Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ

date Οκτ 2nd, 2011 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ

Η Σατανοκουλτούρα του Οικουμενισμού

Ο Μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος (καλύτερα να αλλάξει όνομα) μαζί με την αισχρή, ξεδιάντροπη και απαξιωτική του παρέα, καλωσορίζουν τον όμοιό τους Παναιρετικό, πανδαιμονιακό Πάπα «εν όνοματι Κυρίου». Ομως, η αλήθεια είναι πως η προδοτική τους αυτή εκπροσώπιση, δεν είναι ούτε «εν ονόματι του Κυρίου», ούτε εξ ονόματος του ποιμνίου τους αλλ’ εν ενόματι της φιλαυτίας τους και εκπροσωπεί τον απέραντο εωσφορικό εγωϊσμό τους και μόνο. Η αισχρή αυτή βλάσφημη προσφώνιση δεν γίνεται εν ονόματι Κυρίου, αλλά εν ονόματι του διαβόλου, ο οποίος τελικώς δοξάζεται με όλες αυτές τις αντορθόδοξες οικουμενιστικές δουλοπρέπειες.

Δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι κουλτουριάριδες, παπο-πρόβλητοι δεσποτάδες πως όταν φύγουν απ΄αυτό τον αντίχριστο κόσμο, δεν θα αφήσουν τίμιο όνομα αλλά άτιμη φήμη και θα καταγραφούν στην εκκλησιαστική ιστορία ως οικουμενιστές και προδότες; Τι νομίζουν, πως είναι καλύτεροι, προοδευτικότεροι και αγιώτεροι από τους Αγίους μας Πατέρες και ετούτοι οι «μετα-πατερικοί» θα επιτύχουν αυτά που «απέτυχαν» οι Μεγάλοι Αγιοί μας; Αυτή την ανόσια ένωση ποθούν; Υποταγμένους θέλουν να μας δουν; Δεν θα υπακούσουμε. Θα πειθαρχίσουμε στο Θεό μάλλον παρά σε ανθρώπους. Δεν θα τους αναγνωρίσουμε σαν «ποιμένες μας». Δεν θα τους υποστηρίξουμε. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Ντροπή τους. Αυτά τα μεγάλα, μαύρα ράσα αποτελούν φάλτσο και φιάσκο στο όλο σκηνικό. Δεν έχουν θέση και σχέση καμία. Ο παπικός εναγκαλισμός συνεπάγεται ασφυκτικός εγκλωβισμός στην βατικάνεια υποτέλεια, στην καρδινάλεια δουλοπρέπεια και την «καθολική» σκαρτοσύνη. Σκαρτέψατε τελείως.

Κύριοι, Δεσποτάδες με άκυρη κυριότητα, εντεταλμένοι των Οικουμενσιτών σας ηγουμένων, δεν σας θέλουμε προδότες. Δεν θέλουμε να σας βλέπουμε στις οθόνες με ένοχα συλλείτουργα, σαχλά παρατράγουδα, αγκαλίτσες και φιλάκια. Αηδιάζουμε τέτοια κατάντεια και ντρεπόμαστε τέτοια φιλήματα ιούδα. Σιχαινόμαστε τέτοια εκπροσώπιση και καταδικάζουμε τέροια αμαρτωλά, μαζικά και μαζοχιστικά «νταλαβέρια» στις μιαρές κοίτες των διαβολικών διαθρησκειακών συνεδρίων. Φτάνει πια. Είμαστε Ορθόδοξοι και θέλουμε να παραμείνουμε Ορθόδοξοι μέχρι τον τάφο. Θέλουμε να σας δούμε να στέκεστε στο ύψος σας. Θέλουμε να σας δούμε να ομολογείτε Χριστό και Ελλάδα, όχι Πάπα και μαμονά. Πάψτε να κάνετε την χάρι αυτού του άχαρου κερατά που μας θέλει ενωμένους και υποταγμένους στο παμπόνηρο πρωτείο του, πειθήνια όργανα στην αλάθητή του τιάρα και σκλάβους στο βλάσφημο Φιλιόκβε. Δεσποτάδες και Μητροπολίτες, ξυπνήστε πριν σας γιουχαϊσουμε πανεθνικά και σας ξεφτιλίσουμε κανονικά. Θα σας στιγματίσουμε με δίκαια και πρέπουσα ρετσινιά που δεν θα μπορεί να ξεπλύνει κανένα συγχωροχάρτι του πάπα, όσα και αν του «στάξετε»…

Τόσα χρόνια μας αρμέγετε και ζείτε από μας τον πιστό λαό. Εμείς οι  ίδιοι με την παρουσία μας και τις προσευχές μας επισφραγίσαμε τις χειροτονίες σας σε Μητροπολίτες. Εμείς φωνάξαμε το «άξιος» και τώρα αποδεικνύεστε ανάξιοι και μας ενοχοποιείτε για ψευδορκία εναντίον του Θεού. Εκεί σας ακούσαμε με να ορκίζεστε ότι θα διαφυλάξετε την Ορθόδοξη Πίστη. Τώρα σας βλέπουμε να καταπατείτε τις πρώτες υποσχέσεις, να εμπλέκεστε σε στενές σχέσεις και να αγκαλιάζετε τον Μέγα, Αρχισατανιστή, Αρχι-Οικουμενιστή Αιρεσιάρχη Πάπα, να τον αποκαλείτε «παναγιώτατο» αντί για «παναιρετικότατο» και να τον προσφωνείτε «ευλογημένο» ενώ είναι και θα είναι πάντοτε καταραμένος, όχι μόνο από τον Αγιο Πατρο-Κοσμά, αλλά και από ολόκληρη την ζωντανή και υγιή συνείδηση του πιστού λαού. Είμαστε αμαρτωλοί αλλά δεν προσκυνούμε Θεώ αλοτρίω ούτε κλίνομε γόνυ τω βαάλ του Οικουμενισμού…

Σταματήστε πια, τέρμα ως εδώ. Σαν πιστός λαός, που μας θυμάστε μόνο στις οικονομικές σας ανάγκες και μας σκέφτεστε μόνο για τους ανυπόφορους περιφερόμενους δίσκους και τους εράνους, σαν πιστός λαός σας ορκίζουμε να σταματίστε πάραυτα τα πονηρά πάρε-δώσε με τον ύπουλο Πάπα. Να αποσυρθεί οριστικά η Ορθοδοξία από το Παγκόσμιο Συμβούλιο εκκλησιών, κοντός ψαλμός, αληλούϊα. Το πολύ το οικουμενιστικό «Κύριε ελέησον» το βαριέται και ο ίδιος ο Πάπας διότι ξέρει καλά τους γλύφτες του και τους περιφρονεί. Γνωρίζει όμως ποιοί δεν λυγίζουν, ποιοί δεν προδίδουν και ποιοί δεν υπογράφουν. Γνωρίζει ποιοί δεν τον προσκυνούν και ποιοί δεν του φιλούν την ώζουσα παντόφλα. Αυτούς φοβάται. Εμάς φοβάται. Και εσείς λοιπόν, αδέσποτοι δεσποτάδες, αν δεν μας σέβεστε, θα μας φοβάστε. Θα κάνουμε τέτοιο αγώνα και τέτοια αναταραχή που όχι μόνο θα μας αποκαλείτε «χούλιγκαν» και «ταλιμπάν» αλλά θα μας τρέμετε παντοτινά ακόμη και στον ύπνο σας, θα φοβείστε ακόμη και την σκιά μας και θα γίνουμε ο χειρότερός σας εφιάλτης. Ιδετε οι καταφρονηταί… Θα σας εμμέσουμε απ΄ανάμεσά μας. Θα σας αποκόψουμε σαν καρκίνωμα και θα σας αφαιρέσουμε σα δεξί μας οφθαλμό διότι θα’ναι καλύτερα να σωθούμε αόμματοι παρά αμετανόητοι προδότες. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Μας έχετε φέρει στο αμήν και καταντήσατε την Ελλάδα μας διαθρησκειακό «οικο ανοχής». Ατιμάζετε το Ποίμνιό σας με πιλοτικές δοκιμασίες και πνευματικές μοιχείες, και έπειτα αρέσκεστε να σας χειροκροτούμε μέσα στους ναούς σας και να «σταφενώνουμε το κακό». Μας λογαριάσατε ποτέ και μως ρωτήσατε ποτέ εάν θέλουμε τέτοια συμμετοχή; Γιατί ήταν μόνο καλές και έγκυρες οι υπογραφές μας για την Εκκλησιαστική Περιουσία; Δεν θα ανεχτούμε άλλο να μας περιφρονείτε, να μας προσβάλλετε, να μας ντροπιάζετε και να μας ξεφτιλίζετε παγκοσμίως. Η Ελλάδα για αυτό υποφέρει, και θα υποφέρει ακόμα χειρότερα, από την δική σας δεσποτική παρακμή, διότι επιτρέψατε να πατήσει παπικό πόδι στην αιματοβαμμένη Χώρα Αγίων, διότι «συνουσιάζεστε» με τον θελκτικό για σας Πάπα που σας υπόσχεται βατικάνεια μεγαλεία και θρόνους, διότι σας μαγεύει το δόλωμα των παχουλών υποσχέσεών του, διότι τρώτε και πίνετε σε μοιχά, αμαρτωλά τραπέζια και επιδίδεστε σε αθέμιτα μεθύσια από τον Ιεζάβελ-οίνο του επάρατου Οικουμενισμού. Ηδονίζεστε να περιφέρεστε στα κανάλια ως ένθερμοι εραστές του ενωτικού ονείρου, ως διαλεχτοί αγαπητικοί του δόλιου διαλόγου της αγάπης, ως ξέφρενοι και εξηρτημένοι ερωτομανείς της ψευδονεώσεως. Πέφτετε πάρα πολύ χαμηλά στην υποτέλεια της παπικής πίστας να χορεύετε γυμνοί από χάρι και απογυμνωμένοι από Χριστό, στο «χορό, όχι του Ισαϊα, μα του ψευδομεσία Πάπα». Δεν θέλουμε εγκυκλίους συμπαραστάσεως στην οικονομική κρίση. Θέλουμε επίσημη καταδίκη του Οικουμενσιμού και Εκκλησιαστική Δικαιοσύνη. Μάθετέ το οι ενοικούντες επί της γης.
Ντροπή σας οικουμενιστές ιερείς της αισχύνης. Ντροπή σας, οικουμενιστές δεσποτάδες. Ντροπή σας οικουμενιστές πατριάρχες, που από τη μιά συμπροσεύχεστε με τον πάπα, συνεβρίσκεστε στα εβραϊκά τα λόμπυ και ανταλλάσετε ιερά δώρα με την κόκα-κόλα, και έπειτα έχετε το θράσσος να πατάτε πόδι στο Αγιο Ορος, για ματαιόδοξους πανηγυρισμούς και εγωκεντρικές τυμπανοκρουσίες, προσδοκώντας πατρική αναγνώριση και επιτελώντας ύπουλη αυτο-δικαίωση, λες και αυτό σας αμνηστεύει η σας απαλύνει τον πληγωμένο σας εγωϊσμό. Αλήθεια, την αστυνομία, τους μπράβους, τα σεκιουριτάδικα μέτρα και τα αλεξίσφαρα οχήματα, τι τα θέλετε; Ετσι περιφέρονταν και οι Απόστολοι; Στο κάτω-κάτω εάν σας δολοφονούσαν κάποιοι φανατικοί εξτρεμιστές, (μη γένοιτο!) θα λογίζοταν αυτό σαν θυσία και θα ήταν τιμή σας…
Σας λυπούμαστε και σας ντρεπόμαστε. Μήπως θέλετε να βγάλουμε δίσκο και να κάνουμε οικουμενικό έρανο για να σας αγοράσουμε ένα pope-mobile με ειδική αλεξίσφαιρη γυάλινη κλούβα σε ορθοστασία για να μας χαιρετάτε με χαρά και τσαχπινιά στις περιοδείες σας;
Εμείς τα φτωχαδάκια αντιμετωπίζουμε τις θανατικές μας ασθένειες στα απλά νοσοκομεία του ταλαίπωρου και πολύπαθου λαού και καταπίνουμε το αποτελειωτικό ποτήρι του καρκίνου με το σταυρό στο χέρι. Εσείς διαθέτετε τις προκλητικές σας ανέσεις και τα άνισα, ανεπίτρεπτα προνόμια να μεταφέρεστε με προσωπικά τζάμπο η προεδρικά τζετ στις Αμερικές και τις Γερμανίες σας, αφού έχετε σα μεγαλόσχημοι τα μεγάλα μέσα, σαν πιο ευνοημένοι από το Θεό, σαν ανώτερα παιδιά ενός ανωτέρου Θεού, αξιώνεστε ανώτερες περιθάλψεις.
Από την άλλη όμως, τέτοιοι είμαστε και τέτοιους σαν και σας αξίζουμε. Είστε πραγματική αντανάκλαση της «φτασμένης μας» ψευτο-αγιότητας και τραγική συνέπεια της επιφανειακής μας πνευματικότητας. Σύμφωνα πάντοτε με το επίπεδο του λαού, δίνει ο Θεός και πνευματικούς ηγέτες. Να σας χαιρόμαστε λοιπόν και να θρηνούμε τα μαύρα μας τα χάλια μας που βγάλαμε τέτοιους «μετα-πατερικούς ηγέτες», που γεννούμε αρχι-οικουμενιστές και παράγουμε αρχι-προδότες που το’χουν για σπουδαίο κατόρθωμα να αφορίζουν θεολόγους και να στεφανώνουν ρουβάδες, να ευλογούν πορνοτράγουδα από Αντζελες και Παπαρίζες.

Ας αγιαζόμαστε λοιπόν πρώτοι εμείς για να αγιάζονται έπειτα και οι ηγέτες μας. Ισως βγουν από τα παιδιά μας τότε, νέοι Χρυσόστομοι, νέοι Αθανάσιοι, νέοι Μάξιμοι, νέοι Φώτιοι, νέοι Γρηγόριοι Παλαμάδες, νέοι Πατρο-Κοσμάδες και νέοι Αυγουστίνοι Καντιώτηδες με πνεύμα Ηλιού και παρρησία του Προδόμου να αγωνίζονται μέχρι θανάτου υπέρ της αληθείας και να ομολογούν ΧΡΙΣΤΟ και ΕΛΛΑΔΑ!

Με βαθύτατη λύπη
Νικόλαος Πανταζής, Μελβούρνη Αυστραλία

69717295

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.