Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

date Οκτ 22nd, 2011 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!

___

_

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ

ΜΙΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ

Το πλήθος των σχολίων κάτω από την ταινία το μαρτυρεί.

Ο κόσμος καίγεται και οι ανθέλληνες προχωρούν ολοταχώς στην πραγματοποίηση των σχεδίων τους

Η κυβέρνηση με τα τόσα προβλήματα και την αγανάκτηση του Ελληνικού λαού να ξεχειλίζει, κάνει  συμβούλια και ψηφίζει νόμους για να δέσει όλους τους Έλληνες χειροπόδαρα και αφού τους ξεζουμίσει να τους ρίξει στη φυλακή. Ωραία δημοκρατία!!!

Μόνο οι εχθροί της Ελλάδος και οι ανώμαλοι πρέπει να ζήσουν για να πετύχουν τα σχέδιά τους οι σκοτεινές δυνάμεις!!!

Διαβάσαμe στην ιστοσελίδα: http://anti-aisthitika.blogspot.com

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ»

Φυλάκιση μέχρι τρία χρόνια αλλά και διοικητικά πρόστιμα μέχρι 300.000 ευρώ προβλέπονται στο νομοσχέδιο για την «καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας» που ομόφωνα εγκρίθηκε σήμερα από το υπουργικό συμβούλιο, κατόπιν εισήγησης του υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με τις βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου:

1.    «Όποιος με πρόθεση, δημόσια, είτε προφορικά είτε διά του τύπου, μέσω του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά ομάδας προσώπων ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, κατά τρόπο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή η πράξη ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών έως 3 ετών και χρηματική ποινή 3.000 έως 10.000 ευρώ.

2.    Περισσοτερα: http://anti-aisthitika.blogspot.com/2011/10/blog-post_3689.h

959

ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ!

Την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού, ζητά ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος, με βαρυσήμαντο άρθρο του στην εφημερίδα «Αξία». Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.
Για δε την παραπομπή του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών της αντιπολίτευσης πού μπορούν να ζητήσουν… την άσκηση ποινικής δίωξης!

briefingnews.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

959

O KEΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ

ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Εκπομπή “ΑΕΙΦΟΡΙΑ”, του Σταύρου Καπλάνογλου, στις 7/10/2011 στο κανάλι της Κοζάνης FLASH TV.gr

_______


_____

___

______

__________

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.