Αυγουστίνος Καντιώτης



Προκατασκευασμενο σχεδιο εξοντωσης επ. ΑΡΤΕΜΙΟΥ και αρχιμ. Συμεων

date Μαρ 15th, 2010 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

Προκατασκευασμένο σχέδιο εξόντωσης

του ΑΡΤΕΜΙΟΥ και του αρχιμ. Συμεων

ΓΙΑΤΙ;

Αrtemios:simeonΣτην σημερινή εποχή της παγκοσμιοποιήσης, που τα μεγάλα ιδανικά ΠΙΣΤΙΣ-ΠΑΤΡΙΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πολεμούνται και ετοιμάζεται η έλευσης του Αντιχρίστου, είναι έγκλημα να είναι κανείς πατριώτης και αληθινός Ορθόδοξος χριστιανός. Αυτό το  έγκλημα έκανε ο αγωνιστής ορθόδοξος ιεράρχης της Σερβίας Αρτέμιος και ο αρχιμανδρίτης του π. Συμεών. Γι’ αυτό διώκονται από τους φιλοπαπικούς ιεράρχας της Σερβίας!!

Η συμπεριφορά τους στον επίσκοπο της Raska – Πρίζρεν και στους συνεργάτας του είναι άθλια και πανάθλια. Κάνουν επίδειξη  δυνάμεως! Έχουν τα μεγάλα αφεντικά, που βομβάρδισαν τον Σέρβικο λαό με το μέρος τους. Και κατόρθωσαν να βγάλουν ένταλμα συλλήψεως, χωρίς να γίνει δίκη και χωρίς να αποδειχθεί τίποτα!!!

Αλλάζουν τα δεδομένα

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τα διεθνή εντάλματα βγαίναν για αναγνωρισμένους τρομοκράτες που δικάζονταν και καταδικάζονταν για μεγάλα εγκλήματα. Βγαίναν για λωποδύτες, που καταχρώνταν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Τώρα άλλαξαν τα δεδομένα. Τώρα βγαίνουν για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, που αντιστέκονται στα σχέδια των αντιχρίστων. Ο π. Συμεών συνελλήφθη σαν εγκληματίας με διεθνές ένταλμα σύλληψης και κρατείτε στο αστυνομικό τμήμα του Θερμαϊκού, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, χωρίς να απολογηθεί, χωρίς να δικαστεί και χωρίς να ξέρουν αν το ποσόν που «καταχράστηκε», είναι μεγάλο ή μικρό!!! Οι διώκτες ξέρουν πολύ καλά την αθωότητά τους, ξέρουν που πήγαν τα χρήματα, αλλά  βρήκαν μια δικαιολογία για να τους τσιουβαλιάσουν. Δεν λένε τον πραγματικό λόγο της διώξεως, για να μην έχουν την διεθνή κατακραυγή!!!

Ο φιλοπαπικός νέος πατριάρχης της Σερβίας Ειρηναίος, που έχει πρόσβαση όπως φαίνεται και στα διεθνή καταδικαστικά μέσα, πριν προλάβει να πατήσει το κατώφλι του Πατριαρχείου και να ενθρονιστεί, άρχισε την κάθαρση της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας από την ΑΝΑΠΟΔΗ. Η συμπεριφορά αυτού και των ομοίων του, είναι άθλια και πανάθλια. Είναι αθεόφοβοι αισχύστου είδους.

Ή είναι ψεύτες ή δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται

Είπαν στην αρχή ότι ο αρχιμανδρίτης Συμεών καταχράστηκε 300.000 ευρώ, το διάστημα 2004-2009, για να ανεβάσουν μετά από λίγο το ποσόν κατακόρυφα, «σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ» και να το προσγειώσουν μετά από λίγο ανώμαλα, στο ποσόν των 73.000 ευρώ. Σας παραπέμπουμε στις παρακάτω ιστοσελίδες για να καταλάβετε την ανακολουθία των λόγων τους. Μπορούν να μας πουν αυτοί οι κύριοι της παγκοσμιοποίησης, γιατί ανεβάζουν και κατεβάζουν τόσο ανώμαλα τα ποσά;


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ

STAYRΣέρβικη ιστοσελίδα· που πήρε την είδηση μάλλον από Romfea, γράφει ότι  ο π. Συμεών καταχράστηκε χρήματα «ύψους πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ !!!

«Protiv arhimadrita Simeona, bivšeg igumana manastira Banjska i smenjenog arhijerejskog zamenika Eparhije raško-prizrenske podneta je krivična prijava Višem tužilaštvu u Beogradu, a na teret mu se stavljaju finansijske zloupotrebe eparhijskih fondova u iznosu od više stotina hiljada evra – Dacic: Συμεών Vilovski συνελήφθησαν στην Ελλάδα
11. 2010η Mart | 15:36 | Πηγή: Beta.

Η Romfea, που πρώτη έγραψε την είδηση, στις 9-3-2010, γράφει:

Κατά τη θητεία του ως Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής του Αγίου Στεφάνου (Μπάνισκα) και Γραμματέως του Επισκόπου Ράσκας και Πριζρένης κ. Αρτεμίου, ο π. Συμεών καταγγέλλεται από την Εκκλησία και τις αστυνομικές αρχές για κατάχρηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που υπεξαιρέθηκαν προς ίδιον όφελος…(ανακοίνωση του Γραφείου Ενημερώσεως του Πατριαρχείου Σερβίας, σχετικά με τον Αρχιμανδρίτη Συμεών Βιλόφσκι)

Μετά από τέσσερες ημέρες η Romfea, γράφει·

Ο Αρχιμανδρίτης Σιμεών ο οποίος συνελήφθη στην Περαία, κατηγορείται ότι ως ταμίας διοικητικού συμβουλίου ιδρύματος με αρμοδιότητα την ανακατασκευή μονών, υπεξαίρεσε με απάτη ποσό που υπερβαίνει τα 73.000 ευρώ και διώκεται με ένταλμα σύλληψης του ανωτάτου δικαστηρίου του Βελιγραδίου (Romfea. Gr, 13-3-2010).

Και φυσικά τις πληροφορίες η Romfea δεν τις βγάζει από το μυαλό της, αλλά τις παίρνει από τις πηγές των διωκτών.

ΒΓΑΛΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

Ας μην ανησυχούν όμως· Δεν θα αργήσει και γι’ αυτούς να βγει ένταλμα σύλληψης, όχι από τα επίγεια διεθνή δικαστήρια, που ο Γέροντας επίσκοπος π. Αυγουστίνος Καντιώτης τα ονομάζει αραχνόπανα, γιατί πιάνουν κάποια μικρά μυγάκια, ενώ οι μεγάλοι καρχαρίες τρυπούν το αραχνόπανο της δικαιοσύνης και φεύγουν. Το ένταλμα συλλήψεως θα έρθει κάποια στιγμή για όλους μας. Ας κάνουμε λοιπόν ότι μπορούμε για την πνευματική καλιέργειά μας και ας συμπαρασταθούμε στους δεδιωγμένους ένεκεν δικαιοσύνης, αδελφούς μας, για να έχουμε καλήν απολογία ενώπιον του Ουρανίου Δικαστού.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Ο επίσκοπος Αρτέμιος είναι γνωστός για τους αγώνες του κατά της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου, και ήτο πάντοτε στην πρώτη γραμμή κατά του Οικουμενισμού. Έκανε αγώνα εναντίον των οικουμενιστών και υπέγραψε εναντίον τους την «Ομολογία Πίστεως κατά του Οικουμενισμού». Ο π. Συμεών είναι ο κληρικός που μετέφρασε στα Σέρβικα την “ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ” και γι’ αυτό διώκεται.

Ο πατριάχης Βαρθολομαίος, που μοιράζει κοράνια και τιμάται από τις Εβραϊκές συναγωγές και από αρχιμασόνους, προσπάθησε να απειλήσει και Έλληνας ιεράρχας και να εκφοβίσει κληρικούς και μοναχούς, που υπέγραψαν “την Ομολογία Πίστεως” όμως δεν το κατόρθωσε. Η Ελλάδα όπως απεδείχθη δεν είναι Σερβία. Η πρότασή του προς  τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και προς την ιεραρχία της Ελλάδος πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων, μαζί με το έκκλητον του Πατριάρχου. Ήθελε να αποκαταστήσει τον οικουμενιστή συναγωνιστή του πρώην Αττικής Παντελεήμων Μπεζανίτη, που κατασκαδάλισε τον Ελληνικό λαό με τα κατορθώματά του.

Αυτοί τους χρειάζονται, με αυτά τα πρόσωπα προχωρούν τα σατανικά σχέδιά τους!!


ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΕΛΙΑ

Ο π. Συμεών Βιλόφσκι λέει ότι οι κατηγορίες είναι χωρίς θεμέλια και αρνείται κάθε κατηγορία. Τα χρήματα τα έχει δαπανήση για την επισκευή των Σέρβικων εκκλησιών και μοναστηριών στο Κοσσυφοπέδιο και στα Μετόχια.
Ο δικηγόρος του κ. Ταπουσκοβιτσ είπε ότι η έρευνα θα δείξει που πήγαν τα χρήματα, αν έβαλε κάτι στην τσέπη του ή ξοδεύτηκαν όλα για εκκλησιαστικές δαπάνες (http://www.rtv.rs/sr_lat/hronika/vilovski-negira-optuzbe-da-je-prisvojio-novac-_178266.html)

Επίσης ο π. Συμεών ζητά να μην εκδοθεί στη χώρα του, επειδή διώκεται από την τοπική εκκλησία. Και φυσικά από τέτοιους δεσποτάδες που βγάζουν εντάλματα συλλήψεως, χωρίς να γίνει δίκη, μπορεί να περιμένει κανείς να αποδώσουν δικαιοσύνη;

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ, γράφει·

Προκατασκευασμένο σχέδιο εξόντωσης

του ΑΡΤΕΜΙΟΥ και του αρχιμ. Συμεών

Υπαίτιοι της οργανωμένης δίωξις του Αρτεμίου οι τρείς προδότες του ΠΟΠΟΒΙΤΣ, τα φερέφωνα των Αμερικάνων, Αθανάσιος Γιέφτιτς, Ειρηναίος Μπούλοβιτς και Αμφιλόχιος Ράντοβιτς.
Μέχρι και τα δακτυλίδια του τους χάρισε ο Πάπας.

Μέχρι και ψυχασθενή προσπάθησαν να κατηγορήσουν τον ΑΡΤΕΜΙΟ.

Νεωτεριστές και οι τρείς και Νεοβαρλααμίτες.

Υποτακτικοί του Γιανναρά και του διαβόητου Ζηζιούλα.

Ψευδείς και οργανωμένες όλες οι κατηγορίες εναντίον του π. ΣΥΜΕΩΝ.

Οι δικαστικές αρχές της Σερβίας αρνούνται ακόμα και την παράστασι δικηγόρου στον π. Συμεων.

Ψεύδη τα περί κλήσεώς του να καταθέση.

Εκδόθηκε ένταλμα με ψευδή στοιχεία.

Αρνήθηκαν στον απεσταλμένο δικηγόρο του να δώσουν οποιαδήποτε στοιχεία υπάρχουν.

Τίποτα δεν υπάρχει εναντίον τους.

Είναι όλα ψεύδη και συκοφαντίες.

Ούτε βιβλιάρια έχει ο π. Συμεών, ούτε διαμερίσματα στην Θεσσαλονίκη.

Ολα είναι ΨΕΥΔΗ του Αθανασίου ΓΙΕΦΤΙΤΣ.

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΝΤΑ

Διαβάζουμε στην Romfea, σήμερα·

«Ο Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Ράσκας και Πριζρένης, Επίσκοπος Αθανάσιος Γιέβτιτς, τέλεσε το Σάββατο 13 Μαρτίου 2010, Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Γκρατσάνιτσα του Κοσσυφοπεδίου η οποία βρίσκεται 10 χιλιόμετρα από την Πρίστινα.

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Ηγούμενος Κύριλλος και οχτώ ιερείς, και το εκκλησίασμα δεν ξεπερνούσε τα πενήντα άτομα».

Προσέξατε; Ο αριθμός τον ιερέων, που πιθανόν να φοβάται την οργή του συναξιούχου δεσπότη, κόντευε να είναι ο ίδιος με το εκκλησίασμα!

Και κάτι ακόμα. Οι Σέρβικες ιστοσελίδες έγραφαν οτι ο επίσκοπος Αρτέμιος κρατείται έγκλειστος στο παραπάνω μοναστήρι, και δεν επιτρέπει ο Γιέβτιτς να δώση συνέντευξη, χωρίς την άδειά του! Αν αυτό είναι αλήθεια και γιατί να μην είναι; Ο λαός του έδωσε ένα μάθημα. Και μια απορία· Οεπίσκοπος Αρτέμιος γιατί δεν συλλειτούργησε μαζί του!

********************************************

ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ

*********************************************

Un plan de prefabricată exterminare

a lui Artemie şi a arhimandritului Simeon

DE CE?

În actuala epocă a globalizării, în care marile idealuri CREDINŢĂ-PATRIE-FAMILIE sunt atacate şi în care se pregăteşte venirea lui Antihrist, este o crimă ca cineva să fie patriot şi adevărat creştin ortodox. Aceasta este şi crima nevoitorului ierarh al poporului ortodox sârb Artemie şi a părintelui arhimandrit Simeon. Acesta este adevăratul motiv al prigoanei.

Comportamentul lor faţă de episcopul de Raşca-Prizren şi faţă de colaboratorii săi a fost ticălos şi preaticălos. Fac demonstraţie de putere! Au de partea lor ca mari şefi care au bombardat poporul sârb. Şi au reuşit să scoată un ordin de arestare, fără a se face un proces şi fără a demonstra nimic!!!

Datele se schimbă

Până acum ştiam că ordinele internaţionale se emiteau pentru teroriştii recunoscuţi care erau judecaţi şi condamnaţi pentru mari crime. Ieşeau pentru hoţii care delapidau multe milioane de euro. Acum datele s-au schimbat. Acum ele se emit pentru creştinii ortodocşi, care se opun planurilor antihriştilor. Părintele Simeon a fost arestat ca un criminal cu ordin internaţional de arestare şi este reţinut la secţia de poliţie Thermaikos, în Neous Epivates, Tesalonic, fără a se putea apăra, fără a fi judecat şi fără a şti dacă suma, care s-a delapidat, este mare sau mică!!! Prigonitorii ştiu foarte bine nevinovăţia lor, cum ştiu şi unde au mers banii, dar au inventat o găselniţă ca să-i prindă în sac. Nu spun adevăratul motiv al izgonirii, ca să nu işte vreun protest internaţional!!!

Noul patriarh filocatolic al Serbiei – Irineu, care a apelat după cum se vede şi la mijloacele juridice internaţionale, înainte de a reuşi să calce pragul Patriarhiei şi să fie întronizat, a început epurarea Bisericii Ortodoxe Sârbe ANAPODA. Comportamentul lui şi al celor asemenea lui este ticălos şi preaticălos. Sunt fără frică de Dumnezeu şi fără ruşine.

Sau sunt mincinoşi sau nu ştiu ce li se întâmplă

Au spus la început că arhimandritul Simeon a delapidat 300.000 de euro, în perioada 2004-2009, pentru ca după puţin timp să ridice suma fulminant „la multe sute de mii de euro” şi să aterizeze anormal după puţin timp la suma de 73.000 de euro. Vă trimitem la site-urile de mai jos pentru a înţelege inconsecvenţa cuvintelor lor. Pot să ne spună aceşti domni ai globalizării, de ce cresc şi scad atât de anormal sumele?

URMĂRIŢI DRUMUL LOR

Site-ul sârbesc, care a preluat ştirea probabil de pe Romfea, scrie că părintele Simeon a delapidat bani „care se ridică la multe sute de mii de euro”???

«Protiv arhimadrita Simeona, bivšeg igumana manastira Banjska i smenjenog arhijerejskog zamenika Eparhije raško-prizrenske podneta je krivična prijava Višem tužilaštvu u Beogradu, a na teret mu se stavljaju finansijske zloupotrebe eparhijskih fondova u iznosu od više stotina hiljada evra – Dacic: Συμεών Vilovski συνελήφθησαν στην Ελλάδα

11. 2010η Mart | 15:36 | Πηγή: Beta.


Romfea.gr, care a postat primul ştirea, pe 9-03-2010, scrie:

După depunerea sa din egumenia Sfintei Mănăstiri a Sfântului Ştefan (Banjska) şi din postul de secretar al episcopului de Raşka şi Prizren, părintele Simeon este denunţat de către Biserică şi Poliţie pentru delapidarea a sute de mii de euro, de care s-ar fi folosit în interes propriu… (Comunicatul Biroului de informare al Patriarhiei Serbiei referitor la arhimandritul Simeon Vilovski).

tag3 Responses to “Προκατασκευασμενο σχεδιο εξοντωσης επ. ΑΡΤΕΜΙΟΥ και αρχιμ. Συμεων”

  1. PELERIN ORTODOX Said,

    […] Să nu se neliniştească însă. Nu va întârzia să iasă şi pentru ei un ordin de arestare, nu din partea tribunalelor internaţionale pământeşti, pe care bătrânul episcop, părintele Augustin, le numeşte cârpe pentru păianjeni, deoarece prind muştele mici, în timp ce marii rechini găuresc cârpa pentru păianjeni a justiţiei şi scapă. Va veni la un moment dat un ordin de arestare pentru noi toţi. Să facem aşadar ce putem pentru cultivarea noastră duhovnicească şi să fim alături de cei prigoniţi pentru dreptate, fraţii noştri, ca să avem LUAŢI AMINTE LA ÎNCĂ CEVA Episcopul Artemie este cunoscut pentru luptele sale împotriva independenţei Kosovo şi a fost întotdeauna în prima linie împotriva ecumenismului. A dat o luptă împotriva ecumeniştilor şi a semnat împotriva lor „Mărturisirea de Credinţă împotriva ecumenismului”. Părintele Simeon este clericul care a tradus în sârbeşte „MĂRTURISIREA DE CREDINŢĂ ÎMPOTRIVA ECUMENISMULUI” şi pentru aceasta este prigonit. Patriarhul Bartolomeu, care împarte Corane şi primeşte onoruri din partea sinagogilor evreieşti şi a arhi-masonilor, a încercat să îi ameninţe şi pe ierarhii elini şi să-i intimideze pe clericii şi monahii, care au semnat „Mărturisirea de Credinţă…”, însă nu a reuşit. După cum s-a dovedit, Elada nu este Serbia. Propunerea lui către Arhiepiscopul Atenelor şi către Ierarhia Eladei a fost aruncată la coşul de gunoi, împreună cu recursul Patriarhiei. A vrut să-l reabiliteze pe coechipierul lui ecumenist, Panteleimon Bezanitis, fost de Attica, care a parascandalizat poporul elin cu isprăvile sale. De unii ca aceştia au nevoie; prin astfel de persoane îşi promovează planurile lor satanice!! ACUZAŢIILE NU AU NICI UN TEMEI Părintele Simeon Vilovski spune că acuzaţiile sunt fără temei şi neagă orice acuzaţie. Banii i-a cheltuit în restaurarea bisericilor şi mănăstirilor sârbeşti din Kosovo şi Metohia. Avocatul său, domnul Tapušković, a spus că ancheta va arăta unde au mers banii, dacă a pus ceva în buzunarul său sau i-a cheltuit pe toţi în investiţii bisericeşti (http://www.rtv.rs/sr_lat/hronika/vilovski-negira-optuzbe-da-je-prisvojio-novac-_178266.html). De asemenea, părintele Simeon cere să nu fie repatriat, deoarece este prigonit de Biserica locală. Şi e normal, din partea unor astfel de episcopi, care emit ordine de arestare, fără a se face un proces, poate cineva să aştepte dreptate? SITE-UL ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ reproduce textul tradus mai sus adăugând: Un plan de prefabricată exterminare a lui Artemie şi a arhimandritului Simeon Vinovaţii de prigoana organizată împotriva lui Artemie sunt cei trei trădători ai lui POPOVICI, purtătorii de cuvânt ai americanilor: Atanasie Jeftici, Irineu Bulovici şi Amfilohie Radovici. Papa le-a dăruit chiar şi inele. Pe ARTEMIE au încercat să-l scoată şi bolnav mintal. Toţi trei sunt inovaţionişti şi neovarlaamiţi. Ucenici ai lui Iannara şi ai faimosului Zizioulas. Toate acuzaţiile împotriva părintelui Simeon sunt false şi ticluite. Autorităţile juridice ale Serbiei îi refuză părintelui Simeon până şi prezenţa unui avocat. False şi mincinoase sunt şi cele despre chemarea sa pentru a fi depus. A fost emis un ordin cu date false. Au refuzat avocatului trimis oferirea oricăror date existente. Nu există nimic împotriva lor. Toate sunt minciuni şi calomnii. Părintele Simeon nu are nici livreturi, nici apartamente în Tesalonic. Toate sunt MINCIUNI  ale lui Atanasie JEVTICI. POPORUL RĂSPUNDE Citim astăzi pe Romfea.gr: „Locţiitorul Sfintei Mitropolii de Raşka şi Prizren, Episcopul Atanasie Jevtici, a săvârşit sâmbătă 13 martie 2010, Sfânta Liturghie în Mănăstirea Gracianiţa din Kosovo, care se află la 10 km de Priştina. La Sfânta Liturghie au participat Egumenul Kiril şi opt preoţi, iar în biserică credincioşii nu au depăşit numărul de 50 de persoane”. Aţi observat? Numărul preoţilor, care probabil că se tem de mânia episcopului pensionar, este aproape acelaşi cu cel al credincioşilor! Şi încă ceva. Saiturile sârbeşti au scris că episcopul Artemie este ţinut închis în mănăstirea de mai sus, iar Jevtici nu-i îngăduie să acorde vreun interviu fără permisiunea lui! Dacă este adevărat – şi de ce n-ar fi? – , poporul i-a dat o lecţie. Şi o nedumerire: Episcopul Artemie de ce  nu a slujit împreună cu el?! (traducere de ierom. Fotie după http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=10332) […]

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.