Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ! & ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ! ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ πρωην ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ 2) Σικε κουταλομαχια Αρχιεπισκοπου με Μητσοτακη για να προχωρησει η καρτα του πολιτη.

date Σεπ 25th, 2023 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σικε κουταλομαχια Αρχιεπισκοπου με Μητσοτακη για να προχωρησει η καρτα του πολiτη

https://tasthyras.wordpress.com/2023/09/24/%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ad-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc/#more-78453

e3fdd3242c48

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ & ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

ΘΕΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ!

*************

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ

Αγαπητοί μου Άδελφοί και Συλλειτουργοί,

Αγαπητά μου Τέκνα εν Κυρίῳ,

Ἀπευθύνομαι προς Υμάς έπειτα από μίαν ουράνιον έμπνευσιν καί προτροπήν! Επιθυμώ να σας γνωρίσω, ότι τα τραγικά και ακρως καταστρεπτικά γεγονότα, τα οποία έγιναν στην Θεσσαλία, καθώς επίσης και σε πολλά άλλα μέρη της Γης, ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ διά την αποστασίαν του σύγχρονου ανθρώπου από την αγκαλιά του Επουρανίου Πατρός μας! Η καταστροφή είναι πρωτοφανής!

Δεν είναι μόνον ο αριθμός των νεκρών αδελφών μας, ούτε το πλήθος των θυμάτων, ούτε και η καταστροφή των οικιών! Μεγάλη είναι επίσης και η ολοσχερής καταστροφή των περιουσιακών στοιχείων! Συνεπώς έρχεται περίοδος μεγάλης φτώχειας και πείνας όχι μόνον στους κατοίκους της Θεσσαλίας, αλλά και σέ όλη την Ελλάδα μας!

«Στη Θεσσαλία χάσαμε το 50% παραγωγής τυριών, το 71% χοιρινού κρέατος, το 54% των αχλαδιών και το 24% του σκληρού σιταριού»!!!

(Βλ. https://www.ieidiseis.gr/oikonomia/213728/thessalia-i-oikonomiki-katastrofi-)

Ο Θεσσαλικός κάμπος μετατράπηκε σε μια απέραντη λίμνη!

Η οργή, λοιπόν, του Θεού για την αποστασία μας από την Πατρική Του Αγκα-λιά εκφράζεται με όλα αυτά τα καταστροφικά φαινόμενα, τα οποία επεκτείνονται σε ολόκληρο τον Πλανήτη μας, αφού ολόκληρη η γή είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ!

Για τα όσα συμβαίνουν ο Επουράνιος Θεός μας έχει προ- ειδοποιήσει! Ο Ευαγγελιστής Λουκάς έχει γράψει: «εγερθήσεται έθνος επί έθνος και βασιλεία επί βασιλείαν, σεισμοί τε μεγάλοι κατά τόπους και λιμοί καί λοιμοί έσονται, φόβητρά τε και σημεία απ’ ουρανού ΜΕΓΑΛΑ ΕΣΤΑΙ» (Λουκ. κα΄, 9-11). Τώρα δε τελευταία από το Άγιον Όρος έχει κυκλοφορήσει και μία τραγική προειδοποίησις! Εύχομαι να είναι fake news!…

Για την συνεχεια πατηστε τον τιτλο του άρθρου ειναι σε pdf

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.