Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΟΙΟΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΤΕΜΙΟ;

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ

ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΑΡΤΕΜΙΟ;

ΑΠΑΝΤΟΥΝ

  1. papa ιστ.Η εφημερίδα Καθημερινή, σελ. 24, στις 19-3-2010, με άρθρο του δημοσιογράφου Σταυρου Τζίμα και τίτλο· «Ενδοσερβικές διενέξεις στα μοναστήρια του Κοσσόβου»

Παρουσιάζει τους βαθύτερους λόγους της διώξεως του Σέρβου ηγέτου του Κοσσόβου και το ένταλμα συλλήψεως του αρχιμανδρίτου Σιμεών.
Και γράφει·

  • «…Η κατάχρηση, αν υπήρξε, δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου, καθώς πίσω από την αστυνομική εκ πρώτης όψεως ιστορία εξελίσσεται μια εθνικοθρησκευτική σύγκρουση μεταξύ Βελιγραδίου και σκληροπυρηνικών Σέρβων του Κοσσόβου για ένα ζέον θέμα του Σέρβικου Έθνους.
  • Η νέα ηγεσία του Ορθοδόξου Πατριαρχείου της Σερβίας, ταυτιζόμενη με την ήπια προσέγγιση του κοσοβάρικου ζητήματος, από τον φιλοδυτικό πρόεδρο Μπόρις Τάντις, θεωρεί εμπόδιο τον ιστορικό ηγέτη των ορθοδόξων του Κοσσόβου μητροπολίτη Αρτέμιο, τον οποίο καθαίρεσε η Ι. Σύνοδος με αφορμή κατηγορίες για κακοδιαχείρηση της ανθρωπιστικής και οικονομικής βοήθειας…»

Ο επίσκοπος Αρτέμιος δεν δέχεται να επισκευαστούν οι ορθόδοξοι ναοί με χρήματα των μουσουλμάνων και των αθέων. Δεν μπορεί να αναστηλώνουν τους ναούς μας, οι εχθροί του Χριστιανισμού και του έθνους, είπε σε τηλεφωνική συνομιλία στην «Καθημερινή» ο επίσκοπος Αρτέμιος.

Το βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει όλη τη βαρβαρότητα των μουσουλμάνων και των αθέων,  εις βάρος ορθοδόξων ναών του Κοσσόβου.

*************************************************

*********************************

Ο Μητροπολίτης Αρτέμιος αρνήθηκε να λειτουργήσει στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Πρίστινας, ο οποίος επισκευάστηκε προσφάτως από την κυβέρνηση του Κοσσόβου. Την λειτουργία ετέλεσε ο Αθανάσιος Γέφτσις. Ένας συνταξιούχος δεσπότης, που ανέλαβε με τους διώκτες του Αρτεμίου να βγάλει εις πέρας την αποστολή τους.

Πέταξε από την Μητρόπολη τον  Θεοπρόβλητο και λαοπρόβλητο Μητροπολίτη Αρτέμιο και τα έκανε γυαλιά καρφιά, όπως διαβάσαμε σε Σέρβικες ιστοσελίδες, στην Μητρόπολη.

Τα χρήματα είναι, όπως φαίνεται μια ψεύτικη δικαιολογία, για να ρίξουν στάχτυ στα μάτια του Σέρβικου λαού και να εκδιώξουν τον φύλακα άγγελο του Κοσσόβου, τον Μητροπολίτη Αρτέμιο και να βγάλουν ένταλμα συλλήψεως στον πρωτοσυγκέλλου π. Σιμεών!

Λυπούμεθα για την κατάπτωση αυτών των δεσποτάδων, που τους κατέλαβαν επτά δαιμόνια, όπως λέει ο Χριστός, και είναι έτοιμοι να προσφέρουν κάθε υπηρεσία στις σκοτεινές δυνάμεις και στους εχθρούς του Σέρβικου Ορθόδοξου λαού! Είναι φίλοι του Πάπα· το λένε και δεν ντρέπονται και εργάζονται όχι για τον λαό της Σερβίας, αλλά  για την έλευση του Αντιχρίστου!

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ

ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΑΡΤΕΜΙΟ;

2. ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ·

IRINEJ O ιστΟ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ Ο ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΜΠΟΥΛΟΒΙΤΣ, μιλά για την φιλία του με τον Πάπα και κολακεύεται!!!

Σταχυολογούμε λίγα από τα μαργαριτάρια του Bulović. Σύντομα θα βγάλουμε όλο τον λόγο του. Τον έκανε το 2003, στην επίσημη ακαδημία με την ευκαιρία της 25ης επετείου του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β ‘στο Καθεδρικό Ναό της Παναγίας στην Neimar…

Λέει·

Μέχρι το 2003 συνάντησε «4 τουλάχιστον φορές» τον Πάπα Ιωάννη Παύλου Β, με μέλη της συνόδου, που διώκουν τον επίσκοπο Αρτέμιο.

3 φορές, τον συνάντησε με τον επίσκοπο Μαυροβουνίου (δεύτερος της παρέας των διωκτών), και μια φορά «με 3 άλλους επισκόπους», δεν λέει τα ονόματά τους (πιθανόν να είναι οι υπόλοιποι).
Μιά φορά έφαγε μαζί με τον Πάπα, εκτός οποιουδήποτε πρωτοκόλλου, μετά από πρόσκληση «της Αυτού Αγιότητος». «Η Συζήτηση υπήρξε πάντοτε εγκάρδια και ειλικρινής, σε μια ατμόσφαιρα αγάπης και ενδιαφέροντος».
Στην συνέχεια εκφράζει τον ενθουσιασμό του και εγκωμιάζει τον Πάπα για τον ενδιαφέρον του!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ;

Είναι τόσο απαίσιοι οι άνθρωποι; Τί καλό έκανε στην Σερβία ο Πάπας και τρέχουν από πίσω του και κολακεύονται και τον κολακεύουν; Έσφαξε 700.000 Ορθοδόξους Σέρβους και τον σφαγέα τον ανεκήρυξε άγιο!!! Μπράβω ποιμένες του Σερβικού λαού!!! Kαλά, εκείνους τους μάρτυρας τους ξέχασαν, τους πρόσφατους βομβαρδισμούς δεν τους θυμούνται;

Όπως φαίνεται τα λεφτά του Πάπα εξαγοράζουν και ιερατικές συνειδήσεις. Δεν εξηγείται αλλιώς η άθλια συμπεριφορά αυτών των «εγκολπιοφόρων καθαρμάτων», όπως λέει σε ομιλία του ο Γέροντας επίσκοπος Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης.

Στην συνέχεια ο Ειρηναίος Bulović εγκωμιάζει τον Πάπα και για την μεγάλη του δράση· Ακούστε τι λέει·

  • «Η παρουσία της θητείας της Αυτού Αγιότητος του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β  στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, είναι τεράστια, και καλύπτει όλες τις προσπάθειες για την υπηρεσία της σωτηρίας σε όλη τη διαδρομή της, ως ο καλύτερος άνθρωπος. Και ξέρει πώς με την αγάπη του και στο όνομα της αγάπης, να βοηθήσει για την σωτηρία όλων….
  • «…Διάβασα κάπου, ότι κατά τη διάρκεια αυτών των 25 χρόνων της υπηρεσίας του (πάπα Παύλου) με την Αποστολική συνοδεία της Ρώμης, τρεις φορές κάλυψε την απόσταση μεταξύ Γης και φεγγαριού, αν είναι αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση, παρά τον σταυρό της υγείας του και το προχωρημένο της ηλικία του, … έχει επίγνωση αυτής της αποστολής του…»

Στο τέλος, παρακαλεί τον Κύριο να δώσει στον Πάπα καλύτερη υγεία, να του δώσει δύναμη και ανθεκτικότητα, για να εκπληρώσει την αποστολή του!!!

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.