Αυγουστίνος Καντιώτης



ΔΕΚΑΤΡΙΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ 2) ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (βιντεο) 3. Ακουστηκε οτι ο επομενος δεσποτης της Φλωρινας θα ειναι με φρου φρου & αρωματα!!! Θα συλλειτουργει με τους αχειροτονητους της Ουκρανιας!!! Η Φλωρινα εχει φυλακα, εχει & γεναιο λαο, με πρωτεια στην Ελλαδα απο την αποχη των εκλογων 66,76% , με ελαχιστα λοκνταουν, εμβολια & θανατους απο κορονοϊο, Θα ειχει πρωτεια & στην εκδιωξη τετοιου δεσποτη

date Αυγ 24th, 2023 | filed Filed under: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΕΚΑΤΡΙΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

Ανακοινώνεται ότι η Ιερά Μονή Αγίου Αυγουστίνου επισκόπου Ιππῶνος στη Φλώρινα
την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 Αυγουστου 2023 & και ωρα 8 μ.μ.
θα τελέση αρχιερατικο εσπερινο και Τρισάγιο στο μνήμα τοῦ π. Αυγουστίνου,
πού βρίσκεται στο προαύλειο τῆς Ἱερᾶς Μονῆς
Στην συνέχεια θα ακολουθήση ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ.
Τήν ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 Αυγούστου, τό απόγευμα 7 μ.μ. θα τελεσθῆ
η ΠΑΝΝΥΧΙΔΑ τοῦ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ μετά τον εσπερινό, και τρισάγιο στό μνῆμα του.

d454142812c7

«ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ»

(Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αὐγουστῖνος Καντιώτης 1907-2010)
_________________

______________

ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΣΠΟΤΗ,

ΑΛΛΑ & ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ακουστηκε οτι ο επόμενος δεσπότης της Φλώρινας που ετοιμαζεται, θα είναι με φρου φρου & αρώματα!!! Θα ειναι απο αυτους που συλλειτουργουν με τους αχειροτόνητους της Ουκρανίας!!! Ας προσεξουν οι Μητροπολιτες ποιον θα στείλουν, γιατι η Φλώρινα που ειχε την πρωτεια σε όλη την Ελλάδα, στα λιγότερα λοκνταουν, στα λιγότερα εμβόλια, στους λιγοτερους θανατους από τον κορωνοϊο και στην αποχη απο τις εκλογες  το  66,76% του πληθυσμου δεν αστευεται.
Κρατησαμε την είδηση:

  • «Στο σημείο αυτό αξίζει να τονιστεί ότι το υψηλότερο ποσοστό αποχής καταγράφηκε πανελλαδικά στην εκλογική περιφέρεια της Φλώρινας με 66,76% και ακολούθησαν η Κεφαλληνία με 62,48%, η Ευρυτανία με 61,37% και η Λακωνία με 61%».

Η Φλωρινα δειχνει τα αληθινα ποσοστά που πηρε ο Μητσοτακης σε όλη την Ελλάδα. Πῶς εκεῖ δεν μπορεσαν να βάλουν χέρι στους ψηφους, ενας Θεός ξέρει!
Οι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους της περιφερειας Φλωρινης ειναι 87.213. Ψηφισαν μόνο οι 29.217! Επομένως τα ποσοστα στη Φλωρινα δεν είναι 41%, αλλά το 11,41%.
«ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»…. πῆρε      9.947 ψηφους  , δηλαδή 11,41% επι του συνόλου των Ελληνων του λαοῦ της Φλώρινας.
Ο αγωνιστής Μητροπολιτης Φλωρίνης Αυγουστῖνος ειπε εναν λόγο και τον κρατάει, ας τον προσεξουμε:

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ

«…Εγώ θα φύγω. Πού θα πάω; Όπου και αν πάω, αν δώ ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ κινδυνεύει θα κάνω επανάσταση θα χτυπήσω συναγερμό. Δεν θα αφήσω την Εκκλησία του Χριστού ούτε στους αθέους ούτε στους μασόνους ούτε στους οικουμενιστάς…».

«…Ὁμιλῶ προφητικὰ τὴν ὥρα αὐτή, καὶ ἐνθυμηθῆτε, ἀδέλφια μου, τὰ λόγια μου. Θὰ μείνωμε ἐδῶ. Καὶ ἐὰν φύγουν ὅλοι, νὰ ξέρετε πολὺ καλὰ ὁ ἐπίσκοπος Φλωρίνης θὰ μείνῃ ἐδῶ. Γιατὶ ἔχει μιὰ παράδοσι. Τὸ ῥάσον μένει. Διαβάστε τὴν ἱστορία καὶ θὰ τὸ διαπιστώσετε. Εἴμαστε συνεχισταὶ τῆς ἱστορικῆς γενιᾶς τῶν ἐπισκόπων ἐκείνων. Καὶ ἐὰν ὅλοι φύγουν, ἐμεῖς θὰ μείνουμε ἐδῶ, καὶ θὰ φωνάζουμε ἀκόμη καὶ ἀπὸ τὸ ὑπερπέραν· «Στῶμεν καλῶς».

† Ὁ Φλωρίνης, Πρεσπῶν & Ἑορδαίας Αὐγουστῖνος

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.