Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΕθνικα Μηνυματα

date Σεπ 22nd, 2010 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

_______

Αποκαλυπτικη ομιλια του Δημητρη Αντωνιου

του γιατρού που μήνυσε μαζί με άλλους τον πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία


____________________________________


sxed. 2

Ανεξάρτητο Τουρκικό κράτος της Θράκης – Σχολικά φανελάκια για όλα τα παιδάκια!

http://helleniclegion.blogspot.com/2010/10/blog-post_547.html

Σε εκδήλωση για το κλείσιμο των σχολείων οι μουσουλμάνοι οραματιστές της Τουρκοποίησης της Θράκης μοίρασαν στα παιδάκια καλοκαιρινά φανελάκια τυπωμένα με το σύνθημα: «Ανεξάρτητο Tουρκικό κράτος της Θράκης«. Δια της σιωπής συναινεί το υπουργείο δια βίου γεννισταροποίησης.

Όλα τα παιδάκια φόρεσαν τα φανελάκια της προπαγάνδας που είχαν τυπώσει οι οραματιστές του ανεξάρτητου Τουρκικού κράτους της Θράκης. Για όσους δεν κατάλαβαν γιατί τονίζουμε οτι το θέμα με την Χαρά Νικοπούλου είναι σοβαρό και ο πόλεμος που έχει υποστεί δεν είναι καθόλου τυχαίος, αντιθέτως φανερώνει τα πολλά ύποπτα σημεία της σημερινής κυβέρνησης.

Το πρόβλημα της Θράκης, έχει της ρίζες του στη βαθιά αδιαφορία που έχει επιδείξει εδώ και χρόνια το ανεύθυνο Αθηνοκεντρικό κράτος που δυστυχώς αντιμετωπίζει τη Θράκη μόνο ψηφοθηρικά αδιαφορώντας για τα πραγματικά προβλήματα εκεί σαν να επρόκειτο για μακρινή αποικία σε κάποιο νησί του Ατλαντικού.

Απ’την άλλη πλευρά το βρώμικο σύστημα μέσα απο τα ΜΜΕ φρόντισε να αρρωστήσει την Ελληνική κοινωνία με το «μικρόβιο» του Μιθριδατισμού για να αποδομήσει τα πάντα χωρίς να υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις. Έτσι η Ελληνική κοινωνία πάσχει σήμερα απο αυτή την «ασθένεια» και… πνέει πλέον τα λοίσθια, αφού το δηλητήριο έχει χτυπήσει όλα τα ζωτικά όργανα…

«Μιθριδατισμός», για όσους το έχουν ξεχάσει, λέγεται η πρακτική της απόκτησης ανοσίας απέναντι σε κάποιο δηλητήριο, μέσω της βαθμιαίας χορήγησής του σε μικρές και μη θανατηφόρες δόσεις. Ο όρος προέρχεται από τον βασιλιά του Πόντου Μιθριδάτη, ο οποίος και εφάρμοσε τη μέθοδο, φοβούμενος μη τυχόν τον δηλητηριάσουν άλλοι.

Σιωπή λοιπόν…. η πατρίδα κοιμάται…

ΥΓ.: Ο δικος μας τρεχει να λυσει αλλονων προβληματα, το μαυρο χαλι δεν το κοιτταει ο τυρανοκρατωρας.

sxed. 2

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ και προωθείστε: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ

Αποστολέας Press TIDEON

Παγκόσμια διαμαρτυρία και κατακραυγή:

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ
http://www.macedoniaontheweb.eu/el/petition-gr

MacedoniaOnTheWeb.Eu

Τώρα, την ύστατη στιγμή, συμμετέχουμε στην παγκόσμια ελληνική φωνή:

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.