Αυγουστίνος Καντιώτης



Μηνυματα που παραλαβαμε

date Σεπ 17th, 2011 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΙΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΗΣΤΟΣΥΜ

ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

METAKINOYΝ ΟΛΑ

ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011

Μετακινούν όλα τα στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από τον Βόλο;

images-1Εάν οι πληροφορία που μας δόθηκε έχει πραγματική βάση, τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου στοχεύει στην δημιουργία της Βόρειας Ελλάδας ως μίας νεκρής ζώνης της χώρας, η οποία πλέον πολύ δύσκολα θα ικανοποιεί τις αμυντικές (και άλλες) ανάγκες της. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως μία τέτοια αποχώρηση των στρατιωτικών αεροδρομίων σημαίνει κάτι πολύ χειρότερο για τα εθνικά μας ζητήματα και την δημιουργία μίας γκρίζας ζώνης (καλής θέλησης προς τους βόρειους κυρίως) γείτονές μας.

Μιλώντας σήμερα με στρατιωτικό της πολεμικής αεροπορίας μου ανέφερε ότι σύντομα όλες οι στρατιωτικές μονάδες Θεσσαλονίκης και Λάρισας θα κλείσουν και οι μοίρες θα μετακινηθούν σε στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από το ύψος του Βόλου.
Μέσα σε αυτές είναι και η μοίρα των πυροσβεστικών με έδρα Θεσσαλονίκη. Με λίγα λόγια αν ξεσπάσει μια φωτιά στην Φλώρινα θα πρέπει το πυροσβεστικό να σηκωθεί από κάποιο αεροδρόμιο κάτω του ύψους του Βόλου, δίχως δυνατότητα μετασταθμευσης διότι δεν θα υπάρχει κανένα στρατιωτικό αεροδρόμιο να το δεχτεί.
Το ίδιο και στην περίπτωση που κάποιο στρατιωτικό αεροπλάνο θελήσει να κάνει μεταστάθμευση στη Βόρειο Ελλάδα.
Το χειρότερο δε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα να κατεβούν τα C-130 στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνο Θεσσαλονίκη δηλαδή αλλά και ολόκληρη Βόρειο Ελλάδα.
Το σήμα τους έλεγε ότι η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι αρχές Νοεμβρίου.
Σας παρακαλώ δημοσιεύστε το να μας δώσει περισσότερα κάποιος που γνωρίζει. Τα στρατιωτικά αεροδρόμια πρέπει πάση θυσία να παραμείνουν επάνω. Εκτός και αν συντόμως κάποιοι επιθυμούν να μην υπάρχει Ελλάδα επάνω.

Αυτά μας μετέφερε σαν πληροφορία αναγνώστης μας και αυτόματα τίθενται μία σειρά πολύ σοβαρών ζητημάτων, σχετικά με τον νέο-πατριωτισμό που διέπει την κυβέρνηση Παπανδρέου.
Εάν η συγκεκριμένη πληροφορία αληθεύει, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε γιγαντιαίου μεγέθους αλλαγές στην γεωγραφική δομή της χώρας. Και μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο κάποιοι θα πρέπει (επιτέλους) να σκεφτούν την πατρίδα και όχι την παρτίδα που παίζουν εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνισμού συγκεκριμένοι κύκλοι με τα εδώ υποπόδιά τους.

Κλείσιμο στρατιωτικών αεροδρομίων

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Αυγούστου 12, 2011. Γράφει ο Σωτήρης Τ.

Μιλώντας σήμερα με στρατιωτικό της πολεμικής αεροπορίας μου ανέφερε ότι σύντομα όλες οι στρατιωτικές μονάδες Θεσσαλονίκης και Λάρισας θα κλείσουν και οι μοίρες θα μετακινηθούν σε στρατιωτικά αεροδρόμια κάτω από το ύψος του Βόλου. Μέσα σε αυτές είναι και η μοίρα των πυροσβεστικών με έδρα Θεσσαλονίκη. Με λίγα λόγια αν ξεσπάσει μια φωτιά στην Φλώρινα θα πρέπει το πυροσβεστικό να σηκωθεί από κάποιο αεροδρόμιο κάτω του ύψους του Βόλου, δίχως δυνατότητα μετασταθμευσης διότι δεν θα υπάρχει κανένα στρατιωτικό αεροδρόμιο να το δεχτεί.
Το ίδιο και στην περίπτωση που κάποιο στρατιωτικό αεροπλάνο θελήσει να κάνει μεταστάθμευση στη Βόρειο Ελλάδα. Το χειρότερο δε ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα να κατεβούν τα C-130 στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνο Θεσσαλονίκη δηλαδή αλλά και ολόκληρη Βόρειο Ελλάδα.
Το σήμα τους έλεγε ότι η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι αρχές Νοεμβρίου.

Σας παρακαλώ δημοσιεύστε το να μας δώσει περισσότερα κάποιος που γνωρίζει. Τα στρατιωτικά αεροδρόμια πρέπει πάση θυσία να παραμείνουν επάνω. Εκτός και αν συντόμως κάποιοι επιθυμούν να μην υπάρχει Ελλάδα επάνω.

959Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

http://greeknation.blogspot.com

Ακύρωσαν αντιαεροπορική άσκηση επιστράτευσης για 70.000 ευρώ!

Ευθεία υπονόμευση της επιχειρησιακής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων συνιστά πλέον η πολιτική που έχει επιβάλει η τρόϊκα και αποδέχεται, αλλά και υπερασπίζει φανατικά η κυβέρνηση (και γιατί να μην το κάνει; Εδώ έστησε ολόκληρη κομπήνα στην στρατιστική υπηρεσία για να φέρει την τρόϊκα): Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΓΕΑ, το οποίο έχει πληγεί από την έλλειψη κονδυλίων σε όλα τα επίπεδα κόπηκε τετραήμεραη άσκηση 700 εφέδρων, οι οποίοι προορίζονται να επανδρώσουν κυρίως αντιαεροπορικές μονάδες και μονάδες υποστήριξης των μαχητικών αεροσκαφών.

Λόγω της κρίσης είχε αποφασιστεί να γίνει άσκηση για να επανδρωθούν βασικές θέσεις και να μπορέσει να λειτουργήσει η Πολεμική Αεροπορία σε κατάσταση συναγερμού. Στην Πολεμική Αεροπορία, ανησυχούν γιατί η άσκηση άχει να γίνει από το 2008 και δεν ξέρουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι έφεδροι, οι οποίοι όπως προείπαμε επανδρώνουν «ευαίσθητες ειδικότητες».
Στην ανακοίνωση του ΓΕΑ αναφέρει ότι «Ακυρώνεται η διεξαγωγή της άσκησης επιστράτευσης – εκπαίδευσης εφέδρων η οποία είχε προγραμματισθεί από τη Δευτέρα 26 έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 στo πλαίσιο της διακλαδικής άσκησης «Αλέξανδρος 2011»».
Όπως σημειώνει το yened.blogspot.com, η άσκηση έγινε μέχρι του σημείου επίδοσης των φύλλων άτυπης επιστράτευσης. Και θεωρείται ότι είναι … επιτυχημένη. Κάτι σαν τις «αναχαιτίσεις» μέσω επίγειων ραντάρ, στις οποίες αρέσκονται κάποιοι στο ΓΕΕΘΑ…
Πόσο θα στοίχιζε η άσκηση: Περίπου 70.000 ευρώ! Όσα κοστίζει σε καύσιμα ένα VIP EMP-145 στα ταξίδια των μελών του υπουργικού συμβουλίου, που το προτιμάνε αντί για τα αεροσκάφη της γραμμής!

959

Eκκληση για αιμα

  • Τη βοήθειά μας για να κρατηθούν στη ζωή ζητούν δύο συνάνθρωποί μας από τα Γιαννιτσά και τη Λαμία.
  • Πρόκειται για τον Καρυπίδη Χαράλαμπο, ο οποίος λόγω συχνών μεταγγίσεων χρειάζεται άμεσα αίμα. Συγκεκριμένα, κάθε 2-3 εβδομάδες έχει ανάγκη περίπου 5 φιάλες.
  • Ο κ. Καρυπίδης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ωστόσο αίμα μπορεί να δοθεί σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο, ανεξαρτήτως ομάδας, στο όνομα του ασθενή.
  • Τηλέφωνο Αιμοδοσίας: 2382350322-325.
  • Ο δεύτερος συνάνθρωπός μας που έχει ανάγκη από αίμα (0+) είναι ο Κεκετσίδης Δημήτρης, 46 χρονών από τη Λαμία και πατέρας δύο παιδιών. Ο άτυχος άντρας έπαθε σοβαρό εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο στην περιοχή της Λαμίας, όπου δούλευε ως ηλεκτρολόγος.
  • Ο κ. Κεκετσίδης , που είναι και διαιτητής, νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αθήνα.
  • Τηλέφωνο Αιμοδοσίας: 2132032477-478.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

69717295

ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, Η ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Η Αννούλα της Μπίλντερμπεργκ, ξεκίνησε το τελικό στάδιο της διάλυσης της Παιδείας, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ!
Λέμε μόνο το εξής: Θα μας βρεις απέναντι, όσο και να «συναινούν» ορισμένοι. Ακόμα κι αν έχεις κάνει συμφωνία…με τον διάβολο!

ΚΑΝEI ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!

Κυκλοφορεί βίντεο που η Αννα Διαματοπούλου δηλώνει ότι· Θα συνεργαστεί και με τον διάβολο για «να σωθεί η χώρα».
Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν την συνεργασία της Διαμαντοπούλου με την σκοτεινή σατανική λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Την ψυχή της στον διάβολο η κ. Διαμαντοπούλου την έχει πουλήσει εδώ και χρόνια, για να βρεθεί στη θέση που βρίσκεται· ας μη μας κάνει και τον πατριώτη.

Οι πατριώτες κ. Διαμαντοπούλου φαίνονται και οι προδότες για λίγο διάστημα χαίρονται.
Ας ευχηθούμε ο Θεός να μας απαλλάξει το γρηγορότερο από τους πουλημένους πολιτικούς και να σώσει την Ελλάδα από τα χέρια τους.

959

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΩΗΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ

1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00μ.μ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

flag1Την 1η Οκτωβρίου 2011 ημέρα Σάββατο καί ώρα 19:00μ.μ δίνουμε ένα δυναμικό παρών όλοι οι πρώην Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες πού υπηρετήσαμε στις Ειδικές Δυνάμεις στην Πλατεία Συντάγματος. Καλούμε όλους τους πρώην έφεδρους Καταδρομείς καί Πεζοναύτες καθώς καί όσους εν ενεργεία Στελέχη πού υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις να δώσουν ένα δυναμικό παρών.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ:

Εμείς των Ειδικών Δυνάμεων την ημέρα πού απολυθήκαμε ΔΕΝ πεθάναμε ΟΥΤΕ εξαφανιστήκαμε. Είμαστε εδώ , ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΖΟΥΜΕ μέσα στην Κοινωνία. ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΑΚΟΥΜΕ , παρακολουθούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ καί είμαστε ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ με την κατάντια της Πατρίδας μας. Εμείς έχουμε ορκιστεί να φυλάττουμε Πίστη είς την Πατρίδα καί ο όρκος μας ισχύει μέχρι να πεθάνουμε. Εμείς λοιπόν οι Έλληνες Κομμάντος υπηρετήσαμε μια δύσκολη θητεία καί τον Μπερέ μας , τα Διακριτικά μας καί τα Σχολεία πού περάσαμε τα εξαγοράσαμε με ΙΔΡΩΤΑ καί ΑΙΜΑ. Όλα αυτά τα κάναμε για να κρατήσουμε τον Εχθρό, εκτός των τειχών καί τον Λαό μας να Ζεί με Ελευθερία καί Αξιοπρέπεια στη Πατρίδα του.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε Νόμιμα πλαίσια καθώς θα έχει δωθεί καταστατικό με τα Ονοματεπώνυμα των συμμετέχοντων στις Αστυνομικές Αρχές για να μην υπάρξουν έκτροπες καταστάσεις.
Οι συμμετέχοντες πού θα λάβουν μέρος θα φορούν ομοιόμορφα μπλουζάκια μαύρου χρώματος. Στη μπροστινή καί πίσω όψη θα διακρίνονται τα Εμβλήματα ” Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ ” καί ” ΘΑΡΣΗΝ ΧΡΗ ” για όσους υπηρέτησαν ώς Καταδρομείς καί Πεζοναύτες αντίστοιχα. Επίσης στο πίσω μέρος θα αναγράφεται η ομάδα πού διοργάνωσε την εκδήλωση ” ( Κ.Ε.Ε.Δ. ) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ “.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΙΣ 18:00 μ.μ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

περισσότερα· http://greeknation.blogspot.com/2011/09/1-2011-1900.html

959

NIGEL FARAGE ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!


959

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.