Αυγουστίνος Καντιώτης



Βορειοηπειρωτης: «Για τον Μητσοτακη ἡ πραγματικα ἀορατη μειονοτητα ειμαστε ἐμεις & ὄχι ἡ κοινοτητα των ΛΟΑΤΚΙ. 2) Ιδιωτικα Ψευτοπανεπιστημια σε Συνταγμα Κου(λη)ρελου ποδοπατηθεν απο την Νεα Δημοκρατορια. 3) Απο τα Τεμπη στην Οδησσο & απο την Οδησσο στην Οδυσσεια του Γ΄ Παγκοσμιου Πολεμου;

Βορειοηπειρωτης: «Για τον Μητσοτακη ἡ πραγματικα ἀορατη μειονοτητα

ειμαστε ἐμεις & ὄχι ἡ κοινοτητα των ΛΟΑΤΚΙ

Μᾶς θυμήθηκε μόνο 1 ἡμέρα στὰ 5 χρόνια ποὺ εἶναι πρωθυπουργὸς τὴν ἡμέρα ποὺ μᾶς ἐπισκέφτηκε γιὰ νὰ μοιράσει φροῦδες…(Πατηστε τον τίτλο)

50751374unled13

Ιδιωτικα Ψευτοπανεπιστημια σε Συνταγμα Κου(λη)ρελου ποδοπατηθεν απο την Νεα Δημοκρατορια

Μαθήματα εφαρμοσμένης προπαγάνδας
Μάθημα 19
Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης

Πριν από λίγες ημέρες, ο Υπουργός Παιδείας Κυρ. Πιερρακάκης είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει την αλλαγή του άρθρου 16 του Συντάγματος. Επομένως, η Ελλάδα μοιάζει με μια εγκυμονούσα ή, κατ’ εφαμοργήν του φασιστικού κώδικα της πολιτικής ορθότητας: με έναν εγκυμονούντα γονέα 1 ή γονέα 2 που, επειδή κοιλοπονά, ο γυναικολόγος-γονεολόγος θα πρέπει να την/τον ξεγεννήσει άρον-άρον, ακόμη και πολύ πριν από την ώρα της/του, αποδεχόμενος τις παράπλευρες απώλειες…. (Για τη συνέχεια πατῆστε τον τίτλο)

50751374unled13

Απο τα Τεμπη στην Οδησσο & απο την Οδησσο στην Οδυσσεια του Γ΄ Παγκοσμιου Πολεμου;

Νεοταξίτες ηγέτες του 21ου αιώνα: Ηθοποιοί και καπηλευτές του ανθρώπινου πόνου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτηςidia komata me alles grabates

Την 1η Μαρτίου 2023, η πρωθυπουργική μαριονέτα της Ελλάδος, η πιο επικίνδυνη που πέρασε ποτέ από το πηδάλιο της κυβέρνησης, επισκέφθηκε τον τόπο της συμφοράς των Τεμπών, φορώντας την μάσκα της συντριβής για τον χαμό των 57 + Χ αθώων ανθρώπων.
Στις 6 Μαρτίου 2024, η ίδια ανθελληνική μαριονέτα πήγε στην Οδησσό για να συναντήσει την ουκρανική μαριονέτα, φορώντας και πάλι την μάσκα της συντριβής για την απώλεια 12 αμάχων.
Πρόκειται ξεκάθαρα για δύο φρικαλέους ηθοποιούς που καπηλεύονται τον ανθρώπινο πόνο για τις ανάγκες της προπαγανδιστικής σκηνοθεσίας.
Πατηστε τον τίτλο και διαβᾶστε το ἄρθρο

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.