Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΘΩΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΕΝΟΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΥΛΑΓΟΥΝ!!! 2) ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΣΟ 3) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

date Δεκ 19th, 2023 | filed Filed under: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ

ΑΘΩΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
ΕΝΟΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΥΛΑΓΟΥΝ!!!

Διαβαστε το πρωτοσελιδο της εφημεριδος ΕΣΤΙΑ:

https://yiorgosthalassis.blogspot.com/2023/12/blog-post_455.html

d454142812c7

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΣΟ

  • Διώχνουν τα παιδιά μας και προσκαλούν αλλόθρησκους ανειδίκευτους εργάτες με τις πολυμελείς οικογένειές τους. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο νομιμοποιούν όλους τους λαθρομετανάστες, ενώ στους Έλληνες προωθούν την ομοφυλοφιλία, τις εκτρώσεις και πολεμούν την οικογένεια.
    Αν δεν αντιδράσουμε ΧΘΕΣ, δεν θα αργήσει η ώρα που η ψυχή τούτης της ιερής Γης, οι Έλληνες, θα είναι μειοψηφία και η Ελλάδα μας θα έχει μετατραπεί σε εγκληματική βρωμοχαβούζα και παράδεισο οικονομικής εκμετάλλευσης δούλων. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εργασία για όλους τους Έλληνες. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Ελλάδα για τους Έλληνες. Αντιστεκόμαστε με όποιον τρόπο μπορούμε στα εντεταλμένα ανθελληνικά πολιτικά σκύβαλα τύπου Καιρίδη και Μητσοτάκη, που υπονομεύουν συστηματικά την Ελλάδα. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΣΟ…
    Την συνεχεια: https://yiorgosthalassis.blogspot.com/2023/12/blog-post_762.html#more

d454142812c7

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

Ο Γέροντας επίσκοπος π. Αυγουστίνος Καντιώτης παρουσιάζει την δραματική κατάσταση της ανθρωπότητας, και με δυο λόγια λέγει·

  • «Κοιτῶ μπροστά μου και με πιάνει απελπισία. Κοιτῶ πίσω ΧΡΙΣΤΟΣ ἤ χαοςαπελπισία. Κοιτῶ δεξιά απελπισία. Κοιτῶ αριστερά απελπισία. Κοιτῶ κάτω απελπισία.
    Σηκώνω τα μάτια μου στον Ουρανό και εκεί βρίσκω τον Θεό, που είναι η ελπίδα, ειναι το φως, η ζωή, η χαρά και η σωτηρία του κόσμου…»

Να σχολιάσουμε τα λόγια του σεβαστοῦ Γέροντος; Δεν χρειάζεται. Όπου να στρέψουμε το βλέμμα μας σήμερα μας καταλαμβάνει απελπισία.
Όλα ισοπεδώνονται. Πίστη, Πατρίδα, Οικογένεια πολεμούνται και διαλύονται. Έθνη χάνονται. Μια ομάδα κτηνανθρώπων προσπαθεί να καταλάβει τον πλούτο της ανθρωπότητος, να καταστρέψει τα ήθη και να σύρει στην αιχμαλωσία όλη την ανθρωπότητα.
Τα χρόνια της Αποκαλύψεως είναι κοντά μας. «Πουλήστε το πουκάμισό σας και αγοράστε Αποκάλυψη», ἔλεγε συχνά στα κηρύγματά του ο Γέροντας Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης.
Αλλά μέσα στο πολιτικό, οικονομικό και ηθικό σκοτάδι ένα φως μόνο υπάρχει· «Ανω σχώμεν τας καρδίας». Κοντά στο Θεό, με μετάνοια να καταφύγουμε και από εκεί μόνο να περιμένουμε βοήθεια.
Αυτά που λέει η Αποκάλυψη θα γίνουν, αλλά να μη φοβηθοῦμε. Ο Θεός θα συντομεύσει, «τις ημέρες χάρι των εκλεκτών». Ν᾽ αγωνιστούμε και Παντοδύναμος Θεός που μας τα προείπε, θα μας βοηθήσει. Νὰ μη πανικοβαλόμεθα. Δεν θα μας αφήσει ο Χριστός μόνους, αρκεί εμείς να μη τον αφήσουμε. Να μείνουμε κοντά του και ν᾽ ἀγωνιστοῦμε.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.