Αυγουστίνος Καντιώτης



ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΙ

date Φεβ 16th, 2011 | filed Filed under: Eпископ Артемије

ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΕΝΔΡΟ

ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΙ

slk019-1slk015Την ημέρα των Τριών Ιεραρχών, στις 12-2-2011 (η Σέρβικη Εκκλησία είναι με το παλαιό ημερολόγιο), στον πανηγυρικό εσπερινό της εορτής, στό Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου ο επίσκοπος Αρτέμιος έκανε τέσσερες νέες κουρές μοναχών· του Βασιλείου, του Γρηγορίου, του Χρυσοστόμου και του Αρσενίου. Οι μοναχοί εδώ και τρία χρόνια ήταν δόκιμοι στο Μοναστήρι Τσέρνα Ρέκα. Σημειωτέον ότι ο σεβασμιώτατος Αρτέμιος δεν κάνει κουρά μοναχού αν δεν περάσουν τουλάχιστον τρία χρόνια.

859b33bfc3f30864a317e73c85dbfa8969707cf60d2fe1498dc83ec14015ced6Οι 4 νέοι μοναχοί ακολούθησαν ως δόκιμοι στην εξορία τον επίσκοπο και πνευματικό τους πατέρα Αρτέμιο με ολόκληρη την μοναχική τους αδελφότητα και έγιναν μοναχοί την εορτή των Τριών Ιεραρχών.

Οι νέοι μοναχοί συντάχθηκαν στην ζωντανή Εκκλησία της Σερβίας και είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν την  Ορθόδοξη πίστη τους με κάθε θυσία.

Βλέπετε την κατανυκτική ακολουθία της κουράς τους στο βίντεο

______________

_________________

ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΖΟΥΝ ΓΥΡΟΦΕΡΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΠΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ

ΚΑΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΣΕΡΒΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΕΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΡΤΕΜΙΟ.

Οι οικογενειάρχαι ιερείς από την Σερβία και μοναχές από διάφορα μοναστήρια της Σερβίας βλέποντας τα οικουμενιστικά ανοίγματα των επισκόπων τους και του πατριάρχου Ειρηναίου, όχι μόνο προβληματίζονται και ανησυχούν για την σωτηρία τους αλλά προχωρούν σε δυναμικότερες θέσεις.

Θα κρατήσουν λένε την Ορθόδοξη πίστη τους με κάθε θυσία.

Οικογενειάρχης ιερέας έφυγε από τον επίσκοπο Νικάνορα και τάχθηκε κάτω από την ευλογία του επισκόπου Αρτεμίου, μετά από επανελειμένα διαβήματα που έκανε στον επισκοπό του, χωρίς όμως να βρει αναταπόκριση.

Ο επίσκοπος Νικάνορας δεν είναι οικουμενιστής και διεφθαρμένος και ούτε έδωσε ψήφο κατά του Αρτεμίου, αλλά δεν μιλάει. Φοβάται τους κακούς.

-Ο έγγαμος ιερεύς ζήτησε από τον επίσκοπό του να υψώσει φωνή διαμαρτυρίας  και να αγωνιστεί δυναμικά εναντίον του οικουμενισμού, αλλά εις μάτην περίμενε. Τότε χαιρέτισε τον επίσκοπό του και συντάχθηκε με τον επίσκοπο Αρτέμιο. Ο ιερεύς αυτός θα βρίσκεται στο Βελιγράδι σε δικό του οίκημα, θα τελεί τα άγια Μυστήρια και θα μνημονεύει τον Ορθόδοξο επίσκοπο Αρτέμιο και όχι τον αιρετικό πατριάρχη Ειρηναίο.

-Μοναχές από διάφορα Μοναστήρια της Σερβίας τάσσονται κάτω από το πατραχήλι του επισκόπου Αρτεμίου. Δεν φοβούνται που θα περάσουν από εκκλησιαστικό δικαστήριο. Ειναι νύμφες Χριστού και δεν θέλουν ν’ ακολουθήσουν στην πτώση τους τους αιρετικούς επισκόπους, που εκτός των άλλων κακών ετοιμάζονται πυρετωδώς να κουβαλήσουν και τον Πάπα στην Σερβία!

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.