Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ (Παναγιωτου Τελεβανδου)

date Μαρ 31st, 2010 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

“ΑΝΑΓΚΗ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΗΣ”

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΙΣΤ΄

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

__________________________________________

“Η ανθρωπότητα «έχει ανάγκη» από μία «πνευματική και ηθική αναβάπτιση» προκειμένου να «βγει από τη βαθύτατη κρίση», τονίζει ο Πάπας Βενέδικτος ΧVI στο παραδοσιακό ετήσιο μήνυμα του Πάσχα.

«Για να βγούμε από την κρίση, που είναι βαθύτατη, η ανθρωπότητα δεν έχει ανάγκη μόνο από επιφανειακές διορθώσεις», αλλά, «από μία πνευματική και ηθική αναβάπτιση», τόνισε ο Πάπας από τον Εξώστη του Βατικανού στο καθιερωμένο οικουμενικό μήνυμα urbi et orbi, το οποίο απηύθυνε σε 65 γλώσσες.

Στο παγκόσμιας εμβέλειας μήνυμά του ο Ποντίφικας διακηρύσσει πως η ανθρωπότητα «έχει ανάγκη από την υγεία του Ευαγγελίου», καθότι η ηθική κρίση που βιώνει ο πλανήτης «απαιτεί βαθιές αλλαγές, ξεκινώντας από τις αλλαγές στη συνείδηση»”. (Πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων “Ρομφαία”)

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

_______

Kύριε ελέησον! Τι νομίζει ο Πάπας; Οτι ο κόσμος τρώγει κοτόχορτο; Αντί να ασχολείται με την εφαρμογή του Ευαγγελίου στη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολη, την Ασία, το Βορρά και το Νότο δεν είναι καλύτερα να κάνει αρχή από τη βρώμικη φωλίτσα του;

ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

__________

Χιλιάδες αθώα παιδάκια μαγαρίστηκαν από τους παιδεραστές φραγκοπαπάδες και ο ίδιος ως Αρχιεπίσκοπος Μονάχου τους κάλυπτε και κουκούλωνε το έγκλημα. Τα ίδια και χειρότερα έκανε όταν έγινε Καρδινάλιος (και μάλιστα για “την ορθότητα της πίστης” παρακαλώ!).

ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

______________

Αν είχε την πιο ελάχιστη συναίσθηση ευθύνης και έγνοιας για την εφαρμογή του Ευαγγελίου θα καθαιρούσε αμέσως τους χιλιάδες παιδεραστές φραγκοπαπάδες που κουκούλωνε για να συνεχίσουν απτόητοι το ανόσιο έργο τους. Και φυσικά θα υπέβαλλε παραίτηση από τη θέση του ως ελάχιστη ένδειξη της συναίσθησης του εγκλήματος που για δεκαετίες διέπραττε.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

______________

Αντί αυτού μας διαμήνυσε ότι η πίστη μας ως Ορθοδόξων είναι λειψή επειδή δεν έχουμε κοινωνία μαζί του!!!, ασχολείται με όλα τα θέματα της υφηλίου, κηρύττει “την ανάγκη πνευματικής και ηθικής αναβάπτισης” της ανθρωπότητας και ετοιμάζεται απτόητος να συνεχίσει τα ποντιφικά του ταξίδια με επόμενο προορισμό την Εκκλησία της Κύπρου. Πάει δηλαδή να μαγαρίσει τα χώματα της Αγιοτόκου και ηρωοτόκου Κύπρου με πρόσκληση -δυστυχώς- των Επισκόπων της!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

_______________________

Αλήθεια! Γιατί τον προσκάλεσαν να πάει στην Κύπρο; Για να ενισχύσει με το παγκόσμιας αίγλης ηθικό κύρος του τους αγώνες της Κύπρου για απελευθέρωση από τους Τούρκους εισβολείς; Μήπως για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των καταπατηθέντων ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή (Θεός φυλάξοι!) για να ευλογήσει τα παιδάκια;

***************************************************

_____________________________________________

ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ; ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

****************************************************

Αναφέρει το Αθηναικό πρακτορείο ειδήσεων: “Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ναό και άφησαν τα παπούτσια στο εξωτερικό κιγκλίδωμα. Ορισμένοι όμως επιχείρησαν να μπουν μέσα για να τα βάλουν στην Αγία Τράπεζα, ωστόσο οι περισσότεροι από αυτούς απωθήθηκαν.
Ο αρχιεπίσκοπος του Δουβλίνου, Ντιάρμουντ Μάρτιν, γιουχαΐστηκε από τα θύματα και τους συγγενείς τους ενώ έμπαινε στο ναό. Στα πλακάτ που κρατούσαν οι διαδηλωτές έγραφαν: «Η Καθολική Εκκλησία βιάζει, αποπλανά, καταστρέφει παιδιά και συγκαλύπτει το σκάνδαλο».
Τους τελευταίους μήνες έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλές λεπτομέρειες για το πώς η Καθολική Εκκλησία της Ιρλανδίας προστάτευε επί πολλές δεκαετίες τους ιερείς που είχαν διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος εκατοντάδων παιδιών. Πολλοί επίσκοποι που
κατηγορήθηκαν ότι δεν κατήγγειλαν ποτέ το σκάνδαλο έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους”.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

___________________
Μακαριότατε, Αγιοι Αρχιερείς της Κύπρου: Οι φωνές των χιλιάδων αθώων παιδιών που βίαζαν συστηματικά για δεκαετίες οι φραγκοπαπάδες στη Γερμανία, στην Αμερική, στην Ιρλανδία ανεβαίνουν προς το θρόνο του Θεού σπαρακτικά. Τα ΜΜΕ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου διαμαρτύρονται για το έγκλημα. Εσείς δεν ακούτε τίποτα; Δεν σας συγκινούν οι κραυγές των αθώων παιδιών; Δεν ακούτε τις διαμαρτυρίες των θυμάτων που μεταδίδουν τα μεγαλύτερης εμβέλειας ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο;

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ;

__________________
Γιατί προσκαλέσατε τον προστάτη των παιδεραστών φραγκοπαπάδων στην Κύπρο; Τι βοήθεια μπορεί να προσφέρει στο εθνικό μας θέμα ο προστάτης των παιδόφιλων; Ποιο ηθικό έρεισμα έχει να μιλήσει για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του λαού μας από τους Τούρκους αυτός που συγκάλυπτε για δεκαετίες τους παιδεραστές; Γιατί δεν ακυρώνετε την πρόσκληση προς τον Πάπα;

ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ;

___________________
Με αυτόν τον άνθρωπο θα συμπροσευχηθείτε; Μας έχετε δώσει, δυστυχώς, κατ’ επανάληψη οικτρά δείγματα γραφής για την έλλειψη σεβασμού που δείχνετε έναντι των Ιερών Κανόνων με τις συμπροσευχές σας με τους Παπικούς, άλλους αιρετικούς και τους αλλόθρησκους. Με την παραμονή της Εκκλησίας μας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο των αιρέσεων γνωστό ως ΠΣΕ. Με την διοργάνωση Διαθρησκειακών. Με τα ανεκδιήγητα της συνάντησης Παπικών-Ορθοδόξων στην Πάφο. Με δημοσιεύματα υποστήριξης στο κοινό κείμενο της Ραβέννας. Με τόσα άλλα οικουμενιστικά και συγκρητιστικά που προβαίνετε.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑ;

_____________
Τώρα όμως; Ούτε το ότι θα χρησιμοποιηθεί η Κύπρος ως πλυντήριο των εγκλημάτων του Πάπα δεν σας ενδιαφέρει; Σας παρακαλούμε θερμά: Ως μη οφείλατε, προσκαλέσατε τον Πάπα. Αν τελικά έρθει στην Κύπρο ελπίζουμε ότι τουλάχιστον δεν θα συμπροσευχηθείτε μαζί του. Προσευχόμαστε ότι δεν θα τον υποδεχθείτε με ωμοφόρια λες και είναι ορθόδοξος Πρωθιεράρχης (και μάλιστα της πρεσβυτέρας Ρώμης, όπως ατυχέστατα του έγραψε στην επιστολή που του απηύθυνε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος). Σας παρακαλούμε θερμά: Μην παραπλανήσετε τους πιστούς να υποδεχθούν και να προσκυνήσουν τα λείψανα του Αποστόλου Βαρνάβα, ενώ στην πραγματικότητα θα τους ξεγελάσατε για να αποδώσουν τιμές στον προστάτη των παιδόφιλων. Σας ικετεύουμε θερμά! Στο όποιο φιλότιμο έχετε ως ιεράρχες, ως χριστιανοί, ως άνθρωποι τέλος πάντων. Μη για το Θεό υποδεχθείτε με σταυρό, εξαπτέρυγα και λαμπάδες τον προστάτη των παιδόφιλων, τον αιρεσιάρχη της Ρώμης που τα χέρια του στάζουν αθώο αίμα παιδικών ψυχών που θυσιάστηκαν στο βωμό της αισχύνης της παιδεραστίας που είναι απλωμένη σαν ιστός αράχνης στο σώμα του Παπισμού. Αυτού του ανόσιου θεσμού που πριν μολύνει αθώες παιδικές ψυχές νόθευσε τις αλήθειες της πίστης μας.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.