Αυγουστίνος Καντιώτης



ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ

date Οκτ 12th, 2010 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

«Κάρτα του πολίτη -Παραπληρόφορηση ή υπεύθυνη πληροφόρηση;» – Ο π. Ιωάννης Φωτόπουλος απαντά στην απαξιωτική δήλωση του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ.κ Ιγνατίου

http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/10/blog-post_16.html#more

«…Βέβαια ἐπειδή δέν εἴμαστε πολιτικοί ἀναλυτές οὔτε στοχεύουμε σέ προσέλκυση ὀπαδῶν οὔτε ἔχουμε ἰδιοτελεῖς κοσμικούς σκοπούς, τήν πληροφόρηση αὐτή συνδέουμε μέ τήν ἐσχατολογική διδασκαλία τῆς Ἁγίας Γραφῆς καί τῶν ἁγίων Πατέρων. Οἱ πληροφορίες τοῦ Κυρίου μας τῶν Ἁγίων Ἀποστόλων καί τῶν Ἁγίων Πατέρων εἶναι οἱ πλέον ἀξιόπιστες γιά μᾶς τούς ὀρθοδόξους χριστιανούς…»
Παραπληροφόρηση ἤ ὑπεύθυνη πληροφόρηση;
Πρωτοπρεσβυτέρου Ἰωάννου Φωτοπούλου
Ἐφημερίου τοῦ Ἱ.Ν. Ἁγίας Παρασκευῆς Ἀττικῆς
Δύο ἑβδομάδες πρίν ἀπό τή σύγκληση τῆς Ἱεραρχίας τῆς Ἐκκλησίας μας, στίς 22/9/10, ὁ σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ἰγνάτιος δήλωσε στήν ἐφημερίδα ΕΘΝΟΣ ὅτι «οἱ ἀντιδράσεις κατά τῆς Κάρτας τοῦ πολίτη προέρχονται ἀπό παραπληροφόρηση».
189eb71

Πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης – Ομολογία πίστεως – Λόγοι αληθείας – ΑΜΚΑ – ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΗ -666-ΜΑΣΟΝΙΑ – ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ

http://agiooros.org/viewtopic.php?f=13&t=5055

ab84bb1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

5-10-2010 μ.Χ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

«ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ

Η «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» ΚΑΙ Η «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΑ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ-ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ e-ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ

«ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» Ηλεκτρονική Ταυτότητα με τσιπ

Η περιλάλητη ηλεκτρονική κάρτα με τσιπ, που ονομάστηκε «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» για να δώσει την ψευδαίσθηση της οικειότητας και της φιλικότητα προς τον χρήστη-θύμα, τα στοιχεία, αλλά και τη ζωή του οποίου με τα προσωπικά του μυστικά θα αποθηκεύει, όχι μόνο σε τσιπ, αλλά και σε βάσεις δεδομένων, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν άνευ προηγουμένου εφιάλτη για το λαό μας, που έχει δώσει μέσα στους αιώνες τιτάνιους και επικούς αγώνες για την Ελευθερία!

Η ηλεκτρονική Κάρτα-Ταυτότητα, θα μπορεί να έχει αποθηκευμένα όλα τα στοιχεία μας, την οικογενειακή μας κατάσταση, τις διευθύνσεις κατοικίας μας, όλες κατά σειρά ετών, τον ΑΜΚΑ, αλλά και δακτυλικά αποτυπώματα, ψηφιακές σαρώσεις του προσώπου μας, αλλά και ψηφιακές σαρώσεις της ίριδας του ματιού μας μελλοντικά, το φάκελο με το ιστορικό της υγείας μας καθώς και πλήθος άλλων στοιχείων, άλλων ορατών και άλλων πιθανών «κρυφών», τα δεύτερα εκ των οποίων θα μπορούν να αναγνωσθούν μελλοντικά μόνο με ειδικό λογισμικό… για λόγους δήθεν …κρατικής ή διακρατικής ασφαλείας…

Οι Ηλεκτρονικές Κάρτες-Ταυτότητες θα διαθέτουν τσιπς αποθήκευσης δεδομένων, τα οποία θα μπορούν να διαβάζονται από έναν card reader συνδεδεμένο σε Η/Υ… (περισσότερα:
http://www.noiazomai.net/ukkartapoliti.html)

Ταυτοχρόνως και επειδή τα στοιχεία μας θα αποθηκεύονται και σε Βάσεις Δεδομένων του «Κράτους», είναι ευνόητο, πως θα κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιηθούν από την εκάστοτε εξουσία, ή τους διαχειριστές τους συστήματος, ενώ είναι δυνατόν τα δεδομένα αυτά να περιέλθουν και σε τρίτους ή ξένα κέντρα, ιδιώτες ή οργανώσεις, ή Διεθνείς «Οργανισμούς», βάση συμβάσεων ή διακρατικών συμφωνιών, με αποτέλεσμα τα προσωπικά μας στοιχεία να είναι δυνατόν να βρεθούν π.χ. σε βάσεις δεδομένων των ΗΠΑ ή της Γερμανίας και από εκεί ποιος ξέρει ακόμη πού και σε ποιους! Πρόκειται για εφιάλτη! Για διεθνές «σκλαβοπάζαρο»!

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.