Αυγουστίνος Καντιώτης



«Η παρουσια του Θεου στο Συμπαν» – Αρχιμανδριτης Επιφανιος Χατζηγιαγκου 2) Ο Heino Falcke ο διασημος Γερμανος καθηγητης ραδιοαστρονομιας & αστροσωματιδιακης φυσικης: η Φυσικη χωρις Θεο ειναι αδυνατη. O Θεος ειναι η αρχικη αιτια των παντων.

date Δεκ 14th, 2023 | filed Filed under: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

___________

_____________

589345584235671765gogba

2) Ο Heino Falcke ο διάσημος Γερμανός καθηγητής ραδιοαστρονομίας και αστροσωματιδιακής φυσικής: η Φυσική χωρίς Θεό είναι αδύνατη. O Θεός είναι η αρχική αιτία των πάντων.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

 Μεγάλοι φυσικοί ήταν θρησκευόμενοι. π.χ ο George Lemaître, ο ιδρυτής της θεωρίας του Big Bang ήταν κληρικός.

«Η άθεη φυσική είναι αδύνατη» δηλώνει ο Heino Falcke ο Γερμανός καθηγητής ραδιοαστρονομίας και αστροσωματιδιακής φυσικής στο Πανεπιστήμιο Radboud Nijmegen ο επινοητής της έννοιας της σκιάς μια μάυρης τρύπας διαστήματος και ο πρώτος που την απεικόνισε με τηλεσκόπιο που κατασκεύασε. Ως και αστεροειδής φέρει τιμητικά το όνομα του. Το κύριο πεδίο σπουδών του είναι οι μαύρες τρύπες και είναι ο εμπνευστής της έννοιας της «σκιάς της μαύρης τρύπας». ήταν ο πρώτος που απεικόνισε μια μαύρη τρύπα του διαστήματος. Η εικόνα ήταν προϊόν ενός έργου δεκαετίας στο οποίο εργάστηκαν μαζί 300 ερευνητές. Ο Γερμανός αστρονόμος Heino Falcke ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία του τηλεσκοπίου Event Horizon…

Ο διάσημος Γερμανός επιστήμονας είπε ότι η φυσική χωρίς Θεό είναι αδύνατη..

Σύμφωνα με τον καθηγητή Falke, στον επιστημονικό κόσμο είναι απαραίτητο να «μιλάμε για τον Θεό ως την πρώτη αιτία των πάντων, ανεξάρτητα από τις προσωπικές πεποιθήσεις».

Ο Heino Falke, ο οποίος απέκτησε φήμη στον κόσμο της αστρονομίας το 2019 χάρη στην πρώτη εικόνα μιας μαύρης τρύπας, είπε ότι η φυσική χωρίς Θεό είναι αδύνατη…. Την συνεχεια:

https://dimpenews.com/2023/12/11/%ce%bf-heino-falckecf%82-%cf%81%ce%b1%ce%b4/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.