Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ

date Δεκ 15th, 2010 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

Οι Εβραιοι αγοραζουν τον πλανητη

______________________

Οι Εβραιοι ζητουν να εκδιωχθει ο Μητροπολιτης Πειραιως

Ενοχλήθηκαν από τις αλήθειες που είπε

______________________

____

________________

Πέμπτη, 23 Δεκέμβριος 2010

Ωμή παρέμβαση εβραϊκών παραγόντων στην χώρα μας

«Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει τους νόμους εναντίον τέτοιου είδους λόγων – μίσους και τους ηγέτες της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας να απομακρύνουν άμεσα αυτό το πρόσωπο από την θέση του». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον πρόεδρο του «Ευρωπαϊκού Εβραικού Κογκρέσσου», Moshe Kantor και αφορούν τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος από ότι φαίνεται βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς εβραϊσμού, για τις δηλώσεις του, σε τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά με την οικονομική κρίση, αλλά και τις απόψεις του για την προσπάθεια που γίνεται για την καταστροφή της οικογένειας και ως εκ τούτου των εθνικών κρατών…

Περισσότερα ΠΗΓΗ http://www.elkosmos.gr/index.php?option … Itemid=277

4999002

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΑΠΌ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την απόA 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.
Αυτός είναι ο πάτος της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.
Διαδώστε το, για να ικανοποιηθεί, χαρεί και αναθαρρήσει ο Λαός.
Δημ. Αντωνίου   http://troktiko-blog.blogspot.com/2010/12/blog-post_5680.html


ΚΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ξυπνήστε ρε με τον κ. Αντωνίου Δημήτριο μας επιβεβαίωσε την είδηση ….. «Με κάλεσαν να καταθέσω όπως και τους άλλους που συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση …και να καταθέσουμε ότι νέα στοιχεία έχουμε για την υπόθεση …Μετά από εμάς έχουνε κληθεί όλοι οι κατηγορούμενοι βουλευτές και ο πρωθυπουργός να καταθέσουμε με την ιδιότητα του……
κατηγορουμένου .
Ναι είναι γεγονός ..είναι μια ιστορική στιγμή για όλους μας την μήνυση την κατέθεσα εξ ονόματος όλου του Ελληνικού λαου και ανήκει σε όλους μας …
Αυτή είναι η εκδίκηση του Έλληνα άγνωστου στρατιώτη που έχει θυσιαστεί για 3.000 χρόνια για την Ελευθερία αυτής τις χωρας..
Νιώθω πολύ συγκινημένος από αυτή την εξέλιξη οι οποία θα δώσει κουράγιο και Ελπίδα σε όλους τους Έλληνες …
Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι.»
Δ.Αντωνίου

http://troktiko-blog.blogspot.com/2010/12/blog-post_4295.html

http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.c … 2/134.html

4999002

Ο Ιερεας της Σπιναλογκα

( 16.12.10 )

Το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για το νησί της Σπιναλόγκα, με αφορμή το βιβλίο με τίτλο «Το νησί», της αγγλίδας Victoria Hislop, το οποίο έγινε σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση.

Ένα από τα ιστορικά στοιχεία που πληροφορούμαστε είναι ότι οι χανσενικοί που κατοικούσαν στη Σπιναλόγκα ήταν οργισμένοι με τον Θεό, για το λόγο ότι η ασθένειά τους ήταν μια μεγάλη και αφόρητη δοκιμασία. Ένας Γεραπετρίτης παπάς τόλμησε να τους επισκεφθεί κάποτε και να λειτουργήσει στον Άγιο Παντελεήμονα, που υπήρχε και ρήμαζε στο νησί, συντροφιά με τους νέους του κατοίκους. Λένε πως στην πρώτη Λειτουργία δεν πάτησε ψυχή.

Οι λεπροί άκουγαν πεισμωμένοι από τα κελιά τους την ψαλμωδία, κι άλλοτε την σκέπαζαν με τα βογκητά τους κι άλλοτε με τις κατάρες τους. Ο ιερέας όμως ξαναπήγε. Στην δεύτερη τούτη επίσκεψη ένας από τους ασθενείς πρόβαλε θαρρετά στο κατώφλι του ναού.

Παπά, θα κάτσω στην Λειτουργία σου μ’ έναν όρο όμως. Στο τέλος θα με κοινωνήσεις. Κι αν ο Θεός σου είναι τόσο παντοδύναμος, εσύ μετά θα κάμεις την κατάλυση και δεν θα φοβηθείς τη λέπρα μου.

Ο ιερέας έγνευσε συγκαταβατικά. Στα κοντινά κελιά ακούστηκε η κουβέντα κι άρχισαν να μαζεύονται διάφοροι στο πλάι του ναού, εκεί που ήταν ένα μικρό χάλασμα, με λιγοστή θέα στο ιερό. Παραμόνευσαν οι χανσενικοί στο τέλος της Λειτουργίας κι είδαν τον παπά δακρυσμένο και γονατιστό στην Ιερή Πρόθεση να κάνει την κατάλυση.

Πέρασε μήνας. Οι χανσενικοί τον περίμεναν. Πίστευαν πως θα ’ρθει τούτη τη φορά ως ασθενής κι όχι ως ιερέας. Όμως ο παπάς επέστρεψε υγιής και ροδαλός κι άρχισε με ηθικό αναπτερωμένο να χτυπά την καμπάνα του παλιού ναΐσκου.

Έκτοτε και για δέκα τουλάχιστον χρόνια η Σπιναλόγκα είχε τον ιερέα της. Οι χανσενικοί αναστύλωσαν μόνοι τους της εκκλησία και συνάμα αναστύλωσαν και την πίστη τους. Κοινωνούσαν τακτικά και πάντα κρυφοκοίταζαν τον παπά τους την ώρα της κατάλυσης, για να βεβαιωθούν πως το «θαύμα της Σπιναλόγκα» συνέβαινε ξανά και ξανά.

To 1957, με την ανακάλυψη των αντιβιοτικών και την ίαση των λεπρών, το λεπροκομείο έκλεισε και το νησί ερημώθηκε. Μόνο ο ιερέας έμεινε στο νησί ως το 1962, για να μνημονεύει τους λεπρούς μέχρι 5 χρόνια μετά το θάνατό τους.

Ιδού, λοιπόν, ένας σύγχρονος αθόρυβος ήρωας, που δεν τιμήθηκε για το έργο του από κανέναν, και που -αν προσέξατε- δεν παραθέσαμε το όνομά του γιατί απλά δεν το γνωρίζουμε! Όσο κι αν έψαξα δεν μπόρεσα να το βρω. Το γνωρίζει όμως -σίγουρα- ο Θεός! Κι αυτό μας αρκεί!

Πηγή: http://anastasiosds.blogspot.com/2010/12/blog-post_05.html

4999002

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ & ΚΑΛΑΝΔΑ

ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ,
ΦΙΛΟΙ,
ΤΕΚΝΑ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΑΓΑΠΗΤΑ,
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΤΕΧΘΕΝΤΙ!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΦΤΩΧΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ» ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΗΔΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

ΣΑΣ ΔΙΑΒΙΒΑΖΩ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ Μ ΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

121212ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ …….ΦΤΩΧΙΚΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ! ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ!

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ!

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΩΠΤΙΚΟ pps, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ «dwro.pps» ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ! ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ! ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΠΙΚΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ! ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!
www.im-ka.gr/blog/dwro.pps

ΕΦ ΟΣΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΝΟΜΟ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΝΗΣΥΧΟΣ, ΙΕΡΑΡΧΗΣ

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, Τετάρτη  22 Δεκεμβρίου 2010

____________

9297861


Ποιος χτυπησε το Πενταγωνο;

Αποκαλυπτικό βίντεο

Original Message —–
Subject: FW: Δειτε το πριν το κλείσουν

http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_gr.htm#Main

9297861

Η ΜΕΓΑΛΗ EΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Δικηγορικος Συλλογος

dikhgorikos

________________________________________________

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.