Αυγουστίνος Καντιώτης



Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ – ΤΗΝ ΗΡΩΪΚΗ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΕΝΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ -Όλη η εκδηλωση χωρις μονταζ! Καταιγιστικοι: Ν. Αργυροπουλος & π. Γ. Σχοινας!

ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!

Όλη η εκδήλωση χωρίς μοντάζ! Καταιγιστικοί:
Ν. Αργυρόπουλος & π. Γ. Σχοινάς!

——–

———

 

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ

Ὁ π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης γνωρισε τον Μακάριο προσωπικά, ὅταν το 1949 σαν στρατιωτικος Ιερευς  βρισκόταν στη Φλώρινα. Τόν ἔδωσαν ἐντολή να τον ξεναγίση στα στρατὀπεδα της Μακεδονίας.

Ὁ σεβάσμιος Γέροντας σε μια συγκέντρωση στελεχῶν της κατασκηνώσεως ἀνέφερε τρία περιστατικά που του ἔκαναν ἐντύπωση ἀπό τον Μακάριο τότε.

Ἔβαλε χῶμα σε ἕνα σακουλάκι, για να το μεταφέρει στην Κυπρο και εἶπε θα το βάλλει σε μια γλάστρα για να φυτευση ἕνα Κυπριακό λουλουδι σε χωμα ἀπό την Μακεδονικη γη.

Δυο πράγματα τοῦ ἔκαναν κακή ἐντύπωση ἀπό τον Μακάριο. Τό ὅτι κάπνιζε πολύ. Καί το ἄλλο το φοβερότερο: Κάθισαν στο τραπέζι για να φανε, και ἐκεῖνος ἔκανε κάποιες κινήσεις που ἄρχισαν να σηκώνονται τα πιατα μόνα τους, ἦταν πνευματιστής. Οι πνευματισταί, οι μασωνοι & οι σημερινές λέσχες μπιλτεμπεργκ εἶναι ἐπικινδυνες φωλιες των σκοτεινων δυνάμεων. Αυτοί ὅταν παρουν ἐντολές ἀπό τα σκοτεινά κέντρα τους, τις ἐκτελοῦν χωρις δεύτερη κουβέντα. Αυτό ἔγινε και στην Κύπρο. Οι μασόνοι πολιτικοί & οι φιλομασόνοι δεσποτάδες εἶναι οι οδοστροτηρες της Ελλάδος και τις Κύπρου. Και ὅταν ἕναν θελουν να τον προβάλουν τον ὁνομάζουν και ἐθναρχη!!! Ὅπως τον μασόνο, τον γερο Καραμαλή, & τον Μακάριο τῆς Κύπρου. Σε λίγο θα βαπτισουν γενάρχη και τον Μητσοτάκη, που δεν ἔχουν τίποτε ἱερό και ὅσιο.

Ὁ Μακάριος τότε τα εἶχε βρῆ σκουρα, ἀπό τρεῖς γενναίους ἱεράρχες της Κυπρου, που αγωνιζονταν να εφαρμοστουν οι Ἐκκλησιαστικοί νόμοι. Γιατι ἀπαγορευουν οι Ἱεροί κανόνες στους κληρικους να ἔχουν και κοσμική ἐξουσία, νά πολιτευονται. Του εἶπαν να διαλέξη ή το ἕνα ή το ἄλλο.Ἕνας ἀπό αὐτους ἦταν και ὁ Πάφουν Γενάδιος.

  • Δεκαπέντε ἡμέρες πριν ἀπό την εισβολή του Αττιλα στὴν Κύπρο, στις 5.5.1974 ὁ Πάφου Γενάδιος βρισκόταν στην Ἀθηνα και παρακολούθησε την ὁμιλία τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντίωτου, στην αἴθουσα της Ζωοδόχου Πηγῆς 44 μέ θέμα: ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ» και στο τέλος παρακάλεσε τοὺς πιστούς: «ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΔΑΚΡΥΩΝ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…»
  • ————-

    ———–

         Add A Comment

    You must be logged in to post a comment.