Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΣΧΑΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ: «Ο Σατανας θα εμφανισθη με ρασα, με άμφια, με πατεριτσες & μπαστουνες!»(Μητροπολ. Φλωρινης Αυγουστινος) 2. Αρχιερατικες εκλογες: Μια απο τα ιδια (Ενα παλαιο δημοσιευμα πολυ σοβαρο, που επαναλαμβανετε χωρις φοβο Θεου. Οι τρεις «εκλεγεντες»: ο Φλωρινης, ο Παραμυθιας & Θεσσαλονικης. Ο πρωτος ειναι προϊον συναλλαγης & οι αλλοι δυο γραμματεις της Αρχιεπισκοπης! Ποιο Αγιο Πνευμα τους εκλεγει; Δεν ειναι ουτε θεοκλητοι ουτε δημοκλητοι

date Οκτ 10th, 2023 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

________

___

Έλεγε ο Μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης: «Ο Χριστόφορος ο Καλύβας, ένας επιστήθιος φίλος μου, σπουδαία φυσιογνωμία, ιστορική φυσιογνωμία, μου έλεγε προ ετών που συζητούσαμε: “Αυγουστίνε, δεν κατάλαβες τι θα γίνει; Ο Σατανάς μεταχειρισθεί όλα τα μέσα για να διαλύσει την Εκκλησία.

Θα μεταχειριστεί εις τους έσχατους καιρούς και ένα τελευταίο όπλο. Θα ντύσει παπάδες και δεσποτάδες πρόσωπα της εξουσίας του, θα τους φορέσει εγκόλπια και θα τους δώσει πατερίτσες. Και δια μέσου αυτών των αρχιερέων θα διαλύσει την Εκκλησία”. Ο Σατανάς θα εμφανισθεί με ράσα, με άμφια, με πατερίτσες και μπαστούνες!»

Αρχιερατικες εκλογες: Μια από τα ιδια

Γράφει ο
Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την πλήρωση των Μητροπόλεων Κεφαλληνίας και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς. Εξελέγησαν οι εκλεκτοί του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ο Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Φωκάς στη Μητρόπολη Κεφαλληνίας και ο Αρχιμανδρίτης Ιουστίνος Μπαρδάκας στη Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς. Οι εκλογές  ήσαν «μια από τα ίδια», όπως όλα τα τελευταία χρόνια… Η λέξη εκλογές θα μπορούσε να είναι εντός εισαγωγικών. Μάλλον γίνονται τυπικά, για να είναι νόμιμη η όλη διαδικασία. Θεωρητικά θα μπορούσαν τα μέλη της Ιεραρχίας να δίδουν εξουσιοδότηση στον Αρχιεπίσκοπο, όπως του δίδουν τα μέλη της ΔΙΣ  για το μέγιστο μέρος του μηνός που δεν συνεδριάζουν, να επιλέγει εκείνος  τον  εκλεκτό του και εκ των υστέρων να  τον εγκρίνουν και να τον χειροτονούν….

Διαβαστε την συνεχεια: http://www.elzoni.gr/html/ent/990/ent.54990.asp

Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΑΜἈΡΙΑΣ ΤΟ 2015 ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ & ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Και ο εκλεγης το  θεωρησε προσβολη στο προσωπο του και κλαιγοντας απαντησε εδω:

https://youtu.be/gp4EAlQFjLo

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ Ι. ΜΠΑΡΔΑΚΑ & ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ!

Οπως φαινεται μονος του εγραψε την επιστολη της παραιτησεως του Γεροντος του Θεοκλητου. Τωρα δεν τους χρειαζεται!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. Εδωσε εντολη να χτυπησουν χαρουμενα οι καμπάνες, για την νεα «εκλογη» του δεσποτη της Μητροπόλεως Φλωρινης. Νομιζει ο ταλαιπωρος οτι  προκοψε στην μητροπολη που του εδωσαν και θα συνεχίση να κάνει το αφεντικο και στην Μητροπολη Φλωρίνης!

Στην υποδοχη, του νεου επισκοπου, μιαν που ειναι & καλός πανηγυρτσης θα πρωτοστατη ασφαλως στην διοργανωση των εκδηλωσεων, για να παρουσιασει τον νεο δεσποτη ως κάτι πολυ μεγάλο!

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.