Αυγουστίνος Καντιώτης



ΤΟ ΡΟΤΑΡΥ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ

date Απρ 3rd, 2012 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΠΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΡΟΤΑΡΥ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011 Posted by Αρης

http://the-true-here.blogspot.com/2012/04/blog-post_6888.html

Η διεθνής αυτή οργάνωση ιδρύθη στο Σικάγο στις 23.2.1905 από τον Αμερικανό δικηγόρο Paul P. Harris. Κάτω από το πρόσχημα φιλανθρωπικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων καλύπτει μυστικούς σκοπούς. Δια τούτο θεωρείται ως «το νηπιαγωγείον της Μασονίας»

Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Θεόκλητος(υπ’ αριθ. 1.227/4.4.1973 Εγκύκλιον)

Η Οργάνωσις του Ρόταρυ έχει στενή… σχέσιν και συγγένειαν προς τον Τεκτονισμόν (Μασωνίαν), χαρακτηρισθείσα υπό των ειδότων ως «εξάδελφος» και «πρώτος σταθμός» και «προθάλαμος» της Μασωνίας και «προεισαγωγή» εις αυτήν.

2. – Μέγα ποσοστόν των Ροταριανών συμβαίνει να είναι και τέκτονες. Ο δε πρώτος «Κυβερνήτης» του εν Ελλάδι Ρόταρυ υπήρξε «διακεκριμένον μέλος» της Ελληνικής Μασωνίας.

Το έμβλημα του Ρόταρυ, ο οδοντωτός τροχός καταμαρτυρεί ότι η λέσχη κινεί καί κινείται από έτερους αφανείς τροχούς με εμπλεκόμενους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σε δεκάδες χιλιάδες λέσχες σε Αμερική, Ευρώπη (με κέντρο την Ελβετία όπου γίνονται τα συνέδρια), Αυστραλία, Αφρική, Ασία. Το δε ειδικό σήμα της λέσχης (σύμπλεγμα λευκού και αντεστραμμένου μαύρου τριγώνου) είναι των «Θεοσοφιστών»

Τὸν Δεκέμβριον τοῦ 1928 ἱδρύθη ὁ Ροταριανὸς Ὅμιλος Ἀθηνῶν, ὁ πρῶτος Ὅμιλος ὄχι μόνον εἰς τὴν Ἑλλάδα καὶ τὴν ὑπόλοιπην Βαλκανικὴν περιοχήν, ἀλλὰ ἐπίσης καὶ εἰς τὴν Ἀνατολικὴν Μεσόγειον….

Πρώτος πρόεδρος του ελληνικού Ρόταρυ υπήρξε ο ο τραπεζίτης Σπύρος Λοβέρδος απο το 1928-1931,διετέλεσε διαδοχικά διευθυντής της «Εθνικής» και της «Γενικής Τράπεζας » και υπουργός Οικονομικών στις κυβερνήσεις Π. Τσαλδάρη 1933-34 ,ενω υπήρξε και τέκτονας, μέλος της Στοάς Παρθενών.

Περισσότερα για τον Σπύρο Λοβέρδο και τον ρόλο του ως υπουργος Οικονομικών διαβάστε εδω

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

_____

____

 

ΠΩΣ ΔIΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΤΑΡΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡYΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙA

Έβαλε καρότσια στο Μαρινόπουλο, μάζεψε τρόφιμα, για το Γηροκομειο και ο δεσπότης τα δέχτηκε!!! Το γηροκομείο λειτουργεί δεκαετίες στην πόλη, χωρις τη βοήθεια του ρόταρυ.

Παραθέτω το δημοσίευμα της ιστοσελίδος KOZAN.gr

  • 2η Ανθρωπιστική Ενίσχυση του «Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κοζάνης» με πρωτοβουλία του Ροταράκτ Ομίλου Κοζάνης
  • Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Ανθρωπιστική Ενίσχυση του «Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κοζάνης» με πρωτοβουλία για δεύτερη συνεχή χρονιά του Ροταράκτ Ομίλου Κοζάνης υπό την αιγίδα του πατρικού Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης.
  • Την Μεγάλη Τετάρτη έγινε η συλλογή τροφίμων και σήμερα Μεγάλη Πέμπτη έγινε η επίσκεψη των μελών των δυο Ομίλων στους γέροντας όπου γευμάτισαν μαζί. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τους ανθρώπους που πρόσφεραν τα πάντα για μας στο παρελθόν και εκπροσωπούμε όλους εκείνους που πρόσφεραν από το υστέρημά τους κάτι γι αυτούς!
  • Νιώθουμε την ανάγκη λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους τους κατοίκους της πόλης μας για την πρωτοφανή συμμετοχή και αλληλεγγύη που επέδειξαν, ενισχύοντας έτσι το Γηροκομείο με περισσότερα από 60 κιλά τρόφιμα.
  • Είναι δείγματα υγιούς κοινωνικής αντίληψης και νοοτροπίας μέσα σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους που διανύει το Έθνος μας! Ο καθένας χθες έγινε πραγματικός εθελοντής, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά μας για προσφορά, διαψεύδοντας έτσι οποιαδήποτε αρνητικά και κακόβουλα σχόλια ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την περιοχή μας και τις πεποιθήσεις της τοπικής μας κοινωνίας.
  • Ευχόμαστε το Άκτιστο Φως της Αναστάσεως του Κυρίου Ιησού Χριστού να μας φωτίσει όλους για ένα καλύτερο και πιο Ανθρώπινο αύριο!
  • Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!
  • Ροταριανός Όμιλος Κοζάνης
  • Ροταράκτ Όμιλος Κοζάνης

ΣΧΟΛΙΑ

Aνώνυμος

12 Απρ : 18:17

  • Έχω μια απορία …στην οργάνωση αυτή είναι όλοι λεφταδες ..δεν θέλω να πω περισσότερα ξέρετε όλοι τι εστία ROTARY να μην το επαναλάβω ξανά …τι ήθελαν να δείξουν με την ενέργεια τους αυτή ? ότι σκέφτονται τον συνάνθρωπο τους ? αν έβαζαν από μερικά ευρώ ο καθένας τους για χρόνια δεν θα είχαν πρόβλημα οι παππούδες ……και κάτι άλλο πως δέχεται την κίνηση αυτή ο Σεβασμιωτατος ? εεεεεεεεεεεεεεεε ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ….που είστε Γέροντα να τα δείτε ….

Voice

Πέτρος_Παπαναούμ

13 Απρ : 16:55

  •  Νομίζω πως έχετε σύγχυση και ημιμάθεια θα έλεγα περί του τι είναι ακριβώς το Rotary.
  • Προφανώς το να κατηγορείς είναι το μόνο εύκολο.
  • Εγώ θα σας πρότεινα πριν προβείτε ξανά σε δυσφήμιση και κατάκριση, να ‘ρθείτε σε μια συνάντησή μας που είναι ανοικτή σε όλους ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας γνωρίζοντάς μας.
  • Τέλος, κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την κίνηση περισσότερων από 1000 κατοίκους της Κοζάνης που συνεισφέρανε για τους γέροντες του Γηροκομείου, ανεξαρτήτως ποιος το οργανώνει.
  • Όσο για την ανωνυμία σας, λυπάμαι αλλά δεν είναι και το πιο έντιμο θα έλεγα!

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Με εκτίμηση, Πέτρος Ν. Παπαναούμ, Γραμματέας Ροταράκτ Ομίλου Κοζάνης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

13 Απρ : 23:30

Απορώ που την είδατε την δυσφήμηση και την κατάκριση …έγραψα τίποτα που δεν είναι αλήθεια ? δεν είστε όλοι λεφταδες στο ροταρυ η μήπως είστε μπατιρακια ?αλλά θα μου πεις όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. όποιος θέλει μπορεί άνετα να βρει στο διαδίκτυο τι εστι ροταρυ …εγώ δεν είπα τίποτα απλά αναφέρθηκα στο μακαριστό ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ που σας είχε μεγάλη αδυναμία στα κηρύγματα του …αυτά και λόγω τις ημέρας ζητώ συγχώρεση αν σας συκοφάντησα η σας κατέκρινα

ΥΣ όσο για την ανωνυμία από την στιγμή που μου παρέχετε αυτό το χρησιμοποιώ

Voice

Το δικό μας σχόλιο δεν δημοσιεύθηκε

 

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.