Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ & ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

date Μαι 20th, 2023 | filed Filed under: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ

 ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

Ειναι πολύ επίκαιρη και δίνει τη μοναδική λύση.

Να στησουν οι πολιτικοι το στρατόπεδο των μεταναστών, όπου θέλουν και γύρω -γυρώ από το στρατόπεδο, την πρώτη θέση, τιμής ένεκεν, να την δώσουν στις γυναίκες και στα παιδιά τους. Ασπίδα για τον λαό να είναι οι οικογένειες των πολιτικών!!!

Ίδου η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Ποίος, τότε, θα διαμαρτυρηθεί; Ποιος θα τους κατηγορήση;
(Ας δούμε, τι είπε, πριν από 50 χρόνια, σε μια παρόμοια περίπτωση ο σοφός Γέροντας Μητροπολίτης Φλωρινης Αυγουστινος. Είναι ιδανική περίπτωση. Ας τον ακούσουμε):
_«…Ακούω τώρα κάποιους, να λένε· Τί κακό σου κάνουν τα δυστυχισμένα αυτά πλάσματα;
_Ποιος είναι αυτός, που το λέει αυτό; Εγώ, αν ειχα τό δικαίωμα ξέρεις τι θα έκανα;
Θα έπιανα αυτόν που έδωσε την άδεια…, και τον άλλον… που έρριξε την ιδέα, και θα τους πρότεινα να πάρουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους για να κατοικήσουν γύρω- γυρω [από το στρατόπεδο των].
Θα έπιανα τον άλλο, τον α ή το β΄ βουλευτή με τις οικογένειες τους –που λέει· είναι καλό πράγμα και νόμιμο, να πάνε να κατοικήσουν εκεί, γύρω – γύρω. Να πάτε έκει κύριοι να κατοικήσετε με τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας, για να πάρω τα φτωχαδάκια και να τα βάλω στα σπίτια σας…

Ε, θα ήθελαν αυτοί οι κύριοι, κοντά στα σπίτια τους κοντά στα κορίτσια τους και στις γυναίκες τους και στα αγόρια τους να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι; Όχι, όχι θα φώναζαν. Έ, αυτό που δεν θέλουν για τον εαυτό τους να μην το κάνουν στον Ελληνικό λαό».

(Θα πρέπει να μαυρίσει με την ψήφο του ο Ελληνικός λαός, όλους αυτούς τους βουλευτάδες που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Το μόνο που φρόντισαν είναι τα δικά τους παιδιά. Μάζεψαν πλούτη για να ζήσουν σαν μαχαραγιάδες 200 χρόνια και τα σπουδάζουν στο Μαχάταμ, σαν πρίγκιπες για να τους διαδεχθούν στην πολιτική!!!)

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.