Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ

date Νοέ 11th, 2010 | filed Filed under: Eпископ Артемије

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΙΣΤΩΝ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Οι πιστοί ζητούν την αποκατάσταση του επισκόπου Αρτεμίου στην Μητρόπολη του και την διακοπή της Σέρβικης Ορθόδοξης Εκκλησίας με τους Οικουμενιστάς και με τον Πάπα.

patr. S.monaxos

Συνελήφθη -χωρίς καμμια κατηγορία- για τρίτη φορά ο μοναχός Αντώνιος και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος!

___________________________________

ΔΙΑΜ. ΠΑΤΡ. Σ.ab84bb1

Ο Σέρβος Πατριάρχης στην ουρά των παπικών

παπικοι σερβ.

ab84bb1

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΕΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΙΓΟΥΛΕΣ

ΘΗΡΙΟ ΒΡΥΧ. istΑνοικτή επιστολή του Σέρβου αρχιμανδρίτου Συμεών, για την εκκλησιαστική διαφθορά 3 επισκόπων που έχουν καταλάβει εδώ και χρόνια την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Σερβίας και έγιναν υποχείρια της Ουάσιγκτον και της Δύσης.
Οι κυρίως δράστες και ηθικοί αυτουργοί για τις πρόσφατες διώξεις του Επισκόπου της Ράσκας και Πριζρένης Δρ Αρτεμίου είναι Justinovaca (Αμφιλόχιος Ράντοβιτς, Αθανάσιος και Ειρηναίος Jevtic Bulović) και οι διάδοχοί τους (Γρηγορίου Duric, Φώτιος Sladojević, Joanikije Micovic, Θεοδόσιος Šibalić …)

Προσπαθούν να επιβάλουν την θέλησή τους εκφοβίζοντας με εξορίες και καθαιρέσεις τους Ορθόδοξους αρχιερείς, που αντιδρούν στην φιλοδυτική και φιλοπαπική τακτική τους. Συμπεριφέρονται σαν δικτάτορες μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας κάνοντας τα χατίρια αυτών που κατέσφαξαν τον Ορθόδοξο λαό της Σερβίας και κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας με τους βομβαρδισμούς.

Θέλουν να δημιουργήσουν σχίσμα στην Σέρβικη Ορθόδοξη Εκκλησία, για να φύγουν από τα πόδια τους οι αντιδραστικοί Ορθόδοξοι χριστιανοί και να αλωνίζουν οι Οικουμενισταί στην Σερβία!

Στην επιστολή του ο π. Συμεών παρουσιάζει την καταπάτηση των Θείων και ανθρωπίνων νόμων εκ μέρους ιεραρχών που θα έπρεπε να είναι φύλακες του ιστορικού τους Έθνους και της Ορθόδοξης Σέρβικης Εκκλησίας.
Η επιστολή είναι μεγάλη και είναι γραμμένη στα Σερβικά, αφού απευθύνεται  στους Σέρβους αδελφούς του. Μπορείτε να την βρείτε στην Σέρβικη ιστοσελίδα των μοναχών (
www.mancr.org)
Δεν πρέπει εμείς να μείνουμε αδιάφοροι στο πρόβλημα αυτό των ορθοδόξων αδελφών της Σερβίας. Η Εκκλησία μας είναι μία και  αγία. Ότι κακό γίνεται στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας γίνεται σ’ ολόκληρη την Ορθοδοξία.

САВРЕМЕНИ НЕРОНИ И КАЛИГУЛЕ

www.augoustinos-kantiotis.gr

Отворено писмо српског архимандрита Симеона о црквеној изопачености три Епископа који су већ годинама окупирали свети Синод СПЦ и постали слуге Вашингтона и Запада.
Главни извршиоци и подстрекачи недавног прогона Епископа рашко-призренског др Артемија су Јустиновци (Амфилохије Радовић, Атанасије Јевтић и Иринеј Буловић) као и њихови следбеници (Григорије Дурић, Фотије Сладојевић, Јоаникије Мићовић, Теодосије Шибалић…).
Покушавају да наметну своју вољу застрашујући прогонима и рашчињењима Православне Архијереје, који се супротстављају њиховој прозападној и папољубивој тактици. Понашају се као диктатори у Српској Православној Цркви, чинећи услуге онима који су вршили злочине на Православним српским народом и уништили привреду земље бомбардовањем.
Желе да изазову раскол у Српској Православној Цркви, како би нестали борбени Православни хришћани и да би Екуменисти могли неометано да делују у Србији!
У своме писму о. Симеон приказује гажење Божанских и људских закона од стране Јерараха, који би требало да буду чувари свога народа и Српске Православне Цркве.
[Писмо је велико и написано је на српском, пошто се обраћа својој браћи Србима. Можете је наћи на српском сајту монаха (www.mancr.org)
Ни ми не треба да будемо незаинтересовани за овај проблем православне браће из Србије. Наша Црква је Једна и Света. Свако зло које се чини у Српској Православној Цркви чини се целом Православљу].

__________

УДАР НА ЕПИСКОПА АРТЕМИЈА – ПРОЦЕС ЗАТИРАЊА СРПСТВА И ПРАВОСЛАВЉА У СРБИЈИ

www.mancr.org

-Karatom.2ιστ„Зато плачем, мој предраги Спасе,

Вечност ми је кратка за плакање“

(речи светога Саве, у песми Владике Николаја „Небеска Литургија“)


КО СВЕ СТОЈИ ИЗА ХАЈКЕ НА ЕПИСКОПА АРТЕМИЈА

  • Извршиоци и подстрекачи најновијег прогона Епископа рашко-призренског др Артемија, са циљем његовог коначног и дефинитивног уништења, видљиви су у јавности и јасно су препознати.
  • Улога непосредних егзекутора припала је актуелним члановима светог Синода, а то су заправо тројица тзв. Јустиноваца (Амфилохије Радовић, Атанасије Јевтић и Иринеј Буловић) и њихови следбеници (Григорије Дурић, Фотије Сладојевић, Јоаникије Мићовић, Теодосије Шибалић…), док су подстрекачи овога недела амбасаде тј. амбасадори појединих западних земаља, заправо Вашингтон који стоји иза њихових мисли и деловања, и свакако, незаобилазни режим западне марионете Бориса Тадића, који је нештедимице ставио у службу спровођења овога злочина све потребне ресурсе државног апарата – медије, полицију, судство, аналитичаре…
  • Свакако да је Запад, тј. Вашингтон желео да остане „чистих руку“, те да Српска Црква сама својим сопственим рукама задави једног од својих најугледнијих Архијереја; што наведеној господи Епископима и није било мрско, напротив. Имају они много других, и старих, нерашчишћених рачуна.
  • Додатно, и њима би било блиско да остану што „чистији“, те да Епископ Артемије, по могућству, сам себе задави, или бар допринесе својој егзекуцији, макар у смислу давања сагласности и легитимитета читавом овом нечасном процесу. Отуда и толики притисци, претње, уцене, тортура итд, која се над њим свакодневно врши. Палета механизама веома блиска наведеним Епископима, преузета из времена старе, добре римокатоличке Инквизиције, али у суштини саставни део њиховог карактера, који су истрајно градили претходних деценија….

(την συνέχεια στην Σερβικη ιστοσελίδα www.mancr.org

πατήστε

Манастир Црна Река, Добродошли

ab84bb1

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΕΡΒΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

molitveniskup_6112010-7Μ’ εντολή του Πατριαρχείου της Σερβίας συλλαμβάνεται για εκφοβισμό ο άοπλος μοναχός Αντώνιος από πλήθος αστυνομικών. Μεταφέρεται στην Αστυνομία και μετά 2 ώρες αφήνεται ελεύθερος.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΠΑΠΙΣΜΟΣ ιστΟ μοναχός Αντώνιος με Σέρβους ορθοδόξους πιστούς κάνουν μήνες τώρα ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το Πατριαρχείο, για:

  • 1) Να εκδηλώσουν την συμπαράστασή τους στον αδίκως εξορισθέντα άγιο, ορθόδοξο και αντιοικουμενιστή Μητροπολίτη του Κοσόβου Αρτέμιο.
  • 2) Για να εκδηλώσουν την διαμαρτυρία τους για τις φιλοπαπικές και οικουμενιστικές θέσεις του πατριάρχου Ειρηναίου και της φιλοπαπικής ομάδος του, που ονομάζεται Ιερά Σύνοδο της Σερβίας (SOC) και αποτελείται από 4 δεσποτάδες που -όπως φαίνεται- μέχρι να πεθάνουν θα παραμείνουν οι ίδιοι!
  • 3) Ζητούν η Σερβία να μείνει Ορθόδοξη χώρα και να μην υποταγεί στον Πάπα.

Συγκεντρώνονται  ειρηνικά κάθε Σάββατο και ψάλλουν ύμνους στο Θεό και προσεύχονται. Αυτό ενοχλεί τον πατριάρχη Ειρηναίο και την παρέα του γι’ αυτό ζήτησαν από την Αστυνομία να απαγορεύσει τις αντιοικουμενιστικές συγκεντρώσεις. Ο μοναχός Αντώνιος κάλεσε τους πιστούς να μη φοβηθούν και κάθε Σάββατο να συνεχίσουν την ειρηνική διαμαρτυρία τους και όταν συγκληθεί η Ιεραρχία της Σερβίας στις 17 Νοεμβρίου οι συγκεντρώσεις να γίνονται καθημερινά. Όπως φαίνεται η σύγκληση της Ιεραρχίας γίνεται για να επικυρώσει τις παράνομες πράξεις της SOC και να καθαιρέσει τον καλύτερο επίσκοπο της Σερβίας Αρτέμιο, γιατί·

  • α) Είναι αντιοικουμενιστής και θα φέρει εμπόδια στην έλευση του Πάπα τo 2013.
  • β) Δεν θέλει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου,
  • γ) Φέρει εμπόδια στις μεγάλες κατοχικές δυνάμεις, που βομβάρδισαν την Σερβία και
  • δ) Έχει κοντά του πλήθος ιερέων και μοναχών που είναι έτοιμοι και στη φωτιά να πέσουν υπερασπιζόμενοι την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ.

Να δούμε θα βρεθεί κανένας Σέρβος ορθόδοξος επίσκοπος που θα αντιδράσει και δεν θα υπογράψει την σφαγή και την καθαίρεση του επισκόπου Αρτεμίου ή θα γίνουν όλοι λαγοί και θα υπογράψουν την καταδίκη του αθώου αδελφού τους;

ΑΓΡΙΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗ

ταφη Σερβ.Άγρια βεβήλωση σε κοιμητηρίου του Κοσσυφοπεδίου, στο χωριό Mušutište στη Σούβα Ρέκα.
Άνοιξαν ένα Σέρβικο τάφο και κατέστρεψαν τά 90% των μνημάτων των ορθοδόξων Σέρβων, που ήταν θαμμένη από το 1999.
Γκρέμισα τις πλάκες από τα μνήματα των Σέρβων και συνέτριψαν τους σταυρούς.
Ας μη ξεχνούμε ότι αυτή είναι η τακτική των μουσουλμάνων για να εκφοβίσουν και διώξουν τον ορθόδοξο Σέρβικο πληθυσμό που μένει ακόμα στο Κοσσυφοπέδιο. Αυτά έκαναν  και στην Κωνστατινούπολη. Μ’ αυτόν τον τρόπο έδιωξαν από την Πόλη τους λίγους Έλληνας ορθοδόξους που είχαν μείνει στον τόπο τους.

Οι Σέρβοι του Κοσσυφοπεδίου που εγκατέλειψαν τον τόπο τους και ζουν τώρα στην Σερβία, από τον φόβο των Μουσουλμάνων Αλβανών επισκέπτονται ομαδικά τους τάφους των γονέων τους στο Κοσσυφοπέδιο από το 2003. Μια τέτοια επίσκεψη στο χωριό SUVA Reka 50 εκτοπισμένοι κατοίκων του χωριού, ενώ  βρισκόταν στην αυλή της κατεστραμμένης Σέρβικης εκκλησίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα μνήματα άκουσαν ριπές από αυτόματα όπλα. Φοβήθηκαν και δεν προχώρησαν στους τάφους. Συγκεντρώθηκαν γύρω από τα ερείπια της εκκλησίας και έφυγαν. Ο εκπρόσωπος του γκρούπ  Ντράγκολιουμπ Μιλόσεβιτς είπε ότι αυτό πρώτη φορά συμβαίνει και είναι ένα είδος εκφοβισμού.
Την περιοχή την φυλάει Αστυνομική Υπηρεσία του Κοσσυφοπεδίου και η αυστριακή KFOR. Λένε ότι μόνο ομαδικά και με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μπορεί κανείς να επισκεφτεί τους τάφους των γονέων του και των σκοτωμένων συγγενών και φίλων των.
Το Σάββατο στις 6-11-2010 επισκέφθηκαν 500 Σέρβοι στο βόρειο τμήμα της Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα, επισκέφθηκε το πρωί, στο All Souls, το Ορθόδοξο νεκροταφείο στο νότιο τμήμα της πόλης. Δεν υπήρξαν επεισόδια, αλλά διαπίστωσαν ότι πάνω από το 90% οι ταφόπετρες ήταν κατεστραμμένες. Τα μνήματα έχουν χορταριάσει αφού δεν είναι εύκολο οι Σέρβοι να πάνε μόνοι τους σ’ αυτούς τους χώρους και να τους περιποιηθούν.

Αυτή την ειρήνη φέραν οι μεγάλες δυνάμεις που βομβαρδίσαν την Σερβία και χαϊδεψαν τους μουσουλμάνους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου. Ας τους χαίρεται ο φιλοδυτικός πρόεδρος της Σερβίας και ο νέος 80χρονος πατριάρχης με την φιλοπαπική και φιλοδυτική ομάδα των σέρβων ιεραρχών! που εξόρισαν τον μοναδικό Μητροπολίτη του Κοσσυφοπεδίου Αρτέμιο, τον προστάτη των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου και έκαναν άνω κάτω την Μητρόπολη του. και άφησαν ελεύθερο το πεδίου στους Αλβανούς.
Στις 17 Νοεμβρίου συνεδριάζει η Σέρβικη ιεραρχία. Άραγε θα βρεθεί κανένας ορθόδοξος Σέρβος ιεράρχης να τους πει το «ουκ εξεστίν σοι» ή θα νίψουν τας χείρας τους σαν τον Πιλάτο και θα τους δώσουν την ψήφο τους για να καθαιρέσουν τον εξόριστο άγιο Μητροπολίτη του Κοσσυφοπεδίου Αρτέμιο για να ανοίξουν τον δρόμο στο Πάπα το 2013 που κάλεσε ο γέρος νέος πατριάρχης Ειρηναίος. Ο Πάπας κλήθηκε στην Κροατία για να τιμήσει τον καρδινάλιο σφαγέα 700.00 ορθοδόξων Σέρβων, που δεν έγιναν καθολικοί και στην συνέχεια θα επισκεφθεί την Σερβία!
Μόνο άνθρωποι που στερούνται λογικής και αναίσθητοι μπορούν να καλούν στον τόπο τους έναν ηθικό αυτουργό χιλιάδων σφαγιασθέντων ορθοδόξων Σέρβων και των νέων σφαγέων της Σερβίας, που βομβάρδισαν πρόσφατα τον λαό της και κατέστρεψαν τον τόπο τους.

Για την καταστροφή του Σέρβικου κοιμητηρίου θα βρείτε στις Σέρβικες ιστοσελίδες:

http://www.kurir-info.rs/vesti/decani-posmrtni-ostaci-rasuti-po-groblju-58292.php
http://www.kurir-info.rs/vesti/rafalima-na-zadusnice-rasteruju-srbe-sa-groblja-58270.php
http://www.novinar.de/o-nama/fotografije
/news-slike/

http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/srbi-na-zadusnice-obisli-groblja-sirom-kosova-i-metohije_131687.html

σχεδ.8

O εξόριστος επίσκοπος της Ράσκας και Πριζρένης Αρτέμιος έστειλε επιστολή στην Ι. Σύνοδο της Σερβίας, στις 13-10-2010, στην οποία παρουσιάζει τους Ιερους Κανόνες των Αποστολικών και Οικουμενικών Συνόδων, καθώς και το Σύνταγμα της Σέρβικης Ορθόδοξης Εκκλησίας που κατεπάτησε η Σέρβικη Σύνοδος προκειμένου να τον διώξουν, να τον εξορίσουν και να τον απαγορεύσουν ακόμα και την τέλεση των Αγίων Μυστηρίων!

Η επιστολή στα Σέρβικα γράφει

  • АРТЕМИЈЕ Епископ рашко-призренски у егзилу
  • 13.10.2010.
  • Манастир Шишатовац
  • СВЕТОМ АРХИЈЕРЕЈСКОМ СИНОДУ
  • СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ
  • Б   Е   О   Г   Р   А   Д
  • Ваша Светости,
  • У Христу браћо Архијереји,

После дужег расматрања Ваше одлуке, којом Нам изричете привремену забрану  свих свештенодејстава, част Нам је обавестити Вас, да се са истом одлуком, као неканонском, не слажемо, да је не примамо, и да јој се не можемо повиновати.

ОБРАЗЛОЖЕЊЕ

Свети архијерејски синод Српске православне цркве донео је, и у оквиру Саопштења објавио (18. септембра 2010. г.) одлуку којом Нам се изриче казна привремене забране свих свештенодејстава до коначне одлуке Светог архијерејског сабора. Иста одлука се наводно базира на Чл. 70. тач. 20 и 35б Устава СПЦ, а у складу са 34, 74, 15. и 16. апостолским правилом, 4. каноном Антиохијског сабора, 13. каноном Сардичког сабора, и 5. каноном Првог васељенског сабора. Тако стоји у самој одлуци. Погледајмо их садржински

Tην συνέχεια της επιστολής στην ιστοσελίδα των εξορίστων μοναχών: www.mancr.org

Одговор Владике Артемија на саопштење СА Синода од 18. септембра 2010.

Ο επίσκοπος Αρτέμιος αν και διαμαρτύρεται δέχεται τις τιμωρίες για να μην γίνει σχίσμα στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας.

Σε περίπτωση που θα φτάσουν σε παράνομη καθαίρεση ο επίσκοπος Αρτέμιος θα κρατήσει την Ορθοδοξία στην Σερβία.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.