Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο ανθυποπλοιαρχος που ειπε ΟΧΙ σε Σημιτη και ΝΑΤΟ να πολεμισει εναντιων των Σερβων, Μαρινος Ριτσουδης

date Φεβ 29th, 2024 | filed Filed under: ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ο ανθυποπλοιαρχος που ειπε ΟΧΙ σε Σημιτη και ΝΑΤΟ

να πολεμισει εναντιων των Σερβων Μαρινος Ριτσουδης

Σερβια -ΚοσσοβοΚάθε 24 Μαρτίου οι Σέρβοι τιμούν τον Έλληνα στρατιωτικό, Μαρίνο Ριτσούδη, που αρνήθηκε να βομβαρδίσει την χώρα τους συμμετέχοντας στην επιχείρηση του ΝΑΤΟ. Αρνήθηκε τις εντολες της τοτε κυβέρνησης Σημίτη – Άκη Τσοχατζόπουλου.
Στις 24 Μαρτίου 1999, το ΝΑΤΟ ξεκίνησε ανοικτά τις αδίστακτες βομβιστικές ενέργειες του κατά της Γιουγκοσλαβίας, υποστηρίζοντας τη “φλεγμονώδη” και άμεση εγκληματική δράση της παραστρατιωτικής οργάνωσης του Αλβανικού εθνικισμού του UCK – στην Πρίστινα και στην ευρύτερη περιοχή του Κοσσυφοπεδίου.
Για 78 εφιαλτικές μέρες, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι, δυστυχώς, σκουπίζουν αυτή την περήφανη ορθόδοξη χώρα με θάνατο και μοχθότητα.
Οι Σέρβοι δολοφονήθηκαν για δυόμισι μήνες με αεροπλάνα, πυραύλους, πλοία, καινοτόμα όπλα. Μεταξύ αυτών, 35.000 βόμβες διασποράς που εχουν απαγορευτεί από τις Διεθνείς Συνθήκες!
Συνολικά 500.000 βόμβες, από ουράνιο μόλυναν όλη την περιοχή.
Θυσιάστηκαν Αθώοι πολίτες και παιδιά.Όλοι θυμόμαστε τα τρομοκρατημένα μάτια αυτών των παιδιών στο Βελιγράδι, με ένα κερί στα χέρια τους να τραγουδάει για την ειρήνη στο έδαφος της ειρήνης υπό τη συγχορδία των βομβών.

«Δεν είμαι ήρωας, ήρωας είναι ο σερβικός λαός».
Εκείνη την εποχή, ο πλοίαρχος Μαρίνος Ριτσούδης έγινε ένας πραγματικός ήρωας στη Σερβία, Αρνήθηκε να πλεύσει με το πλοίο του στην Αδριατική θάλασσα και να βομβαρδίσει τη Σερβία.Παρόλο που έγινε ήρωας στη Σερβία, στην Ελλάδα κατακρίθηκε,( απο τους πολιτικούς γιατι ο κοσμος τον είδε σαν Ηρωα) και έλαβε ποινή φυλάκισης δύο ετών και απολύθηκε από την υπηρεσία….

Αξίζει να διαβάσατε την συνεχεια του  αληθινου Έλληνα και πραγματικου Χριστιανου, γιατί σπανίζουν στις μέρες μας τα παραδείγματα αυτά

:https://macedonianet.gr/marinos-ritsoudis-o-anthypoploiarchos-pou-eipe-ochi-se-simiti-kai-nato-na-polemisei-enantion-ton-servon/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.