Αυγουστίνος ΚαντιώτηςMHNYMATA

date Μαρ 29th, 2012 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

 

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

__

+

Βουλευτικες εκλογες 2012: Όχι σε αποχη, άκυρο και λευκό!

_

Γράφει ο Παντελής Καπλάνογλου

Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο, κυκλοφορεί ειδικά το τελευταίο διάστημα, μια είδηση «μαϊμού» σχετικά με την λευκή ψήφο. «Λυτοί και δεμένοι» λοιπόν, καλούν τον κόσμο να ψηφίσει λευκό στις εκλογές, διότι όπως ισχυρίζονται, αν υπάρχουν 51% λευκά ψηφοδέλτια επί του συνόλου των ψηφισάντων, τότε οι εκλογές ή ακυρώνονται ή επαναλαμβάνονται ή το αποτέλεσμά τους είναι αντισυνταγματικό, ανάλογα με την έκδοση που διαχέεται αυτή η εσφαλμένη πληροφορία στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, η Λευκή ψήφος πλέον αθροίζεται και συν-προσμετρείται με τα Ακυρα. Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη διατύπωση στο Φύλλο εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) της 7ης Φεβρουαρίου 2006, στο οποίο αναφέρεται ο νέος εκλογικός νόμος.

Πρόκειται για τον εκλογικό νόμο 3434/2006 (νόμος Παυλόπουλου), στο Αρθρο 1, του οποίου αναφέρεται ρητά ότι «τα λευκά ψηφοδέλτια ΔΕΝ προσμετρούνται στα έγκυρα».

Ξεκάθαρα, σε τέτοιο βαθμό που δεν επιτρέπει καμία αμφισβήτησή του. Προφανώς όμως αυτό δεν πτοεί τα κέντρα παραπλάνησης του εκλογικού σώματος, τα οποία διατείνονται ότι το 51% των Λευκών φηφοδελτίων, ακυρώνει τις εκλογές. Πουθενά, σε κανένα σημείο του νόμου 3434/06 δεν αναφέρεται το παραμικρό! Από κανένα άρθρο του Συντάγματος δεν προκύπτει κάτι ανάλογο.

Δρακόντεια αστυνομικά μέτρα στον Ναό του Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης για την προστασία του Δεσπότου κ. Ιγνατίου (Λάππα)

25η  Μαρτίου  2012  Λάρισα

Δρακόντεια  αστυνομικά  μέτρα στον Ναό του Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης για την προστασία  του Δεσπότου  κ.  Ιγνατίου (Λάππα)  από την  καθιερωμένη  ειρηνική  διαμαρτυρία  των  Αγωνιζομένων Χριστιανών Λαρίσης για   23  συνεχή  χρόνια.
Ο Δεσπότης Λαρίσης  κ. Ιγνάτιος (Λάππας) με  άλλους αρχιμανδρίτες και  παπάδες  διώκει  35 Αγωνιζόμενους Χριστιανούς με αγωγές απαιτώντας πλέον των 780000  χιλιάδων  Ευρώ, διότι δεν τον αναγνωρίζουν ως κανονικό  και δεν τον προσκυνούν.
-Οι υπόλοιποι συνετοί κληρικοί και λαϊκοί γιατί σιωπούν;
-Ποίοι κρύβονται πίσω απ’ αυτές τις άδικες διώξεις;
– Ποίοι επωφελούνται απ΄τις διώξεις αυτές;
-Ποιά είναι   τα σκοτεινά σχέδια του αρχιδιώκτη και των συν αυτώ;)

Είναι γνωστός στο πανελλήνιο  ο αντικανονικός τρόπος εκλογής, χειροτονίας και ενθρονίσεως του αιματοκυλίσαντος τους Αγωνιζόμενους Χριστιανούς και τα επακολουθήσαντα  σκάνδαλα  των  Τεμπών  κ.λ .

http://agonasax.blogspot.com/2012/03/blog-post_26.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.