Αυγουστίνος Καντιώτης



Αρχιεπισκοπος Αλβανιας Αναστασιος: Κανεις πολιτισμος, θρησκεια ή συστημα νομων (Σολων, Πλατων κ.λπ.) δεν θεσμοθετησε τη συμβιωση των ομοφυλοφιλων ως γαμο. ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ. Το παρα φυσιν δεν καθισταται κατα φυσιν δια νομου…. 2) ΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ. 3) Τους παραβατας της ορθης πιστεως ..αυτους ώς καθαρματα, μητε συλλειτουργειν αυτοις ανεχομενοι, μητε μνημονευοντες ολως αυτων ώς Χρι­στιανων 4) ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ & ΝΑ ΜΑΣ KANOYN ΦΡΑΓΚΟΥΣ!!!

date Ιαν 25th, 2024 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Αρχιεπισκοπος Αλβανιας Αναστασιος:

Κανείς πολιτισμός, θρησκεία ή σύστημα νόμων (Σόλων, Πλάτων κ.λπ.) δεν θεσμοθέτησε τη συμβίωση των ομοφυλοφίλων ως γάμο. ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ. Το παρά φύσιν δεν καθίσταται κατά φύσιν δια νόμου. Ο νόμος προσβάλει τη Δημιουργία!

https://dimpenews.com/2024/01/21/%ce%b1%cf%81%cf%8e%b9%ce%bf%cf%82-%ce%ba/

589345584235671765gogba

2. ΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ

___

___

3. Τους παραβάτας της ορθής πίστεως ..αυτούς ώς καθάρματα, μήτε συλλειτουργείν αυτοίς ανεχόμενοι, μήτε μνημονεύοντες ολως αυτών ώς Χρι­στιανών

Διαβαστε: https://orthodoxdida.blogspot.com/2024/01/blog-post_472.html

d454142812c7

4. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ & ΝΑ ΜΑΣ KANOYN ΦΡΑΓΚΟΥΣ!!!

Πάπας Φραγκίσκος: «Η απόλαυση του σεξ, είναι δώρο Θεού» – Τι είπε για την … εγκράτεια (Βίντεο)
Η εγκράτεια δεν πρέπει να συγχέεται με την αποχή από το σεξ τόνισε ο Ποντίφικας
Την άποψη ότι οι πιστοί δεν θα πρέπει να συγχέουν την εγκράτεια με την αποχή από το σεξ, εξέφρασε ο πάπας Φραγκίσκος, με αφορμή το θέμα της διαβίωσης της προσωπικής ζωής των πολιτών που τέθηκε στη καθιερωμένη ακρόαση της Τετάρτης στο Βατικανό.

«Η εγκράτεια δεν πρέπει να συγχέεται με την αποχή από το σεξ, εγκράτεια είναι η βούληση να μην θεωρήσεις ποτέ τον άλλο ιδιοκτησία σου, αλλά να τον σέβεσαι», υπογράμμισε ο πάπας, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι η μάχη κατά της λαγνείας μπορεί να διαρκέσει εφ’ όρου ζωής.

https://www.youtube.com/watch?v=hB0BcPR9Ff8

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.