Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 2) ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΛΟΓΓΙΝΟ. Συνενοχος στα εγκληματα αυτα & ο Βαρθολομαιος, που ανοιξε την ορεξη στους τραμπουκους της ψευτοεκκλησιας της Ουκρανιας να κηρυξουν τον διωγμο. Να τους χαιρετε & αυτος & ο ανθελληνας Μητσοτακης που κλεβει τα οπλα απο τις αποθηκες του στρατου μας & τα στελνει σε αυτους τους εγκληματιες

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Kakoi poimenesΗ μεν ηγεσία της Ελλαδικής Εκκλησίας, η ανώτατη πνευματική ηγεσία του Έθνους δηλονότι, προέκρινε, ακόμη και σε αυτή την οριακή συγκυρία για το Έθνος και την κοινωνία, να μη συγκρουσθεί με την αντίχριστη Πολιτεία, επιλέγοντας για μια  ακόμη φορά τον ανώδυνο για το δαιμονοκίνητο κατεστημένο (πολιτικό, ακαδημαϊκό, δημοσιογραφικό και λοιπό) χαρτοπόλεμο και αυτόν λειψό.…
Δικαίως, η στάση της έχει επικριθεί ως κατώτερη των περιστάσεων αλλά και εξοργιστική,  αφού αφεύκτως έχει προσλάβει το χαρακτήρα της μειοδοσίας και προδοσίας της ιερής και υψηλής αποστολής της.
Υπάρχει, υποτίθεται, και μια άλλη ηγεσία  που μάλλον ουρά και πέμπτη φάλαγγα πρέπει να ονομάζεται.

(Πατηστε τον τίτλο & διαβαστε το ἄρθρο, ειναι σε pdf)

589345584235671765gogbaΔολοφονικη επιθεση κατα του καλυτερου Μητροπολιτου της Διωκομενης Ορθοδοξης Εκκλησιας στην Ουκρανια ΛΟΓΓΙΝΟΥ

Ποιος ειναι ο Επίσκοπος Λογγίνος:

ΔΕΙΤΕ: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=65119

————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΟΓΓΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΟ. ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛογγινοςΟ Αρχιεπίσκοπος Λογγίνος περιγράφει όσα συνέβησαν.

Έγινε το βράδυ της 22.01.24. Χτύπησαν την πόρτα 3 φορές, και όταν την άνοιξα δέχτηκα ένα χτύπημα από το οποίο έχασα τις αισθήσεις μου.
Μετά το χτύπημα χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση. Τώρα νοιώθω καλά! Όλα είναι στο έλεος και την κρίση του Θεού! Αρχιεπίσκοπος Longhin (Jar)Δολοφονική επίθεση κατά του Μητροπολίτη Λογγίνου της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας από τραμπούκους του καθεστώτος. Εμφανίζεται πολυτραυματίας από επίθεση!! 

  *.  *. *

Αρχικά επιχείρησε η Ονουφρειάδα να το υποβαθμίσει… αλλά η καταγγελία βγήκε από το μοναστήρι του παθόντα ήταν αδύνατο οπότε δέχθηκε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Στην εντατική βρίσκεται ο Μητροπολίτης..

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

”και ήταν αναμενόμενο, οι Ρώσοι είχαν ήδη μεταφέρει αυτή τη φωτογραφία.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν σχόλια διάψευσης, αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσουν
Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι απαραίτητο να είστε πολύ συγκεκριμένοι και σωστές, για να μην προκαλέσετε κακό”!
αναφέρει πριν λίγο θρησκευτικό κανάλι της Ουκρανίας που πρόσκειται στον Ονούφριο.. Η φωτογραφία στο μεταξύ έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις πιστών και έχει υπερδιακινηθεί. H φωτογραφία όμως ανέβηκε από τη μονή που ίδρυσε και ήταν ηγούμενος ως πρότινος που τον απομάκρυνε ο Ονούφριος για λόγους υγείας… Επίσης το μέσο του Ονούφριο ενοχοποιεί τους Ρώσους για μαγείρεμα φωτο ενώ η φωτογραφία βγήκε από τη μονή της Ανάληψης όπου ήταν ηγούμενος για σειρά ετών. Γιατί δεν διαψεύδουν.. ή δεν αποδέχονται είναι 2 ώρες που οι φωτογραφίες αυτές γέμισαν τα μέσα… Που είναι ο Ονούφριος;;;

H ανάρτηση της Μονής Banchen: ”το τίμημα της καθαρότητας της Ορθόδοξης πίστης. Λογγίνος Jar Mητροπολίτης”

ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΣΑΚΑΤΕΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ..

Με καθυστέρηση 3 ωρών και ενώ έβραζαν από οργή τα κοινωνικά μέσα:

Το Κέντρο Πληροφοριών του UOC δημοσιεύει μια φωτογραφία του Μητροπολίτη Longin Zhar, με αναφορά σε στοιχεία από την επισκοπή και το μοναστήρι όπου διέμεινε ο μητροπολίτης.
Οι λεπτομέρειες της κατάστασης δεν διευκρινίζονται, αλλά ο Μητροπολίτης πιθανότατα δέχθηκε επίθεση.”
AYTH EINAI MIA ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Το σπίτι του Μητροπολίτη Λονγκίν Τζαρ πυρπολήθηκε……. Στις 2 Ιανουαρίου 2024, γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα, το σπίτι του ηγούμενου του μοναστηριού Bănceni στη Βόρεια Bucovina, Μητροπολίτη Longhin, τυλίχτηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ένωσης Ορθοδόξων Δημοσιογράφων της Ουκρανίας, ο ιεράρχης δεν τραυματίστηκε, αλλά η στέγη του σπιτιού κάηκε ολοσχερώς και το κτίριο έγινε ακατοίκητο.

Διακινείται μια απίστευτη φωτογραφία όπου φέρεται να εμφανίζεται ο Μητροπολίτης Λογγίνος του Banchensky, και έξαρχος της επισκοπής Chernivtsi-Bukovina (Mikhail Vasilievich Zhar) Longin της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας, να φέρει βαριά τραύματα και εκχυμώσεις στο πρόσωπο. Προφανώς πρόκειται για δολοφονική επίθεση τραμπούκων του καθεστώτος για τη σθεναρή στάση του. Δεν δίνονται περισσότερες εξηγήσεις…

Στις 22 Μαΐου 2023, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας ανέφερε υποψίες εναντίον του Μητροπολίτη· κατηγορήθηκε για υποκίνηση διαθρησκευτικού μίσους. Τον Ιούλιο, ο επίσκοπος υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό. Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Μητροπολίτης Λογγίνος είπε ότι η έρευνα για την υπόθεσή του είχε τελειώσει και ότι του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και η υπόθεσή του στάλθηκε στο δικαστήριο.

Για εξαιρετικά προσωπικά επιτεύγματα στην εφαρμογή της κρατικής πολιτικής κοινωνικής προστασίας ορφανών και παιδιών που στερούνται γονικής μέριμνας και για πολλά χρόνια φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, το 2008, με διάταγμα του Προέδρου της Ουκρανίας, του απονεμήθηκε ο τίτλος Ήρωας της Ουκρανίας. Με απόφαση της Συνόδου της UOC της 8ης Μαΐου 2012 (περιοδικό Νο. 47), εξελέγη Επίσκοπος Μπαντσένσκι, έξαρχος της επισκοπής Τσερνίβτσι.

Στις 17 Αυγούστου 2020, κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας στη Λαύρα του Κιέβου Pechersk, ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Ονούφριος τον ανέδειξε στο βαθμό του μητροπολίτη.

Με απόφαση της Συνόδου του UOC της 25ης Σεπτεμβρίου 2023, απαλλάχθηκε από τη θέση του ηγούμενου της μονής Banchen για λόγους υγείας. Στα τέλη Ιουλίου 2023, ο επίσκοπος Longin υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Επιπλέον, αναμένει να δικαστεί με μια εντελώς τραβηγμένη κατηγορία. Κάποιος που, εκτός από τον Μητροπολίτη Longin, είναι ο πιο αληθινός πατριώτης της Ουκρανίας, πατέρας περισσότερων από 400 υιοθετημένων παιδιών, πολλά από τα οποία έχουν ανίατες ασθένειες ή τρομερούς τραυματισμούς. Έχτισε αρκετά όμορφα μοναστήρια, ένα νοσοκομείο εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ανοιχτό σε όλους. Ένα ολόκληρο συγκρότημα κτιρίων για ορφανά. Η καλοσύνη και το έλεός του είναι θρυλικά, οι καλές του πράξεις είναι αναρίθμητες. Αυτός είναι ένας άνθρωπος που φέρει τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος τόσο καθαρά μέσα του, ώστε όποιος είχε έστω και λίγη επαφή μαζί του το αισθάνεται.

Αφού στην αρχή είπαν δεν τρέχει τίποτα ρώσικη δουλειά παραπληροφόρησης είναι τώρα αποδέχονται το γεγονός και τη σοβαρή κατάσταση του Μητροπολίτη αλλά δεν διευκρινίζουν τις συνθήκες τραυματισμού του. Επιχειρούν να καταπραΰνουν τα πνεύματα ότι πήγε ….. από πέσιμο…

Ο σχολιασμός στη σελίδα της μονής Bancheni δεν παρέχει καμία βεβαιότητα για την προέλευση που έχουν οι μώλωπες. Αυτός όμως υπαινίσσεται μαρτύριο, που σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει αμφιβολία για τον επίσκοπο..
Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι η ανάρτηση μιας φωτογραφίας χωρίς σωστή εξήγηση είναι πιθανότατα τεχνική παρεξήγηση. Όπως λένε, ο επίσκοπος τραυματίστηκε πριν από μια εβδομάδα: αρρώστησε και έπεσε.
Αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν ακόμη επαληθευτεί 100%, αλλά έχουν ληφθεί από αρκετά αξιόπιστα άτομα.
Θυμίζουμε ότι ο επίσκοπος είναι βαριά άρρωστος και βρίσκεται σε αποκατάσταση μετά από αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις. Η κατάσταση επιδεινώθηκε λόγω του άγχους και της συναισθηματικής πίεσης που σχετίζεται με την άδικη δίωξη από την SBU.
Οπότε ναι τελικά οι εχθροί της εκκλησίας είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση της υγείας του. Αναμένουμε τις λεπτομέρειες.”

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ.. η φωτογραφία είναι αυθεντική 100% τον σακάτεψαν οι τραμπουκισμοί του καθεστώτος , ΜΆΡΤΥΡΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Αλλά ένα από τα σημεία του Τέλους θα είναι ότι η Εκκλησία θα αισθάνεται ως βάρος τους Μάρτυρες της και θα τους αποποιείται την τιμή..

Με τιμή μαρτύρων άρχισε η Εκκλησία με ατίμωση μαρτύρων από Εκκλησία θα τελειώσει..

Καμιά δήλωση Ονούφριου ως τώρα 4 ώρες μετά.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.