Αυγουστίνος Καντιώτης



ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!!! Η βουλη των Ελληνων χρειαζεται εξορκισμο (Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος) – 176 ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΤΙΣΜΟ!!! – «ΩΣΠΕΡ ΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΛΩΤ» & ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ; – ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ, εκτελουν εντολες των παγκοσμιοποιητων & Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ;!

ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!!!

 »Η βουλή χρειάζεται Εξορκισμό οχι Αγιασμό!!

Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης

———–

—————

589345584235671765gogba

Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

«…Μια ιεραρχία οι οποία έδωσε όρκο ιερό να αγωνίζεται υπέρ ιερών και οσίων, τίποτα απ’ αυτά δεν κάνει.
Αλλά τι περιμένεις από δεσποτάδες και αρχιεπισκόπους και πατριαρχάδες, -αφήστε, να ανοίξω την καρδιά μου- Έλεγα σήμερα στην Αγία Μαρίνα· Πάνε μέσα στη στοά, γίνονται μασόνοι και κατόπιν γίνονται πατριάρχαι.
Αν δεν προσκυνήσουν το διάβολο αυτό της μασονίας, δεν γίνονται πατριάρχαι και δεν καταλαμβάνουν τα ύψιστα αξιώματα εν τη Εκκλησία, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Και το λέω αυτό όχι εκ δειλίας, αλλά από δικαιοσύνη. Γιατι δεν θ’ άφησε ο Θεός τον λαόν του αμάρτυρον στη γενεάν μας….
Στην σημερινή δραματική μας ἐποχή ἡ πλειονότης των ἐπισκόπων δεν κανει τίποτε ἁπολύτως οὔτε για την σωτηρία τῆς Πατρίδος και προδίδει την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ!….

589345584235671765gogba

EΣXATOI ΧΡΟΝΟΙ

«ώσπερ αι ημέραι του Νώε»

Το τέλος του κόσμου λέει ο Χριστός ότι θα είναι «ώσπερ αί ημέραι του Νώε». Και οι ημέρες είναι όπως αί ημέραι του Νώε. Διότι έχομε ξεκλίνει και πρέπει να περιμένωμε το τέλος του Νώε. Δεν το λέω εγώ, ο επίσκοπος Φλωρίνης ο δήθεν αυστηρός το λένε άλλα στόματα, έγκυρα, πολιτικών και επιστημόνων, ανδρών διαπρεπών Αμερικής και Ρωσίας αυτοί προβλέπουν, ότι είμεθα εγγύς θυέλλης.
Δεν θα ανοίξουν πλέον οι καταρράκται του ουρανού για να πέσει νεράκι πάνω στα κεφάλια των αμαρτωλών ανθρώπων αλλά όπως λέει ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, θα φανούν στον ουρανό τα «μαυροπούλια», που είναι τα αεροπλάνα. Και οι αεροπόροι, από ύψος χιλίων μέτρων θα πατήσουν τα ηλεκτρικά τους κουμπιά θα ρίξουν ατομικές βόμβες και θα καταστραφεί η γη. Δεν θα υπάρχουν πλέον πόλεις, δεν θα υπάρχει κόσμος, θα γίνει καταστροφή άνευ προηγουμένου. Αυτός θα είναι ο Αρμαγεδών της Αποκαλύψεως, ο τελευταίος πόλεμος, ο οποίος οπωσδήποτε θα γίνει για τις αμαρτίες μας.
Η ειρήνη του κόσμου κρέμεται από μια κλωστή.
Κόσμε, γλέντα, διασκέδαζε,

οργίαζε, μοίχευε, μάζευε… Επάνω από τα κεφάλια μας κρέμεται η σπάθη του Δαμοκλέους. Από μια κλωστή κρέμεται η ειρήνη και εάν αυτή κοπεί, ουαί τω κόσμω.
Παναγία Τριάς, ελέησον τον κόσμον σου. Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον ημάς.
Ζούμε σε μια εποχή αμαρτωλή, σε μια εποχή τραγική, σε μια εποχή αποστασίας από τον Θεό, ζούμε σε μια εποχή μεγάλης διαφθοράς και απιστίας. Ποτέ μα ποτέ η ανθρωπότητος δεν εβλασφήμησε και δεν εγκλημάτησε όπως στις ημέρες μας. Ποτέ δεν εψεύθησαν μικροί και μεγάλοι όπως ψεύδονται χυδαίως σήμερα. Ποτέ η ανθρωπότης δεν εξέκλινε εκ της τροχιάς της ηθικής όπως επί των ημερών μας. Οι ημέρες μας είναι όπως προφήτευσε ο Χριστός. Διαβάστε το Ευαγγέλιο, για να δείτε τι λέει, το τέλος του κόσμου θα είναι «ώσπερ αί ημέραι του Νώε».
Θεέ μου Θεέ μου, οποία εκπλήρωσις της προφητείας!
(Aπο το βιβλίο του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου «ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ», εκδοση Β΄, 2008, σελ. 41)

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.