Αυγουστίνος Καντιώτης



ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (του Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου Καντιωτου) 2. Ρετρο 36.0: «Μασκαραττα διχως μασκα;» (Κωνστ. Ι. Βαθιωτη) 3. Πολιτης 2030: Αριθμοποιημενος & γυαλινος; (Κωνστ. Ι. Βαθιωτη)

date Μαρ 7th, 2024 | filed Filed under: Κωνσταντ. Βαθιώτης

ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μην απελπιζεσαιΑδελφοί μου, θέλω να κλείσω τα μάτια· Μας περιμένουν μεγάλες συμφορές, όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια και τον κόσμο ολόκληρο! Πουλήστε το πουκάμισό σας και αγοράστε Αποκάλυψη, να δείτε τι μέλλει να γίνει. Μέσα σ’ αυτή την οδύνη της ανθρωπότητος ο Κύριος ζητεί δάκρυα· τα δάκρυα της μετανοίας μας. Είμαι βέβαιος ότι, εάν εκατό-διακόσοι-χίλιοι άνθρωποι στην Ελλάδα θρηνήσουν τ’ αμαρτήματά τους, η Ελλάς θα δεί καλύτερες ημέρες…
Το δάκρυ της μετανοίας είναι το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο…
Τέτοια δάκρυα ζητάει ο Θεός, αγαπητοί μου. Και δε’ θα μας δικάσει διότι αμαρτάνουμε· το αμαρτάνειν είναι ανθρώπινο· θα μας δικάσει διότι δεν μετανοούμε. Ωραιότερο πράγμα από τη μετάνοια δεν υπάρχει…»

(Mικρὀ ἀπόσπασμα ομιλίας Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτου, Αγ. Παντελεήμονα Φλωρίνης 6-10-1974)

50751374unled13

Ρετρό 36.0: «Μασκαραττα διχως μασκα;»

Η διαχρονικά καταφατική απάντηση του Μπάμπη Δ. Κλάρα επί 54 χρόνια αηδιαστικού καρναβαλιού!

Πατηστε τον τίτλο & διαβαστε το ἄρθρο

50751374unled13

Πολιτης 2030: Αριθμοποιημενος και γυαλινος;

Αφυπνιστική ομιλία στο νησί της Καλύμνου / 2 Μαρτίου 2024

Πολίτης 2030: Αριθμοποιημένος και γυάλινος;
Αφυπνιστική ομιλία στο νησί της Καλύμνου / 2 Μαρτίου 2024

Παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Με αφορμή ένα άρθρο που είχε δημοσιεύσει ο Μάριος Πλωρίτης το 1986 στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» υπό τον τίτλο «Ο γυμνός πολίτης», η παρούσα ομιλία, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου 2024 στο Πνευματικό Κέντρο της νήσου Καλύμνου, αποσκοπούσε στην διαφώτιση του κοινού για τον μεγάλο κίνδυνο αριθμοποίησης του ανθρώπου, αλλά και στην συνειδητοποίηση ότι βιώνουμε μια ύπουλη, «έξυπνη δικτατορία», που, στο όνομα της ασφάλειας και της ευκολίας, καταβροχθίζει τις ατομικές ελευθερίες και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου….

Πατηστε τον τίτλο & διαβαστε το ἄρθρο

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.