Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ: α) «θα έρθουν μερες που θα εισελθουν στην εκκλησια… λυκοι βαρεις!» β) ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ 2) Ποιος χριστιανος δινει σημασια στη γνωμη τετοιων δεσποταδων; 3) No 21 – Η ΔΙΣ «ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ» ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ! 4) “Έτσι” σωζονται τα χωρια μας 5) ΠΡΙΝ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΕΔΙΚΑΖΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ!

https://youtu.be/vNopZsoUPcQ?si=PIgwMeEJ7_ce0_x6

589345584235671765gogba

ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΑ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ (Ιωαν. ι΄ 9 – 16), ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ & ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

__________________

______________

 

Ποιος χριστιανός δινει σημασία στη γνώμη τέτοιων δεσποτάδων

Μητροπολίτης Δωδώνης για νέες ταυτότητες:
«Αστεία πράγματα τα τσιπάκια» – «Βεβαίως και θα την βγάλω»

https://www.pentapostagma.gr/ekklisia/ekklisia-tis-ellados/7189338_mitropolitis-dodonis-gia-nees-taytotites-asteia-pragmata-ta

589345584235671765gogba

No 21 – Η ΔΙΣ «ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ» ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ….!

Του πρώην Μητροπολιτου ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Πατηστε τον τιτλο

fb76bf1

“Έτσι” σωζονται τα χωρια μας! |Μαρτυρια…

https://katohika.gr/ellada/etsi-sozontai-ta-choria-mas-martyria

 589345584235671765gogba

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΚΑΤΕΔΙΚΑΖΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ

χαϊδ το θηριο (μικρ)Αυτός ειναι ο λογος που εκδιωχθηκαν επι Σεραφειμ 12 σεμνοι Μητροπολιτες. Σημερα το τερας της μασονιας καθεται σε δεσποτικους θρόνους και αλλοιωνεται η Ιεραρχία.

Μητροπολίτης

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Α’ προχώρησε στη σύσταση επιτροπής για δογματικά θέματα που ασχολήθηκε και με τον ΤεκτονισμόΜασονισμό και τη δράση του στην Ελλάδα. Η επιτροπή συνεδρίασε περισσότερες από δέκα φορές για το θέμα της Μασονίας και δύο φορές για το Ρόταρυ που είναι προθάλαμος της.

Ακολούθησε η υπ’ αριθμό 2060 της 1ης Δεκεμβρίου 1969 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που χαρακτήρισε την Μασονία «θρησκεία μυστική, μη γνωστή». Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, με ανακοίνωση της που δημοσιεύθηκε στη «Φωνή του Κυρίου», στηλίτευσε τη Μασονία ως θρησκεία ασυμβίβαστη με την Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη, ενώ στις 28 Νοεμβρίου 1972, με πρόταση 12 μητροπολιτών, συγκλήθηκε η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ανανέωσε την καταδικαστική απόφαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδας, που προϋπήρχε από τις 12 Οκτωβρίου 1933, την οποία αναγνώρισε ως «αυθεντικό κείμενο αυτής». Με την απόφαση της η Ιεραρχία «Εμμένει απολύτως εις τα εν τη πράξει οριζόμενα περί Μασονίας και διακηρύσσει αύθις ότι η Μασονία είναι αποδεδειγμένως θρησκεία μυστηριακής προέκτασις των παλαιών ειδωλολατρικών θρησκειών, όλως ξένη και αντίθετος προς την εξ αποκαλύψεως σωτηριώδη αλήθειαν της Αγίας ημών Εκκλησίας….». Η απόφαση της Ιεραρχίας προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του τότε Μητροπολίτου Ιωαννίνων Σεραφείμ, που ζήτησε από τους μετέχοντες Ιεράρχες να μην εγκρίνουν το κείμενο για το οποίο απαίτησε να αποσυρθεί.

fb76bf1

No 21 – Η ΔΙΣ «ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ» ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ….!

Του πρώην Μητροπολιτου ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Πατηστε τον τιτλο

fb76bf1

fb76bf1

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.