Αυγουστίνος Καντιώτης



ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ

date Φεβ 1st, 2011 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ

Οι ψυχανώμαλοι άνθρωποι και τα διεστραμμένα μυαλά των ανθρώπων δεν στρέφονται εναντίον του Μωάμεθ, που είχε χαρέμι από γυναίκες. Δεν  βγάζουν έργα για να παρουσιάσουν την ανήθικη ζωή του, που μοιάζει με την δική τους, αλλά στρέφονται. εναντίον του αναμάρτητου Ιησού. Ο Χριστός τους καίει. Σαν δαιμονισμένοι επιτίθενται εναντίον του και σαν λυσασμένα σκυλιά ορμούν για να δαγκώσουν τον Ευεργέτη τους.

Τέτοια διεστραμμένα μυαλά έχει η Κίρκη Καραλή η κόρη της δημοσιογράφου Σεμίνας Διγενή. Την βρωμιά της ψυχής της την εκσεσφενδόνισε σε ποιόν; Στον Θεάνθρωπο Ιησού. Έγραψε έργο βλάσφημο. Ταλαίπωρο διεφθαρμένο  γύναιο, εσύ βλάπτεσαι. Η ακαθαρσίες που πετάς στο Χριστό επιστρέφουν στην κεφαλή σου.

Ο σεβαστός μας Γέροντας π. Αυγουστίνος μας έλεγε για κάποιον τρελό της Θεσσαλονίκης που σκαρφάλωσε επάνω σ’ ένα τηλεγραφόξυλο και έφτυνε για να σβήσει τον ήλιο, αλλά τα σάλια του έπεφταν στην κεφαλή του.

Μάθε αγράμματη γυναίκα ότι η Μαρία η Μαγδαλινή ήταν πάνω από 60 χρονών και όχι νεαρή κοπελίτσα.

Πήραμε μήνυμα· «ΕΠΕΙΓΟΝ – ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ» για να ενημερώσουμε τους χριστιανούς για την ύβρη, αλλά δεν θέλουμε να διαφημίσουμε και να δώσουμε περισσότερα στοιχεία για το διεστραμμένο έργο. Πιστεύουμε ότι κανείς λογικός άνθρωπος, που σέβεται τον εαυτόν του δεν  βλέπει τέτοια πορνογραφήματα

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.