Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΟ Συνταγματολόγος Γ.Κασσιμάτης αποκαλύπτει

date Σεπ 27th, 2011 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ: Ο Συνταγματολόγος Γ.Κασσιμάτης αποκαλύπτει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλήθεια για την σύμβαση του δανείου και το Μνημόνιο

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης αναλύει παράγραφο προς παράγραφο τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε η Ελλάδα πέρυσι τον Μάιο. Και ο καθηγητής δεν είναι κάποιος τυχαίος Συνταγματολόγος. Αποτέλεσε προσωπικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού και πατέρα του Γ.Α.Π. από το 1981 ως το 1989!!!

Στα τρία βίντεο που ακολουθούν, θα δείτε και θα ακούσετε, τι αποκάλυψε ο καθηγητής μιλώντας στο Ράδιο 9.Είναι η πρώτη φορά, που ένας Ελληνας, κατάφερε πήρε τη Σύμβαση, την μελέτησε και έβγαλε απίστευτα συμπεράσματα! Παντελώς άγνωστα για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών!
Μεταξύ άλλων, μ` αυτή τη δανειακή σύμβαση η Ελλάδα παραιτήθηκε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από κάθε ασυλία που της παρείχε η εθνική της κυριαρχία. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά καλύτερα να τα δείτε από μόνοι σας!

Τα βίντεο θα τ’ ακούσετε·

http://www.tideon.org/index.php?option=com_content&view=article&id=2560:2011-10-05-04-59-55&catid=1:ethnikimnimi&Itemid=481

http://www.antibaro.gr/node/3350

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.