Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΩΝΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ & ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ, ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ, ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΚΟΠΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΟ – ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΤΗ ΛΑΥΡΑ ΚΙΕΒΟΥ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – Τραυματισμοι πιστων υπερασπιστων της! Έκρυθμη η κατασταση. ΒΙΝΤΕΟ 2) ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ & ΑΘΩΑ, ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΩΝ – Φιλων του Βαρθολομαιου!!!

date Απρ 20th, 2023 | filed Filed under: ΔΙΩΓΜΟΙ

Κούγκι! Αρκάδι! η Λαύρα Κιέβου! Πιστοί ανακατέλαβαν και ταμπουρώθηκαν μέσα σε κτίριο της μονής που πριν είχε εισβάλει η αστυνομία και το είχε σφραγίσει! ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΤΗ ΛΑΥΡΑ ΚΙΕΒΟΥ!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Τραυματισμοί πιστών υπερασπιστών της! Έκρυθμη η κατάσταση. Ακούγονται σπαρακτικά γυναικεία ουρλιαχτά γυναίκες κρατούν εικόνες και ψέλνουν Χριστός Ανέστη, άντρες έρχονται στα χέρια με πάνοπλους αστυνομικούς…
Πάνοπλοι Ουκρανοί αστυνομικοί εισέβαλαν στην Λαύρα Σπηλαίων-Pechersk του Κιέβου έσπασαν τις κλειδαριές σφράγισαν ένα κτίριο της κι απέκλεισαν την είσοδο ενώ υπήρχαν μέσα άτομα πιστοί. υπάρχουν εντάσεις έξω από τη Λαύρα μεταξύ αστυνομικών και πιστών που την υπερασπίζονται. Εκκρεμεί το τελεσίγραφο που έχει εκπνεύσει από το Μάρτιο για εξοστρακισμό 200 και πλέον μοναχών και 300 φοιτητών του Θεολογικού Σεμιναρίου της Μονής. Έκρυθμη η κατάσταση. UOJ: πιστοί εισέβαλαν στο σφραγισμένο κτίριο 39 της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ που σφράγισε νωρίτερα η αστυνομία….

Διαβαστε και δεῖτε βίντεο εδω:

https://dimpenews.com/2023/04/19/%ce%b5%cef%cf%85-%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%bf/

589345584235671765gogba

bfΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ:ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ & ΑΘΩΑ, ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΩΝ – Φιλων του Βαρθολομαιου!!!

Ακουστε τις απαντησεις που δίνει μια 11 χρονη μικρη της Ουκρανίας. Αυτά που δεν τολμούν να πουν οι μεγάλοι, ή δεν έχουν τα κότσια ή δεν έχουν την πίστη της μικρῆς, τα λέει αυτή! Το video εδω:

https://youtu.be/avH0493n08Y

-Ηρθα εδῶ στη Λαυρα μόνη μου. Η ψυχή μου πονάει και ουρλιάζει. Είμαι 11 χρονῶν.
Ερώτηση: Αναρωτιέμαι που τα ξέρεις όλα αυτά; Δείξε μου ποιός σε έφερε εδῶ…
Απαντηση: –Μόνη μου ήρθα. Το σκέφτηκα και ήρθα μόνη μου.
Ερώτηση:   Καλά ηρεμήσε. Πόσο καιρό σκοπεύεις νά μείνεις εδω;
Απάντηση: Προστατεύω την πίστη μου & την Εκκλησία μου. Θα κάτσω εδω, όσο χρειαστεῖ ο Θεός και η Ουκρανία

589345584235671765gogba

Δαιμονιστηκε το ”ποιμνιο” του Βαρθολομαιου στην Ουκρανια και σε αμοκ σφαζει ιερεις! ή Συμβολαια θανατου κατα ιερεων;;

Κυνήγι κεφαλών με τιμές μέσω TV! Επίθεση 25/12/22 με μαχαίρι κατά ιερέα στο Chornomorsk ( Οδησσός) και σφαγή ιερέα στη Βίνιτσα 2/3/23.

«Τα Χριστούγεννα στην εκκλησία, ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στον ιερέα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και προσπάθησε να τον σφάξει, συνελήφθη»..

Ή Δαιμονίστηκε το ”ποίμνιο” του Βαρθολομαίου στην Ουκρανία και σε αμόκ σφάζει ιερείς ή τα άτομα αυτά είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αντί αμοιβής. Συμβόλαια θανάτου στην Εκκλησία;; !

Στην α΄περίπτωση ο επιτιθέμενος έβγαλε μαχαίρι με μακριά λάμα κι επιτέθηκε στον ιερέα αλλά ακινητοποιήθηκε κι εξουδετερώθηκε εγκαίρως από τους παρευρισκόμενους. Γι αυτό στη β΄περίπτωση εντός μιας εβδομάδας επέλεξαν να επιτεθούν σε ιερέα εκτός ακολουθίας αλλά εντός ναού ώστε να είναι σίγουροι για τη σφαγή. Οι 2 επιθέσεις σχετίζονται άμεσα.

https://youtu.be/_qhwa02hJrE  – https://dimpenews.com/2023/01/03/

589345584235671765gogba

Αυτή την ιστορική στιγμή οι προσευχές των ορθοδόξων Σέρβων αποβλέπουν στην προστασία του μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Ονουφρίου, του ευαγούς κλήρου της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας και των μοναζόντων της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου, δήλωσε ο επίσκοπος Μπιχάτς και Πετροβάτς Σέργιος, ιεράρχης της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Σερβίας.

«Τα τριάντα χρόνια που μεσολάβησαν, γίναμε μάρτυρες πολλών ιστορικών γεγονότων, που άλλαξαν τον κόσμο, όπου γεννηθήκαμε», τόνισε ο επίσκοπος Σέργιος και συνέχισε: «Όχι μόνον μεγάλα κράτη εξαφανίσθηκαν και αναδύθηκε μεγαλύτερος αριθμός μικρών κρατών, αλλά και επί τριάντα χρόνια καταβλήθηκαν επανειλημμένες ανεπιτυχείς προσπάθειες κατακερματισμού της Ορθοδόξου Εκκλησίας σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό κατά τόπους Εκκλησιών, η καθεμία εκ των οποίων θα υπηρετούσε όχι τον Θεό και τους πιστούς, αλλά το κράτος. Όταν δεν επιτεύχθηκε πλήρως να διαλυθεί η ενότητα του ορθόδοξου κόσμου, ακολούθησαν οι προσπάθειες δημιουργίας μη κανονικών εκκλησιών».

Ο ιεράρχης της Σερβικής Εκκλησίας έστρεψε την προσοχή του στο ότι όσα συμβαίνουν σήμερα με τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία και το ποίμνιό της δεν είναι τίποτε νέο και άγνωστο για τους Σέρβους.

«Υπέστη πολλαπλές επιβουλές η ενότητα της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Σερβίας, αρχής γενομένης από τις επιθέσεις στη Μακεδονία και καταλήγοντας στο Μαυροβούνιο, όπου ένα παρακμάζον πολιτικό κόμμα μαζί με τον διαχρονικό του πρόεδρο προσπάθησε να εκδιώξει την Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας από το έδαφος του Μαυροβουνίου, λησμονώντας ότι το κράτος αναδείχθηκε από τις μοναστηριακές δομές αυτής της Εκκλησίας», διαπίστωσε ο επίσκοπος και συνέχισε: «Στο Κόσοβο και τα Μετόχια αντιμετωπίζουμε αμέτρητες προσπάθειες κλοπής της σερβικής πνευματικής και ιστορικής κληρονομιάς, προσπάθειες οικειοποιήσεως της σερβικής ορθόδοξης κληρονομιάς και τοποθετήσεως αυτής στο πλαίσιο της ανύπαρκτης μεσαιωνικής κληρονομιάς των Αλβανών του Κοσόβου. Μιλώντας στη σημερινή γλώσσα, τοποθετήσεως ενός αλλότριου περιεχομένου σε δικό τους περιτύλιγμα».

Ο επίσκοπος Σέργιος προειδοποίησε ότι «το ίδιο συμβαίνει τώρα στη ρωσική πνευματική γη, στην πρωτεύουσα της σημερινής Ουκρανίας».

«Η συνταγή είναι ίδια, divide et impera, διαίρει και βασίλευε, υπέδειξε ο ιεράρχης. Το σχέδιο αυτό εκπονείτο χρόνια, ακόμη και δεκαετίες. Σκοπός είναι να διαιρέσουν, να χωρίσουν και να κάνουν τους ομοδόξους αδελφούς να μαλώσουν, να διαιρέσουν την Εκκλησία του Χριστού και να διαμελίσουν δια παντός τον λαό, από τη δύναμη του οποίου εξαρτάται η τύχη ολόκληρης της ανθρωπότητας».

«Όσοι πάντοτε καλούσαν σε ελευθερία και δημοκρατία, αποσιωπούν σήμερα τις διώξεις κατά των ορθοδόξων μοναχών στη Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου, οι οποίοι ήταν και παραμένουν με τη μια κανονική Εκκλησία στο έδαφος της Ουκρανίας, δηλαδή την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία του Πατριαρχείου Μόσχας. Η Δύση αποσιωπά τις διώξεις στον καθηγούμενο της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου μητροπολίτη Παύλο και τον ατρόμητο μοναχισμό. Αυτή η σιωπή δεν είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας της Δύσεως, αλλά σαφής αναγνώριση του ότι πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι ίδιες δυνάμεις, οι οποίες έπεισαν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να αποδώσει με την υπογραφή του νομιμότητα στο μη κανονικό εκκλησιαστικό πολίτευμα, το οποίο στερείται εκκλησιαστικής και ιεροκανονικής βάσεως», ανέφερε ο ιεράρχης της Σερβικής Εκκλησίας.

«Η υποκριτική Δύση απέστρεψε ύπουλα το πρόσωπό της από όσα η ίδια προμελέτησε, αποστέλλοντας τον υπερήλικο Πατριάρχη Βαρθολομαίο εξ ονόματός αυτής να καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά της ρωσικής Ορθοδοξίας, το “Άγιο Κίεβo”, όπως κάποτε το ονόμασε ο μέγας Νέγκος», δήλωσε ο επίσκοπος Σέργιος.

Οι προσευχές των Ορθοδόξων Σέρβων σήμερα είναι με τον μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Ονούφριο και τους ιερείς της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, οι οποίοι υφίστανται διώξεις στη χώρα τους.

«Τους συλλαμβάνουν αναιτίως, τους ξυλοκοπούν ανελέητα, τους τιμωρούν άνευ ενοχής και δίκης. Δεν υπάρχει για αυτούς ελευθερία στην πνευματικά δηλητηριασμένη χώρα, την αιχμαλωτισμένη από το αυταρχικό καθεστώς, που με το αδελφικό αίμα χαράσσει σύνορα, τα οποία ουδέποτε υπήρχαν. Σήμερα η Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου είναι ο Γολγοθάς της Ορθοδοξίας. Όσοι σταυρώνονται σήμερα εκεί με τις διώξεις, θα αναστηθούν αύριο με την ελευθερία, διότι δεν υπάρχει ανάσταση χωρίς τον θάνατο! Κανείς ας μην αμφιβάλλει γι’ αυτό!», κατέληξε ο επίσκοπος Σέργιος.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.