Αυγουστίνος Καντιώτης



ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙA ΣΤΟ YouTube

date Μαρ 30th, 2010 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

YouTube - episkoposaKAΠΟΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ «Antixristos» βάλθηκε να κατεβάσει όλες τις ορθόδοξες αγωνιστικές βιντεοταινίες από το YouTube κάνοντας ψευδείς καταγγελίες.

Μας ήρθε μήνυμα μέσω e-mail από το YouTube, στις 25-3-2010 το βράδυ που μας έλεγε ότι έγινε εις βάρος μας καταγγελία από «Antixristos» που έλεγε ότι οι βιντεοταινίες που ανεβάσαμε στο διαδίκτυο  χρησιμοποιούν υλικό υποκλοπής, που υποπίπτει στο άρθρο 512 (στ) του νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Και το  YouTube  διέγραψε την βιντεοταινία του Γέροντος επισκόπου π. Αυγουστίνου Καντιώτου με θέμα «ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ», ως δήθεν προϊόν υποκλοπής, και μας ενημέρωσε ότι θα μας κατεβάσει και όλες τις άλλες βιντεοταινίες, αν συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τέτοιο υλικό.

Αυτό είναι ψέμα, καθ’ ότι κανένα υλικό υποκλοπής δεν  περιέχουν οι βιντεοταινίες του Γέροντος που ανεβάζουμε στο διαδίκτυο. Όλες είναι κατασκευή δική μας, με δικό μας οπτικό και ηχητικό υλικό. Τα βιντεάκια που ανεβάζουμε είναι μικρά αποσπάσματα ταινιών που κυκλοφορούμε σε DVD και βρίσκονται σε ορισμένα χριστιανικά βιβλιοπωλεία. Και κάτω από τον τίτλο της ομιλίας αναγράφεται· Επιμέλεια Ανδρονίκης Καπλάνογλου.

Επομένως καμία υποκλοπή ξενου υλικού δεν γίνεται και αυτό που μας γράφουν είναι ή μιά δικαιολογία για να κατεβούν όλες οι αγωνιστικές Ορθόδοξες βιντεοταινίες  από το διαδίκτυο, που ενοχλούν τους Οικουμενιστάς και τους αθέους ή υπάρχει λογοκρισία και δεν θέλουν να μας το πουν;

ΨΕΥΔΗ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ YouTube

Ηδη γράψαμε στην ιστοσελίδα μας κάποια μηνύματα που πήραμε και από άλλους αδελφούς, που τους κατεβάσαν όλες τις βιντεοταινίες από το YouTube, με την ίδια δικαιολογία.

Το μήνυμα που μας έστειλαν λέει·

ΑΝΤΙΧΡ...Μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά
Εμφάνιση γραφής με λατινικούς χαρακτήρες
Έχουμε άτομα …κοινοποίηση μέρος από Antixristos υποστηρίζοντας ότι αυτό το υλικό παραβιάζει:

Επίσκοπος AΥΓ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ «ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ»
http://www.youtube.com/watch?v=X86rhf4abp0

Σημείωση: Αν επαναλάβετε τα περιστατικά της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων θα έχετε ως αποτέλεσμα τη διαγραφή του λογαριασμού σας και όλα τα βίντεο που έχετε ανεβάσει στο λογαριασμό σας. Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο, παρακαλώ διαγράψτε κάθε βίντεο με το οποίο δεν είστε ιδιοκτήτες των δικαιωμάτων, και να απέχουν από το φόρτωμα επιπλέον βίντεο που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική πνευματικής ιδιοκτησίας του YouTube, παρακαλώ διαβάστε το Copyright Συμβουλές οδηγό.

Παρακαλώ σημειώστε ότι σύμφωνα με το άρθρο 512 (στ) του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, κάθε πρόσωπο που αλλοιώνει ουσιαστικά εν γνώσει ότι το υλικό που είχε με αναπηρία οφείλεται σε λάθος ή σε εσφαλμένη μπορεί να είναι υπεύθυνος για τις ζημίες.

Φιλικά

____________________________

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ YouTube

Greece,26-3-2010

Dear Sirs,

At first, we would like to thank YouTube for the little movies that you provide to the world,
and the opportunity for the world to see them.
The reason for this message is to protest for a message that we got, on 25 March 2010, via e-mail
regarding the videos, we upload, and that informed us that the videos were a stolen product and not a product protected by copyright. This video was tagged: episkoposa.ΑΥΓ. ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ “ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ” -HTTP://ww.youtube.com/watch?v=x86rhf4abp0

We declare that the complaint that you received from a user, called “Antixristos” is fake. The videos uploaded are our own and they do not include any photos, nor movies nor speaches,or music that are products of interception and they are already in stores, under editing Androniki Kaplanoglou, in Greece.
For any information, please contact with our e-mail or by
Home Phone +30.24610….. (Greece Language)
Mobile Phone+30.697….. (Greece Language)
Work Phone  +30.231……  (Little English Language)


Yours sincerely,
Androniki Kaplanoglou

tagOne Response to “ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙA ΣΤΟ YouTube”

  1. vfilip Said,

    Πηγαίνετε στην σελίδα http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?hl=en&answer=155562 και κάντε άμεσα διαμαρτυρία .Αυτός ο τύπος μου «έκλεισε» και τη δικιά μου σελίδα . Κάντε εμπρόθεσμη διαμαρτυρία από τη φόρμα εκεί .

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.