Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΚαθηγητης Δρ Νεκταριος Δαπεργολας: Στον Focus Fm για τον ἀτελειωτο κατηφορο στον χωρο της διοικουσας Ἐκκλησιας 2) Πισω απο τις βρωμικες λεξεις της ιεραρχιας υβριζεται ο Δημιουργος (και καποιοι θεωρουν πως οι δεσποταδες ξεσπaθωσαν)!

date Δεκ 22nd, 2023 | filed Filed under: ΚΑΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ

Καθηγητης Δρ Νεκταριος Δαπεργολας: Στον Focus Fm

για τον ἀτελειωτο κατηφορο στον χωρο
της διοικουσας Ἐκκλησιας

δεσποταδες εσχατων καιρων.Οἱ συνεχιζόμενες ἐκτροπὲς στὸν χῶρο τῆς διοικούσας Ἐκκλησίας (ἀπὸ τὶς ἐπίσημες τοποθετήσεις γιὰ τὴν ὁμοφυλοφιλία καὶ τὶς ταυτότητες μέχρι τὸ ξήλωμα τοῦ Ἐσταυρωμένου ἀπὸ τὸ Ἱερὸ τῶν ἐκκλησιῶν καὶ τὶς ἐκδηλώσεις μὲ μπουζούκια καὶ ἄλλα μουσικὰ ὄργανα μέσα στοὺς ὀρθόδοξους ναοὺς) συνθέτουν – μαζὶ καὶ μὲ πολλὰ ἄλλα – μία γενικευμένη ἐφιαλτικὴ εἰκόνα, ἡ ὁποία θυμίζει ὄχι ἁπλῶς ἕνα σύνολο κάποιων σποραδικῶν ἐπεισοδίων, ἀλλὰ μαζικὸ καὶ συντονισμένο δαιμονικὸ ξεσάλωμα.
Κάποιες πτυχές ἀπὸ ὅλον αὐτὸν τὸν τρομακτικὸ κατήφορο σχολιάστηκαν προχτὲς (19-12-2023) στὸν Focus FM ἀπό τόν Νεκτάριο Δαπέργολα.
Ὅσοι πονᾶμε γιὰ τὴν ὀργανωμένη, ὅπως φαίνεται, ἐκστρατεία ξεχαρβαλώματος τῆς πίστης μας ἀπὸ τοὺς λυκοποιμένες τῆς καθεστώσας κακοδοξίας, ὀφείλουμε νὰ σταθοῦμε ἀπέναντι.
Τὸ 15λεπτο ἠχητικό:

https://youtu.be/ZyGJYbIn0bw?si=ZchDo_xOPS84-6cl

589345584235671765gogbaΠισω απο τις βρωμικες λεξεις της ιεραρχιας υβριζεται ο Δημιουργος
(και καποιοι θεωρουν πως οι δεσποταδες ξεσπaθωσαν)!


Και ενώ όλοι χτυπάνε παλαμάκια και χαίρονται με την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου (εδώ) φαίνεται πως κανένας δεν πονηρεύεται πλέον, κανένας δεν διαβάζει τι ανακοινώνουν και τι γράφουν. Μένουν στους τίτλους και αναπαύουν εαυτούς και αλλήλους.

Διαβάζουμε στην ανακοίνωση:

«… δεν τίθεται θέμα διαφωνίας ειδικά με τον πολιτικό γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, διότι συνολικά ο πολιτικός γάμος (αδιακρίτως φύλου ζευγαριών) δεν ενδιαφέρει την ορθόδοξη χριστιανική παράδοση, η Εκκλησία της Ελλάδος, επειδή έχει ως αποστολή και την μέριμνα για την ορθή ανατροφή των παιδιών και των νέων.
[…] Όλοι οι άνθρωποι, παρά τις ατέλειες και αδυναμίες τους, είναι εξ ίσου τέκνα και εικόνες του Θεού. Δεν μπορεί να κατακριθεί κανένας για τα χαρακτηριστικά και τις τάσεις, με τις οποίες γεννήθηκε (!!!!!!) […] Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ελλάδα καταδικάσθηκε το 2013 από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για αδικαιολόγητη (!!!!!!!) διάκριση σε βάρος των ομόφυλων ζευγαριών λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού».

Αναρωτιόμαστε. Αλήθεια, έχει υπάρξει κάτι πιο ντροπιαστικό στην ιστορία της εκκλησίας; Έχει υπάρξει μεγαλύτερη οπισθοχώρηση; Αν είναι να ακολουθούμε τις προσταγές της Ε.Ε. και να τις θεωρούμε και αναγκαίες καλύτερα να φύγουμε μια ώρα αρχύτερα. Θεωρούμε αδικαιολόγητη την (άκουσον άκουσον) διάκριση επειδή δεν τους επιτρέπεται να παντρεύονται; Επειδή την επόμενη μέρα δεν θα μπορούν να παίρνουν και παιδιά στο σπίτι; Αδιαφορούμε ξαφνικά για τα πάντα; Λέμε, δεν είναι χριστιανοί ας κάνουν ο,τι θέλουν; Πότε ξανάγινε αυτό;

Όλα τα ανωτέρω είναι εξοργιστικά, όμως το χειρότερο είναι να θεωρούμε πως ο Θεός τους έκανε έτσι!!! Να που και οι δηλώσεις του Νέας Ιωνίας δεν ήταν τυχαίες πριν κάποιο διάστημα. Να που γίνεται ένα βήμα την φορά, να που κανένας δεν αντιδράει.

Αδερφοί, ήρθε η ώρα να πάρουμε φραγγέλιο. Αν δεν, ας μας πάρει ο Θεός από σήμερα.

Χρήστος Βλαμάκης

ttps://orthopraxia.gr/πίσω-από-τις-βρώμικες-λέξεις-της-ιεραρ/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.