Αυγουστίνος Καντιώτης



Τον Άγιο Ιερομαρτυρα Φιλουμενο τον Κυπριο επετρεψε ο Θεος να τον κατακρεουργησουν με 72 τσεκουριες για την αναλγησια της Εκκλησιας για να τον αγιοποιησει! ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ 2) Εκκλησεις απο Ελληνορθοδοξο Επισκοπο Σεβαστειας Atallah Hanna: Που ειστε, ηγετες της Δυσης που ειναι οι χριστιανικες σας αξιες; 3) ANOIKTH EΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΦΙΛΟΘΕΟ 4) Καθαιρετεοι & ανθελληνες – συλλειτουργησαν με σχισματικο ψευτομακεδονα, συμπροσευχηθηκαν με αιρετικους.

date Δεκ 4th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Τον Άγιο Ιερομάρτυρα Φιλούμενο τον Κύπριο επέτρεψε ο Θεός να τον κατακρεουργήσουν με 72 τσεκουριές για την αναλγησία της Εκκλησίας για να τον αγιοποιήσει! ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

https://dimpenews.com/2023/12/04/%cf%84%ce%bf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%cf%8d/

fb76bf1

Εκκλήσεις από Ελληνορθόδοξο Επίσκοπο Σεβάστειας Atallah Hanna : Πού είστε, ηγέτες της Δύσης που είναι οι χριστιανικές σας αξίες; είστε κοντά στο χριστιανοσιωνισμό! KAI O ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ..

https://dimpenews.com/2023/12/04/%ce%b5%ce%ba%ce%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80/

fb76bf1

ANOIKTH EΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΦΙΛΟΘΕΟ

https://apotixisi.blogspot.com/2023/12/blog-post_94.html#more

fb76bf1

Καθαιρετεοι και ανθελληνες – συλλειτουργησαν με σχισματικο ψευτομακεδονα, συμπροσευχηθηκαν με αιρετικους.

σ.σ. Στην λεγόμενη «Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου» -έτσι τιμούν σήμερα τον Άγιο Ανδρέα στο Πατριαρχείο Κωνστ/Πόλεως- είδαμε ένα μικρό δείγμα του πύργου της Βαβέλ που χτίζει ο σχισματοποιός πατρ. Βαρθολομαίος. Το «νέο» αυτήν την φορά είναι ότι εκτός από τις γνωστές παρουσίες εντός του Ναού και του Ιερού Βήματος, συλλειτούργησε ο σχισματικός ψευτομακεδόνας Ναούμ! Αυτόν τον Ναούμ τον έχει επισκεφθεί στην Στρώμνιτσα ο Διδυμοτείχου Δαμασκηνός, ο οποίος όπου δει αιρετικό και σχισματικό τρέχει σαν την Βασίλω πρώτος να προλάβει. 

Αξίζει να δούμε ποιοι Έλληνες ιεράρχες συλλειτούργησαν με τον Σκοπιανό, και συνεπώς αναγνωρίζουν τους σχισματικούς ψευτομακεδόνες. Μαζί με τους «γνωστούς» Κωνστ/Πόλεως Βαρθολομαίο και Διδυμοτείχου Δαμασκηνό συλλειτούργησαν και οι Κρήτης Ευγένιος, Ζακύνθου Διονύσιος, Λαρίσης Ιερώνυμος, Ρεθύμνης Πρόδρομος και Λαγκαδά Πλάτωνας!…

Την συνεχεια: https://agonasax.blogspot.com/2023/12/blog-post_84.html#more

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.