Αυγουστίνος Καντιώτης«ΟΥΑΙ ΕΘΝΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ, ΥΙΟΙ ΑΝΟΜΟΙ…» – ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ!!! 2) Αναφορα Δικηγορου κ. Νικου Αντωνιαδη προς Εισαγγελεα Αρειου Παγου – Υπο διερευνηση αδικημα: Ανθρωποκτονια με ενδεχομενο δολο κατα συρροη.

date Σεπ 14th, 2023 | filed Filed under: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου Ν. Καντιωτου

______________

________

d454142812c7

Αναφορα Δικ. κ. Νικου Αντωνιαδη προς Εισαγγελεα Αρειου Παγου – Υπο διερευνηση αδικημα: Ανθρωποκτονια με ενδεχομενο δολο κατα συρροη.

Υπόψη κας Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

Λόγω της γνωστής πολυεπίπεδης νομικής δράσης μου τα τελευταία τρία και πλέον έτη, την οποία παρακολουθεί πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων σε όλη τη χώρα, έχει δημιουργηθεί ένα επίσης πολύ μεγάλο δίκτυο πληροφοριών, το οποίο δεν καλύπτει μόνο το φάσμα του αντικειμένου της εν λόγω νομικής δράσης αλλά επεκτείνεται και σε όλα τα δεινά που πλήττουν τη χώρα.

Κατά συνέπεια, ήταν βέβαιον ότι θα ελάμβανα πληροφορίες και για την τραγωδία που είναι σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα, μεταξύ των μηνυμάτων και κλήσεων που λαμβάνω από ανθρώπους που κατοικούν στις πληγείσες περιοχές, έλαβα την κάτωθι ενημέρωση, η οποία είναι αυτονόητο ότι χρήζει ΑΜΕΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ, η δε αξιοπιστία της ενισχύεται όπως διαπιστώνω από πληθώρα σχετικών δημοσιευμάτων, το δε υπό διερεύνηση (κατά τα κατωτέρω) αδίκημα είναι αυτό της κατ’ αρχάς απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, και σε περίπτωση που υπάρχουν νεκροί, αυτό της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, και σε περίπτωση περισσότερων του ενός νεκρών, κατά συρροή.

Το να επιλέξεις να σώσεις μία μεγάλη περιοχή θυσιάζοντας μία μικρότερη, μπορεί να είναι θεμιτό στο πλαίσιο διαχείρισης μίας κρίσης, υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα εκκενώσεις τη δεύτερη αυτή περιοχή.

Αλλιώς είσαι δολοφόνος.

Την παραθέτω όπως την έλαβα και παρακαλώ για τις δικές σας κατά νόμο ενέργειες:

Μέχρι τις 4:00 το πρωί δεν είχε πλημμυρίσει τίποτα στον Παλαμά. Έσπασαν το φράγμα στις 4:30 και για το λόγο αυτό έγινε η καταστροφή. Δεν είπαν σε κανέναν τίποτα, την καταγγελία την έκανε κάτοικος της Καρδίτσας. Μόλις αποκαλύφθηκε το έγκλημα, βγήκαν αρμόδιοι και είπαν ότι δήθεν έσπασαν το φράγμα για να μην πλημμυρίσει η Καρδίτσα. Αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. Το είπαν ΜΕΤΑ την καταγγελία. Το έκαναν μάλιστα ξημερώματα, στις 4:30, όταν κοιμάται όλος ο κόσμος. Αν το έκαναν μέρα, άπαντες θα έβλεπαν ότι το νερό ήρθε απότομα από το φράγμα και δεν είναι από τη βροχή.

Επίσης:

Ενώ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι έρχονταν ακραία καιρικά φαινόμενα, γιατί δεν χρησιμοποίησαν τεχνολογία τροποποίησης καιρού που διαθέτει συγκεκριμένη εταιρεία, για να μειώσουν την ένταση των φαινομένων ή/και τη θέση εκδήλωσής τους, και γιατί η ίδια τεχνολογία δεν χρησιμοποιήθηκε για την κατάσβεση των πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα;”

Επισυνάπτω σχετικούς συνδέσμους…

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Αναφέρων


NikosAntoniadisTV

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.