Αυγουστίνος Καντιώτης



AΛΛO TI ΘA AKOYΣOME ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΠΑΠΑ!!!

Ο «θριαμβος» του Οικουμενισμου!

  • Προχθές Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Γερμανία οι δεσποτάδες γιόρτασαν με τους παπικούς!!!
  • P_3130039v Εξευτελισμός κάθε έννοιας Ορθοδοξίας
  • v Εμπαιγμός του λαού του Θεού
  • v Γελοιοποίηση της θυσίας των Αγίων

Παντού καρδινάλιοι και ετερόδοξοι

Μετά την από κοινού αρτοκλασία Ορθοδόξων και Παπικών στην Σερβία, ο μεθοδικά προελαύνων Οικουμενισμός προέβη σε ένα ανατριχιαστικό πραγματικά ανοσιούργημα στην Γερμανία.

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας, που διαβάζονται τα «αναθέματα» της Ζ΄ Οικουμενικής Συνόδου κατά των αιρετικών, οι «ορθόδοξοι» επίσκοποι υποχρέωσαν το λαό, να συνεορτάσει με έναν καρδινάλιο, που μάλιστα κρατούσε εικόνα ως ορθόδοξος(!) για τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας.

  • Κυριολεκτικά εδώ μιλάμε για τον Θρίαμβο του Οικουμενισμού.
  • Τι κι αν ο καρδινάλιος, όπως και κάθε αιρετικός καταδικάζονται από τα Συνοδικό κείμενο;
  • Τι και αν οι Ιεροί Κανόνες απαγορεύουν τις συμπροσευχές;
  • Γι’ αυτούς οι Ιεροί Κανόνες δεν είναι τίποτα άλλο παρά «σκωληκόβρωτα κιτάπια».
  • Και οι επίσκοποί μας και ο λαός του Θεού τους ανέχεται.
  • Να δούμε, όμως, ως πότε θα μας ανέχεται ο Θεός.

Θεσσαλονίκη, 17 Μαρτίου 2011

Γιὰ τὴν «Φιλορθόδοξο Ἕνωσι “Κοσµᾶς Φλαµιᾶτος”»

  • Ὁ Πρόεδρος Λαυρέντιος Ντετζιόρτζιο
  • Ὁ Γραµµατέας Παναγιώτης Σηµάτης

1489372

ΟΥΝΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!!!

-ΠΑΠΑΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΔεν έφταναν οι προδόται αρχιερείς, που ερωτοτροπούν με τον αντίχριστο Πάπα, άρχισαν και ιδιωτικές ιστοσελίδες να τον διαφημίζουν!!! Η ιστοσελίδα «Ιδιωτική οδός» που μέχρι τώρα πρόβαλε τον πατριάρχη Βαρθολομαίο από τις στήλες της, τώρα έγινε ουνίτικη και άρχισε να βάζει μηνύματα του Πάπα!!!

Φιλοδοξούν οι παπόφιλοι να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι ο Πάπας δεν είναι το τέρας που ξέρουμε, αλλά είναι  ένας αγιος πατέρας της Εκκλησίας!!!

Ο Πάπας γνωρίζει, ότι δεν μπορεί να αλλάξει την γνώμη του Ελληνικού λαού, γιατί δεν βρίσκει με τα λεφτά του πρόθυμους Έλληνας αρχιερείς να τους εξαγοράσει, πλην ελαχίστων, γι’ αυτό άρχισε την προπαγάνδα του δια άλλης οδού.

Η πρώτη ελληνική ιστοσελίδα που χρησιμοποιείται σαν βήμα του Πάπα, δεν τον παρουσιάζει ως λύκο αιρετικό που πρέπει  οι Ορθόδοξοι να φυλάγονται, δεν τον παρουσιάζει ως φίλο και προστάτη των παιδεραστών, ούτε ως εγκληματία των Ορθοδόξων λαών. Δεν παρουσιάζει την σκοτεινή δράση του και τα αντίχριστα σχέδιά του. Δεν τον ονομάζει αντίχριστο, όπως τον έλεγε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Τον παρουσιάζει σαν μεγάλο πατέρα της Εκκλησίας και βάζει το μήνυμά του στα Ελληνικά, για να συμβουλέψει τους Ορθοδόξους την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής!!!!!!!

Κύριοι της “Ιδιωτικής Οδού” να χαίρεστε τον Πάπα σας. Κρατήστε τις συμβουλές του για τον εαυτό σας. Ο Ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη από τα μηνύματα του Πάπα που μεταφράζετε· έχει άγίους Πατέρας της Ορθοδόξου Εκκλησίας για να τον συμβουλέψουν.

Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά την διαδρομή του Πάπα και τα σκοτεινά έργα του, και δεν αλλάζουν γνώμη. Όσοι θέλουν να τα οικονομίσουν από την επιχείρηση της προπαγάνδας, μόνο αυτούς μπορεί να εξαγοράσει.

1489372

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Πηγή: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/03/blog-post_3506.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

«ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ»!

Star+of+David+D80-184ΠάπαςΔε φταίνε οι Εβραίοι για το θάνατο του Ιησού αποφάνθηκε ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ και την άποψή του αυτή την έκανε βιβλίο.
«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», όπως τιτλοφορείται το βιβλίο του Ποντίφηκα, κυκλοφορεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και στο δεύτερο κεφάλαιό του, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας διατυπώνει τη θεωρεία του, απαλλάσσοντας τους Εβραίους από μια κατηγορία που στοιχειώνει επί αιώνες τις σχέσεις τους με τους Χριστιανούς.
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία επίσημα έχει απαλλάξει τους Εβραίους από τη «συλλογική ενοχή» για τη θανάτωση του Ιησού Χριστού, με σημαντική απόφασή της κατά τη Δεύτερη Σύνοδό της εν Βατικανώ στη διάρκεια του 1965.
Για πρώτη φορά, ένας Πάπας τόσο λεπτομερειακά και εξαντλητικά συγκρίνει και τεκμηριώνει με βάση τις υπάρχουσες αφηγήσεις στην Καινή Διαθήκη για τη θανάτωση του Ιησού Χριστού, μετά την απόφαση που έλαβε σχετικά ο Ρωμαίος Πόντιος Πιλάτος.
«Πρέπει να διερωτηθούμε τώρα: ποιοι ακριβώς ήταν οι κατήγοροι του Ιησού Χριστού;», γράφει ο Πάπας, σε αντίστιξη με τους ισχυρισμούς στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο πως «ήταν οι Εβραίοι».
«Το ότι ο Ιωάννης χρησιμοποιεί την έκφρασή αυτή ουδόλως και κατά καμία έννοια σημαίνει, όπως θα μπορούσε να υποθέσει ο σύγχρονος αναγνώστης, ότι «ο λαός του Ισραήλ, γενικώς, είναι ρατσιστής στο χαρακτήρα του»».
«Τελικά, ο Ιωάννης ήταν Εβραίος, όπως κι ο Ιησούς Χριστός κι οι υποστηρικτές του. Όλη η πρώιμη χριστιανική κοινότητα αποτελείτο από Εβραίους», γράφει ο Πάπας.
Ο Ιωάννης αντιδιαστέλλει με την «Αριστοκρατία στο Ναό», που ήθελε να θανατωθεί ο Ιησούς Χριστός επειδή δήλωνε: «είμαι ο βασιλιάς των Εβραίων», παραβιάζοντας τον θρησκευτικό τους Νόμο. «Η Αριστοκρατία του Ναού ήταν η πραγματική ομάδα κατηγόρων του Ιησού Χριστού, όχι οι Εβραίοι της εποχής του», συμπεραίνει ο Πάπας.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΜΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,Ο ΠΑΠΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟΣ»,ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

15 Κατὰ δὲ ἑορτὴν εἰώθει ὁ ἡγεμὼν ἀπολύειν ἕνα τῷ ὄχλῳ δέσμιον, ὃν ἤθελον.
16 εἶχον δὲ τότε δέσμιον ἐπίσημον λεγόμενον Βαραββᾶν.
17 συνηγμένων οὖν αὐτῶν εἶπεν αὐτοῖς ὁ Πιλᾶτος· τίνα θέλετε ἀπολύσω ὑμῖν; Βαραββᾶν ἢ ᾿Ιησοῦν τὸν λεγόμενον Χριστόν;
18 ᾔδει γὰρ ὅτι διὰ φθόνον παρέδωκαν αὐτόν.
19 Καθημένου δὲ αὐτοῦ ἐπὶ τοῦ βήματος ἀπέστειλε πρὸς αὐτὸν ἡ γυνὴ αὐτοῦ λέγουσα· μηδὲν σοὶ καὶ τῷ δικαίῳ ἐκείνῳ· πολλὰ γὰρ ἔπαθον σήμερον κατ᾿ ὄναρ δι᾿ αὐτόν.
20 Οἱ δὲ ἀρχιερεῖς καὶ οἱ πρεσβύτεροι ἔπεισαν τοὺς ὄχλους ἵνα αἰτήσωνται τὸν Βαραββᾶν, τὸν δὲ ᾿Ιησοῦν ἀπολέσωσιν.
21 ἀποκριθεὶς δὲ ὁ ἡγεμὼν εἶπεν αὐτοῖς· τίνα θέλετε ἀπὸ τῶν δύο ἀπολύσω ὑμῖν; οἱ δὲ εἶπον· Βαραββᾶν.
22 λέγει αὐτοῖς ὁ Πιλᾶτος· τί οὖν ποιήσω ᾿Ιησοῦν τὸν λεγόμενον Χριστόν; λέγουσιν αὐτῷ πάντες· σταυρωθήτω.
23 ὁ δὲ ἡγεμὼν ἔφη· τί γὰρ κακὸν ἐποίησεν; οἱ δὲ περισσῶς ἔκραζον λέγοντες· σταυρωθήτω.
24 ἰδὼν δὲ ὁ Πιλᾶτος ὅτι οὐδὲν ὠφελεῖ, ἀλλὰ μᾶλλον θόρυβος γίνεται, λαβὼν ὕδωρ ἀπενίψατο τὰς χεῖρας ἀπέναντι τοῦ ὄχλου λέγων· ἀθῷός εἰμι ἀπὸ τοῦ αἵματος τοῦ δικαίου τούτου· ὑμεῖς ὄψεσθε.
25 καὶ ἀποκριθεὶς πᾶς ὁ λαὸς εἶπε· τὸ αἷμα αὐτοῦ ἐφ᾿ ἡμᾶς καὶ ἐπὶ τὰ τέκνα ἡμῶν.
26 τότε ἀπέλυσεν αὐτοῖς τὸν Βαραββᾶν, τὸν δὲ ᾿Ιησοῦν φραγελλώσας παρέδωκεν ἵνα σταυρωθῇ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ,ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ:ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!

Κι έχει το θράσος ο Πάπας να τους βγάζει…αθώους!

ΞΑΝΑΛΕΜΕ:ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ!

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.