΜΑ ΜΟΛΟΥΜΑΙ ΜΝΗΜΑΤΙ 2) No 11 – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3ον – ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ Του πρωην ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 3) «Θα εμπνευσει τους Έλληνες η Σακελλαροπουλου;» – Για παρασημα στην παρελαση: «Για ξεπουλημα Μακεδονιας; Ή μηπως για τα Ίμια;»

Τα έχουν όλα προγραμματιστει οι σκοτεινες δυνάμεις. Ανεβαζουν στα υψηλα αξιώματα ανθρώπους χωρίς προσωπικότητα.  Μασωνους, ανίκανους, ασυνείδητους & πορωμένους, σαν τα μουτρα τους. Αν τους πουνε πετάει ο γαίδαρος. Θα απαντήσουν πετάει!!! Δυστυχῶς, έχουμε & δεσποτάδες τέτοιους. Αν ήταν στο χέρι τους, θα μας είχαν ροκ όλους. Ο Θεός δεν τους αφήνει

589345584235671765gogba

1) ΕΞΑΙΣΙΟΝ ΠΤΩΜΑ ΜΟΛΟΥΜΑΙ ΜΝΗΜΑΤΙ

Του ιερέως Ιωάννου Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης
Πατηστε τον τίτλο

d454142812c7

2) No 11 – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3ον

– ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ

Του πρωην ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, Δευτέρα 27η Μαρτίου 2023

Πατηστε τον τιτλο & διαβαστε το νεο αρθρο, εὶναι σε pdf

d454142812c7
«Θα εμπνευσει τους Έλληνες η Σακελλαροπουλου;» – Για παρασημα στην παρελαση: «Για ξεπουλημα Μακεδονιας; Ή μηπως για τα Ίμια;»

Ά.Τσελέντης:

Άκης Τσελέντης σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «για την σεβαστή ΠτΔ το μόνο που θα ευχηθώ είναι να μη χρειαστεί ποτέ να εμπνεύσει το φρόνημα των Ελλήνων».
Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτησή του:
«Χθες είδα στρατηγούς, Ναυάρχους και Πτεράρχους να παρακολουθούν καμαρωτοί τα στρατεύματα να παρελαύνουν μπροστά τους, φορτωμένοι χρυσά και ασημένια μετάλλια-παράσημα και αστέρια, και αναρωτιέμαι σε ποια πεδία μαχών τα απέκτησαν.
Εμένα ο παππούς μου o δοξασμένος αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Καρούσος και ο Θείος μου Γεώργιος Καρούσος ιπτάμενος πήραν λίγα χάλκινα παράσημα συμμετέχοντας στους Βαλκανικούς πολέμους, στο Σαραντάπορο, στο Μπιζάνι, και στη Μικρά Ασία μέχρι και με το αεροπλάνο του έπεσε στη θάλασσα τρεις φορές ο δεύτερος.

Αλήθεια έχω την απορία: Υπάρχει παράσημο ξεπουλήματος της Μακεδονίας; Μήπως για τα Ίμια; Η τα έλαβαν ο Σιμήτης και ο Πάγκαλος;
Για την σεβαστή ΠτΔ το μόνο που θα ευχηθώ είναι να μη χρειαστεί ποτέ να εμπνεύσει το φρόνημα των Ελλήνων.
(**Στο Καρναβάλι της Πάτρας είδα πολύ λιγότερα παράσημα…
(**) Η μία φωτογραφία με τα βουνά των παράσημων είναι από Ρώσους στρατηγούς».

pronews.gr

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.