Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΚΑΤΑΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΩΣ 2) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΤΙΣ ΙΡΙΔΟΣ. ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΩΡΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ; ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 3) ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

date Αυγ 11th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

ΚΑΤΑΦΑΣΗ ΣΤΟ ΦΩΣ

Ι. ΠΕΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . 11.8.2023.pdf_

(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-Πατηστε τον τιτλο & διαβαστε το αρθρο)
Διαφημίζουν ήδη την εμφύτευση βιοτσίπ στον εγκέφαλο, για να υποβάλλουν απ’ τα κέντρα τους  λογισμούς δαιμονικούς, υποβιβάζοντας σε άβουλους δούλους τους ανθρώπους (Ελευθερία είναι η επίγνωση της αναγκαιότητας κατά τον Μαρξ, που ήταν μυημένος στα σκοτάδια τους. Συνειδητή δουλεία δηλαδή. Οι ίδιοι βέβαια εξαιρούνται ως «υπεράνθρωποι»). Η ελευθερία είναι συστατικό ιδίωμα του κατ’ εικόνα. Αν αφαιρεθεί, παύει ο άνθρωπος να εικονίζει τον Θεό και συνεπώς αδυνατεί να αναχθεί στο «καθ’ ομοίωσιν», να θεωθεί.

Αν η ταυτότητα είναι προσφράγισμα, δεν συνιστά δέσμευση γάμου, ως αρραβώνας ολέθριος για τον πιστό;

589345584235671765gogba

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Δεν εχεΜασωνια τεραςι καμια σχεση με τις φωτογαφικές μηχανες, που εχουν τα φωτογραφία. Σκαναρουν και δεν φωτογραφίζουν το πρόσωπο και την ιριδα του ματιου. Τι κρυβεται πισω απο αυτήν την τεχνολογία, που πάνε με το ζώρι όπως στα εμβόλια για να μας τα επιβάλλουν, τα αρρωστημένα σατανικά μυαλά των παγκοσμιοποιητων, της Ε.Ε. με την βοηθεια των δικων μας πολιτικων καθάρματων , ο Θεός ξέρει. Οσοι εχετε παλαιες ταυτότητες βγάλτε μεσα στο Αυγουστο καινουργιες, πριν απο την εφαρμογη αυτης της τεχνολογίας.

Στο χερι φουσκωσαν τα επικινδυνα εμβόλια, τωρα θα σκανάρουν & το μετωπο, για να εχουν πληρη ελεγχο για την ολοκληρωτικη σκλαβια του μυαλου που θελουν, μεχρι να φάνε και αυτοι το κεφάλι τους. Διαβαστε Αποκάλυψη και κλειστε τις τηλεοράσεις που κάνουν πλυση εγκεφάλου και πλησιασται τον ΧΡΙΣΤΟ.

589345584235671765gogba

ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

Αθήνα, 6 Αυγούστου 2023

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία από όλη την Ελλάδα που υπογράφουν το κείμενο αυτό, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους προς την Ελληνική Κυβέρνηση, για την προαναγγελλόμενη κυκλοφορία ηλεκτρονικών (ψηφιακών) ταυτοτήτων από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, έπειτα από περίπου 40 χρόνια σταθερής λαϊκής αποδοκιμασίας και απόρριψης παρομοίων κυβερνητικών προσπαθειών.

Ως πιστά μέλη τής Εκκλησίας, παραμένουμε προσηλωμένοι στις συνοδικές αποφάσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος (1993, 2626/1997, 2641/1998) και στην παρακαταθήκη των συγχρόνων σεβασμίων και αγίων Γερόντων, οι οποίοι μας συνέστησαν να μην παραλάβουμε καμμία τέτοιου είδους ταυτότητα, με την οποία, όπως εξηγούμε παρακάτω, παραδίδουμε μετά βεβαιότητας τη θεόσδοτη ελευθερία μας στο ψηφιακό κράτος.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιερά Σύνοδος σε ανακοινωθέν της κατά την 17η Νοεμβρίου 2010 διεμήνυσε ότι  «ἡ Ἐκκλησία εἶναι ὑποχρεωμένη νά διαφυλάττει τήν ἐλευθερία τοῦ προσώπου καί νά ὑπερασπίζεται τήν ἀκεραιότητα τῆς πίστεως. Γι’ αὐτό: α) ἡ ”Κάρτα τοῦ Πολίτη” δέν πρέπει νά περιέχει κατ’ οὐδένα τρόπο, ἐμφανῆ ἤ ἀφανῆ, τόν ἀριθμό ”666” β) ἐπίσης κατ’ οὐδένα τρόπο πρέπει μέ αὐτή νά παραβιάζονται οἱ προσωπικές ἐλευθερίες».

Είναι αναπόφευκτο το απαράδεκτο της παραβιάσεως των προσωπικών ελευθεριών από την επιβολή της ηλεκτρονικής ταυτότητας καθώς ως άμεσες συνέπειές της ακολουθούν η αριθμοποίηση, το ψηφιακό φακέλωμα, και κυρίως η παντοδυναμία του κράτους απέναντι στον πολίτη, ο οποίος όπως μας έχουν δείξει άλλες εμπορικές ψηφιακές εφαρμογές, εύκολα υποκύπτει στο να εκχωρήσει τη ζωή και την ελευθερία του, για λίγη ψηφιακή ευκολία. Είναι αποδεδειγμένο τεχνολογικά ότι η ιχνηλάτηση των ενεργειών κάθε ατόμου, και η δυνατότητα ενεργοποίησης της παρακολούθησής του, είτε με την ίδια την ταυτότητα μέσῳ των οιωνδήποτε σημείων ταυτοποίησης, είτε με την παράλληλη χρήση εφαρμογών κινητού τηλεφώνου τύπου “COVID-pass” ή “Gov.gr Wallet”, θέτει τα θεμέλια για την 24ωρη παρακολούθηση του πολίτη. Η δε προάσπιση της ελευθερίας των ανθρώπων συνιστά θεμελιώδες έργο της Εκκλησίας, η Οποία ως Μητέρα ενδιαφέρεται για όλες τις εκφάνσεις του βίου των τέκνων Της.

Παράλληλα δεν μας διαφεύγει η μεγάλη εικόνα. Τα επιμέρους προσωπικά δεδομένα καθενός πολίτη όσο ασήμαντα και να είναι, όταν συλλέγονται από όλους τους πολίτες συνολικά και αποθηκεύονται στις τεράστιες βάσεις δεδομένων που θα σχηματισθούν, είναι χρυσός στα χέρια αυτών που μέσα από την εξόρυξη και την μαζική επεξεργασία δεδομένων (data mining και data crunching) θα μπορούν να διαπιστώνουν, να προβλέπουν και φυσικά να ελέγχουν ακόμη και συμπεριφορές του γενικού πληθυσμού. Το ζήτημα λοιπόν δεν μας αφορά μόνο ως άτομα, ως πρόσωπα. Μας αφορά ως κοινωνία, ως Έθνος. Ποιος θα έχει πρόσβαση σε αυτές τις βάσεις δεδομένων; Εμείς θα μπορούμε; Μόνο το κράτος; Ιδιώτες; Τρίτες χώρες; Ποιος θα μπορεί να τις επεξεργαστεί; Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν αναφέρει τίποτε. Δεν δείχνει να προβληματίζεται ούτε καν να νοιάζεται για κάτι από αυτά.

Για εμάς τίθενται καθαρά α) θέμα της απόλυτης καταπάτησης των ατομικών και κοινωνικών ελευθεριών, β) θέμα εθνικής ασφάλειας και το σημαντικότερο γ) θέμα πίστης: η αριθμοποίηση του προσώπου και η καταπάτηση της θεόσδοτης ελευθερίας του ανθρώπου που είναι εικόνα Θεού – με σαφέστατες εσχατολογικές διαστάσεις –  ασύμβατες προς την Χριστιανική πίστη.

Καλούμε την Κυβέρνηση να σεβαστεί τις θρησκευτικές ευαισθησίες και τις εν γένει ανησυχίες του Ελληνικού λαού και να αναιρέσει την έκδοσή της.

Αντιπροτείνουμε την έκδοση νέων χάρτινων ή πλαστικών – μη ηλεκτρονικών – ταυτοτήτων με υψηλή τεχνολογία υδατογραφημάτων που να εξασφαλίζουν την αυθεντικότητά τους και να μηδενίζουν πρακτικά την δυνατότητα παραχάραξής τους, ώστε να αποφευχθεί η μεγάλη αναταραχή πού θα δημιουργηθεί στην κοινωνία σέ περίπτωση έκδοσης και υποχρεωτικότητας της  ηλεκτρονικής ταυτότητας.

Καλούμε, επιπλέον, την Κυβέρνηση να μην προσδώσει στην ταυτότητα καμμία άλλη χρήση πέραν της ταυτοποίησης και σε καμία περίπτωση να μην την αναγάγει σε κάρτα δικαιωμάτων και «κλειδί» του πολίτη για την ψηφιακή διακυβέρνηση, γεγονός που θα καταστήσει τον πολίτη δέσμιο του ψηφιακού κράτους και τα δικαιώματά του εξαρτώμενα από τις διαθέσεις της κάθε κυβέρνησης στην καλύτερη περίπτωση. Ο σκεπτικισμός απέναντι στην ηλεκτρονική ταυτότητα δεν είναι δείγμα οπισθοδρόμησης. Είναι απόδειξη ότι οι  Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, επαγρυπνούμε για την Πίστη μας, την Πατρίδα μας και την Δημοκρατία. Δεν είμαστε οι μόνοι. Αρκεί κανείς να εξετάσει τον κατάλογο των χωρών που δεν έχουν υιοθετήσει τις ηλεκτρονικές ταυτότητες ή που τις έχουν απλά προαιρετικές. Οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ιρλανδία η Σουηδία, η Νορβηγία, η Δανία, η Ελβετία, η Ολλανδία, η Φινλανδία, είναι μερικές μόνο από τις χώρες όπου η ταυτότητα δεν είναι υποχρεωτική στους πολίτες. Οι πολίτες της Αυστραλίας, του Καναδά, της Νέας Ζηλανδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιαπωνίας ανάμεσα σε πολλές άλλες χώρες δεν έχουν καν ταυτότητα.

Καλούμε, τέλος, τον Ελληνικό λαό, να μη βιαστεί να παραλάβει την νέα ταυτότητα και να επαγρυπνεί για την πνευματική του ελευθερία, να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα συμβατικά μέσα ταυτοποίησης και να αποφεύγει παντελώς όλα τα αντίστοιχα ψηφιακά μέσα ταυτοποίησης, είτε σε μορφή έξυπνων εφαρμογών τύπου Gov.gr Wallet είτε σε μορφή κάρτας-ταυτότητας που σχεδιάζει η κυβέρνηση να υλοποιήσει.

 1. Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία
 2. Αδελφότης Ορθοδόξου Ιεραποστολής «Ο Άγιος Ραφαήλ»
 3. Διδασκαλείο «Δημήτριος Παναγόπουλος»
 4. Εθνικοί Φύλακες
 5. Ενωμένη Ρωμηοσύνη (Ε.ΡΩ.)
 6. Ένωση Επιστημόνων Γυναικών
 7. Εστία Πατερικών Μελετών
 8. Ορθόδοξος Ιεραποστολική Αδελφότης «Αγία Φοίβη»
 9. Ορθόδοξος Ιεραποστολική Αδελφότης «Οσία Ξένη»
 10. Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «Άγιος Δαμιανός Οσιονεομάρτυς»
 11. Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «Πορεία Αγάπης»
 12. Ορθόδοξος Χριστιανικός Αγωνιστικός Σύλλογος «Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης»
 13. Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (Π.Ε.Θ.)
 14. Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (Π.Ε.ΦΙ.Π.)
 15. Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΠΑ.ΣΥ.Β.Α.)
 16. Παρακαταθήκη
 17. Σύλλογος «Η Αγία Εμμέλεια»
 18. Σύλλογος «Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης»
 19. Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων
 20. Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (Σ.Φ.Ε.Β.Α.)
 21. Σωματείο Προάσπισης Αναφαίρετων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «ΑΣΠΙΔΑ»
 22. Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ιωάννης ο Χρυσόστομος»
 23. Χριστιανική Ένωση Γονέων Θεσσαλονίκης
 24. Χριστιανική Φοιτητική Ένωση (Χ.Φ.Ε.)

https://mumdadandkids.gr/texnologia/ta-orthodoksa-xristianika-somateia-peri-ton-neon-taftotiton?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_content=akaplanoglou%40augoustinos-kantiotis.gr&utm_campaign=Newsletter_9_7_2023_18_12

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.