Αυγουστίνος Καντιώτης



ΙΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ & ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΗΣΤΩΝ 2) Mασονοι, φιλομασωνοι, φασιστες ρατσιστες εις βαρος της Ορθοδοξιας & του Ορθοδοξου Ελληνικου λαου 3) Ανακοινωση της ΔΙΣ για τις ταυτοτητες!!! 4) ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ – ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΔΙΧΑΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΧΕΙΡΟΤΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΑΡΠΑΓΕΣ & ΠΥΡΠΟΛΥΣΕΙΣ ΝΑΩΝ, ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΠΙΣΤΩΝ, ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ & ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΙΕΡΕΩΝ & ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ!!!

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΕΝΩΝ

https://youtu.be/1xhgSlQhaVU?si=F7GiYFZiH_wwztFP

 

589345584235671765gogba

Mασονοι, φιλομασωνοι, φασιστες ρατσιστες εις βαρος του Ορθοδοξου Ελληνικου λαου

Βρισκονται στην κυβερνηση, στην δικαιοσυνη, στην εκκλησιαστικη ηγεσια

1. Ο Δημοσιογραφος Αθανασιος Αυγερινος απορει για την σκληρη θεση της Κυβερνησης, στους Ελληνες της Μελιτουπολης

Ακουστε τον: https://youtu.be/pjy8kEmmEQY?feature=shared

Μόνο που ο Μητσοτακης ειναι το ίδιο απαισιος σε όλους Ελληνες & φιλος με όλους τους ανθελληνες! Καιγονταν η Ελλαδα & και αυτος ηταν γλυκες & αγαπες με τον ναζιστη Ζελεσκη!!! Και η αντιπολιτευση ειναι ανυπαρκτη!

589345584235671765gogba

Οι κολασμενοι διαλογοι της «αγαπης–Στο Πατριαρχειο …prodotes-or

Η Διεθνής Επιτροπή είναι το ανώτατο επίσημο όργανο για τον «Διάλογο της Αγάπης» μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της «Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας sic»…

589345584235671765gogba

Οπαδοι της ψευτο-ορθοδοξης αυτοκεφαλης εκκλησιας της Ουκρανιας άρπαξαν ιερο ναο στο δημο Μπορτνιτσι του Κιεβου

https://www.vimaorthodoxias.gr/rosiki-ekklisia/opadoi-tis-aytokefalis-ekklisias-tis-oykranias-arpaxan-iero-nao-sto-dimo-mportnitsi-toy-kievoy/

589345584235671765gogbaΕκδιωξη της Θεολογικης Ακαδημιας Κιεβου απο τον χωρο της Λαυρας

https://www.vimaorthodoxias.gr/rosiki-ekklisia/rosiki-ekklisia-entoni-diamartyria-gia-tin-ekdioxi-tis-theologikis-akadimias-kievoy-apo-ton-choro-tis-layras/

589345584235671765gogba

Στην καταληψη της Λαυρας του Κιεβου & το μακρυ χερι  του Βαρθολομαιου!!!

  • (Ας μη απορρουμε για  τον κλεφτη (του ωρολογιου στην Τουρκια), τον μεγα αρχιμανδριτη του Οικουμενικοῦ Θρόνου, του Βαρθολομαιου.  Και ο Ελπιδοφορος της Αμερικης εκεῖ ξεβαπτισθηκε  & εγινε λυκος βαρυς στην Ορθοδοξη Εκκλησια. Οι σκοτεινες δυναμεις εχουν την φωλια τους στο Φαναρι. Ο Βαρθολομαιος καταντησε αρχιλήσταρχος της Ορθοδοξης Ουκρανικης Εκκλησιας και οι δεσποτάδες μας αγρο αγοραζουν!!! Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστινος σε μια ομιλία του έλεγε: Και τον Αντιχριστο, όταν έρθη, θα του ψάλλουν οι αναξιοι παπάδες και δεσποτάδες, το: «Εις πολλά ετη Εωσφόρε»!)

UOC: Η κατάληψη τη Λαύρας και η δίωξη δεν προκύπτουν από τάση «πνευματικής ανεξαρτησίας», αλλά για οικοδόμηση ανεξαρτησίας από τον Χριστό για να λατρεύουν επίγειους άρχοντες!

«Η κατάληψη της Λαύρας δεν προκύπτει από ανησυχία για «πνευματική ανεξαρτησία», αλλά από ενέργειες προς το συμφέρον ενός ξένου κέντρου – του Φαναρίου και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, που προσπαθούν με κάθε κόστος να αποκτήσουν μια σειρά από συγκροτήματα αρχαίων ναών στην Ουκρανία να τα κάνουν σταυροπηγιακά και που φέρουν την πλήρη ευθύνη για τη συνεχιζόμενη δίωξη. Ακριβώς προκαλούν ενέργειες που συνεπάγονται αναταραχή και σχίσμα… Δεν πρόκειται για δομή «πνευματικής ανεξαρτησίας», αλλά για οικοδόμηση ανεξαρτησίας από τον Χριστό για να λατρεύουν επίγειους άρχοντες», γράφει ο Πρωτοδιακόνος της Κανονικής Εκκλησίας του UOC ο Vadim.

dimpenews.com

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.