Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΜΗΝΥΜΑΤΑ

date Φεβ 19th, 2012 | filed Filed under: ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

του π. Βασιλείου Ε. Βολουδάκη «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ»

Θα γίνη στο Ξενοδοχείο «ELECTRA PALLAS», τήν Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012, παρουσία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Τοπικοί φορείς, συνδικαλιστές, ακόμη και ο ιεράρχης της πόλης συμμετείχαν σε μία εντυπωσιακή κινητοποίηση στην πόλη της Μακεδονίας, απαιτώντας άμεση ελάφρυνση στο κόστος της θέρμανσης
Πρωτοφανή συγκέντρωση για τα δεδομένα της Φλώρινας χαρακτηρίζουν οι τοπικοί φορείς την σημερινή κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, με βασικό αίτημα τη μείωση των τιμών των καυσίμων σε μια περιοχή που πλήττεται σφοδρά από την κακοκαιρία και τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.
Στο συγκεντρωμένο πλήθος μίλησαν ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου καθώς και εκπρόσωποι της νεολαίας και του πανεπιστημίου ενώ έκκληση για συμμετοχή στη συγκέντρωση είχαν απευθύνει η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, οι δήμοι του νομού, εργατικοί, καταναλωτικοί, εκπαιδευτικοί και άλλοι φορείς. Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με τον εθνικό ύμνο.
«Πάρα πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των τοπικών φορέων. Ήταν μια πρωτοφανής συγκέντρωση για τα δεδομένα της Φλώρινας. Η κεντρική πλατεία γέμισε και όλοι με την παρουσία τους ζήτησαν εδώ και τώρα αλλαγή πολιτικής για το πετρέλαιο θέρμανσης. Η Φλώρινα το δικαιούται» σχολίασε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, Στέφανος Μπύρος.

Πηγή: ΑΠΕ

Η ληστεία στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας εξιχνιάστηκε

«Η ληστεία στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας εξιχνιάστηκε»! : Λοιπόν, η ληστεία στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας εξιχνιάστηκε. Αρχηγός των ληστών ήταν η Ανγκελα Μέρκελ που, αφού χτύπησε και έδεσε τον φύλακα Λουκά Παπαδήμο, αφαίρεσε κι έβαλε στον ευρωπαϊκό της σάκο ένα ανεκτίμητης αξίας έκθεμα: τη Δημοκρατία. Το σκίτσο δημοσιεύτηκε το Σάββατο στους «Τάιμς» του Λονδίνου και το υπογράφει ο Νορβηγός Μόρτεν Μόρλαντ, που κατακτά δικαιωματικά μια θέση στην καρδιά μας

ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
__

_

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.