Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΑδιασειστα στοιχεια απο Κυβερνητικα Δεδομενα της Νεας Ζηλανδιας για τη Δημοκτονια των mRNA Εμβολιων

date Δεκ 18th, 2023 | filed Filed under: ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Αδιασειστα στοιχεια απο Κυβερνητικα Δεδομενα της Νεας Ζηλανδιας για τη Δημοκτονια των mRNA Εμβολιων

Νέα Ζηλανδία: “Αδιάσειστα στοιχεία για τη Δημοκτονία των mRNA Εμβολίων” [Σύντομη Έκδοση - 16 Λεπτἀ]
1:07:49

πατηστε εδω: https://rumble.com/v40p2ho–mrna-.html

?30/11/2023 – Το πιο σοκαριστικό βίντεο που αποδεικνύει με επίσημα κρατικά στοιχεία τη δημοκτονία του πλανήτη από τα mRNA εμβόλια.

?Το βίντεο είναι μεγάλο (1 ώρα) και δεν θέλησα να κόψω κάτι ένεκα της σημαντικότητάς του. Εάν δεν έχετε το χρόνο να αφιερώσετε μία ώρα για να ακούσετε ένα άνθρωπο που θυσίασε τη καριέρα του, και διακινδυνεύει τη ζωή του για να βγάλει στο φως την αλήθεια, καλύτερα να μην δείτε αυτό το βίντεο. Μπορείτε να συνεχίσετε την πλοήγησή σας στην απέραντη, αχανή και άχρηστη υπερπληροφορία του ἰντερνετ.

?Αυτές οι αποδείξεις από τη Νέα Ζηλανδία είναι φρικτές. Αδιάψευστη απόδειξη της εσκεμμένης δημοκτονίας από τα βιολογικά όπλα Κόβιντ19. Ένας κυβερνητικός πληροφοριοδότης από τη Νέα Ζηλανδία τα βγάζει όλα στη φόρα.

?Έχει ακόμη και στατιστικά στοιχεία ανά εμβολιαστή και μπορείτε να δείτε ότι στο όνομά τους το 24% των εμβολιασμένων δολοφονήθηκε.

?Κάποιες περιοχές στη Νέα Ζηλανδία είχαν 30% θνησιμότητα από τις ενέσεις βιολογικών όπλων Κόβιντ19. Αυτό εντοπίστηκε σε συγκεκριμένα εμβολιαστικά κέντρα.

?Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με αυτό! Αυτό είναι το πιο σημαντικό αποδεικτικό βίντεο που έχει αναρτηθεί οπουδήποτε.

?Παρακαλείστε να το παρακολουθήσετε και να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες παντού.

? Είναι ώρα για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

—————-

? Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: https://nioland.substack.com/p/mrna

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.