Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΘα αγωνιστουμε, αν θελουμε να ζηση η ΕΛΛΑΣ (Μητροπολιτου Φλωρινης Αυγουστινου Ν. Καντιωτου) 2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ μηνυμα του αγωνιστου Νεκταριου Μικκιου

date Ιούλ 3rd, 2024 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

Θα αγωνιστουμε, αν θελουμε να ζηση η ΕΛΛΑΣ

Μητροποαγωνιστειτε ενλίτου Φλωρίνης Αυγουστινου

Σήμερα κυριαρχοῦν οἱ ἀπατεῶνες καὶ οἱ λωποδύτες. Σὲ τέτοιες ἐποχὲς ζοῦμε. Κ᾿ ἐσεῖς θὰ ἀναγκασθῆτε ἀργότερα νὰ πᾶτε σὲ αὐτοάμυνα, νὰ ὑπερασπίσετε τὴν τιμὴ καὶ τὴν ὑ­πόληψι τῆς οἰκογενείας σας. Καταλάβατε;… Θὰ ἀγωνιστοῦμε, ἂν θέλουμε νὰ ζήσῃ ἡ πατρίς μας καὶ ἂν δὲν θέλουμε νὰ γίνῃ ἀμπέλι ξέφραγο καὶ νὰ χορεύουν ὅλοι οἱ πίθηκοι, ὅλων τῶν χρωμάτων καὶ καταστάσεων…

Την συνεχεια https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=69701

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ μηνυμα του αγωνιστου

Νεκτάριου Μικκιού

Πολλα οχι ειπε η Ελλας Αγαπητοί συμπατριώτες μου χαίρεται!

Δόξα τον Θεό για όλα με την Χάρη του Θεού δώσαμε το μήνυμα που αρμόζει στο καθεστώς της κατάπτωσης αυτού του Αγίου τόπου. 
Η φωνή του λαού είναι η δυναμή μας και η ευλογία του Θεού η υπογραφή μας. 
Δεν θα περάσει έτσι , ο αγώνας συνεχίζεται με τις ευλογίες των Αγίων και της Παναγίας μας . Μην φοβόμαστε τίποτα αγαπητοί διότι είμαστε με τον Νικήτη. 
Εμείς στον αγώνα της ομολογίας και την προστασία των Ιερών και Οσίων αυτής της ευλογημένης χώρας που έχει ποτιστεί με τα αίματα των Αγίων  Μαρτύρων και Ηρώων μας . 
Πρέπει να ομοιάσουμε στους προγόνους μας, στο φρόνημα και την πίστη τους. Καλή αρχή σε όλους και ο Θεός μαζί μας. 
 Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονταν στην Δίκη μου και μου συμπαραστάθηκαν παρόλο που αναβλήθηκε για τις 29/01/2025. 
Σήμερα το σύστημα έφαγε την σφαλιάρα του, ο φυσικός νόμος, η συνείδηση και ο νόμος του Θεού πάντοτε θα κατευθύνει τον άνθρωπο στο κατα φύση είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. 
Η αλήθεια πάντοτε θα λάμπει όπως ο ήλιος.
 
Δόξα των Θεό πάντων ένεκεν.
Νεκτάριος Μικκιός, 1/7/2024

 https://opaidagogos.blogspot.com/2024/07/europride.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.