Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΜΗΝΥΜΑΤΑ

date Αυγ 1st, 2012 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Πωλειται Κρατος

Ο Πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς βιάζεται να πωλήσει σημαντικές Δημόσιες επιχειρήσεις, πριν την έκθεση της Θεσ/κης, ώστε τα μηνύματα που θα αναγγείλει το Σεπτέμβριο να είναι ελπιδοφόρα, βελτιώνοντας έτσι την εικόνα της Κυβέρνησης στο εσωτερικό της Χώρας. Μιας Κυβέρνησης την οποία ήδη έχει απομυθοποιήσει ο Ελληνικός λαός αντιλαμβανόμενος ότι προεκλογικά  τον κορόιδεψαν για άλλη μια φορά!
Το πρόβλημα όμως δεν είναι υλικό! Το πρόβλημα είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ στην Ελλάδα δεν θέλει να λυθούν τα προβλήματα! ΔΕΝ υπάρχει βούληση να σωθεί η Ελλάδα. Ούτε από αυτόν τον ίδιο το λαό όπως φαίνεται! Διότι δεν έχει καμμία λογική η συμπεριφορά που έδειξε ο λαός και σ’ αυτές τις εκλογές, να πιστέψει ότι ο κ. Σαμαράς θα επαναδιαπραγματευόταν  τις συμφωνίες που έκλεισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρούμενος μάλιστα από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ!! Αν το ΠΑΣΟΚ ήθελε ευνοϊκότερη μεταχείριση της Ελλάδος από την Ευρώπη, θα την απαιτούσε εξ αρχής, όπως έκανε η Ισπανία. Δεν θα έμπλεκε σε ένα καταστροφικό κυκεώνα συμφωνιών και κόντρα διαπραγματεύσεων ,για να επιστρέψει λίγους μήνες μετά να υπόσχεται επαναδιαπραγμάτευση! Ποιος νοήμων πολίτης αυτού του Κράτους πίστεψε ότι είτε το ΠΑΣΟΚ είτε η ΝΔ είτε η Αριστερά θα έλυναν το «γόρδιο δεσμό» της Ελλάδος; Κι όμως! Ο λαός έπεσε για άλλη μια φορά στην καλοστημένη παγίδα που του έστησαν οι επιτήδειοι πολιτικοί μας και τους πίστεψε, διαπιστώνοντας εκ των υστέρων με απογοήτευση ότι: «πάλι ψέματα μας είπαν»!
Και τώρα…. πωλείται το Κράτος! Πωλείται κάθε Δημόσια Περιουσία. Το νερό, το ιερό αυτό δημόσιο αγαθό, θα δοθεί σε ιδιώτες και κατά πάσα πιθανότητα σε ξένα χέρια; Από πού κι ως πού θα το ανεχθεί αυτό ο Ελληνικός λαός;
Η ΕΥΔΑΠ είναι από τις πλέον υγιείς επιχειρήσεις του Δημοσίου. Τα αποτελέσματα του 2011 ήταν θετικά και συνεχίζει να παρουσιάζει σταθερή αναπτυξιακή πορεία. (αναλυτικά στοιχεία στην ιστοσελίδα: www.eydap.gr )
Γιατί να πωληθεί λοιπόν; Μήπως ζημιώνει το Ελληνικό Δημόσιο; Θα πωληθεί έναντι ευτελούς ανταλλάγματος, ίσα για να αυξηθούν πρόσκαιρα τα μετρητά στα δημόσια ταμεία και ύστερα ούτε θα προλάβει να τα δει το Κράτος αλλά θα εξανεμηθούν  όπως τα προηγούμενα;Πωλούνται όλες οι Δημόσιες Επιχειρήσεις για ένα κομμάτι ψωμί! Εκποιείται η Δημόσια Περιουσία για να εξοφληθούν οι Πιστωτές. Και έπειτα; Χρεοκοπία!
            Δεν μας είπε ο κ. Σαμαράς και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, τι θα κάνουμε με τα χρήματα που θα εισπραχθούν από τις αποκρατικοποιήσεις; Μήπως θα γίνουν επενδύσεις; Μήπως θα ανακάμψει η οικονομία μέσω συγκεκριμένου σχεδίου δράσεως; Σαφώς και όχι! Τα χρήματα θα δοθούν για να εξοφληθούν τα υπέρογκα δάνεια που έχουν φορτώσει τον λαό οι Προδότες Έλληνες Πολιτικοί μας, σε συνεργασία με τους αδίστακτους Ευρωπαίους «κατακτητές»!
Ήρθε όμως η ώρα να αναλάβει δράση ο ίδιος ο λαός! Πρέπει να απαιτήσει δυναμικά,  πριν γίνει οποιαδήποτε αποκρατικοποίηση να δοθεί στην δημοσιότητα αναλυτικότατο πρόγραμμα αξιοποίησης του αντιτίμου, το οποίο θα εισπραχθεί και να συσταθεί μια Επιτροπή με μέλη από όλα τα κόμματα που έλαβαν μέρος στις προηγούμενες εκλογές , η οποία θα υποβάλλει στην Κυβέρνηση προτάσεις για το συμφέρον ή όχι των αποκρατικοποιήσεων, καθώς και για τον τρόπο αξιοποίησης των όποιων χρημάτων προκύψουν από αυτές!
 Αν υπάρχει πολιτική βούληση να λυθούν τα προβλήματα της Πατρίδος μας, θα πρέπει η Κυβέρνηση να το δείξει έμπρακτα, καλώντας και τους αρχηγούς των εξωκοινοβουλευτικών πολιτικών κομμάτων σε διάλογο . Όλα τα κόμματα που έλαβαν μέρος στις εθνικές εκλογές εκφράζουν μερίδα του λαού. Αυτός ο λαός δεν πρέπει να ακουστεί; Αυτό προστάζει η Δημοκρατία.
Η πλειοψηφία του λαού δεν εκφράζεται αυτή τη στιγμή από την Ελληνική Βουλή. Την Πατρίδα μας κυβερνά μια μειοψηφία οργανωμένη και δικτυωμένη σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. Διότι δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι στην πλειοψηφία του ο λαός είναι άφρων και κοροϊδεύεται τόσο εύκολα!
Αν πράγματι λοιπόν αποζητά η Κυβέρνηση λύσεις, ας καλέσει το λαό ανοιχτά! Ας καλέσει όλες τις πολιτικές Παρατάξεις, και τις εκτός Βουλής και ας ακούσει προσεκτικά τις προτάσεις τους. Αν υπάρχει, επιτέλους, πολιτική βούληση να σωθεί η Ελλάδα, να μας το αποδείξει η Κυβέρνηση άμεσα!!
 Μαρίνα Διαμαντή
Δ/ντρια Γραφείου Τύπου 
	Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ 
	http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/2010-02-10-16-11-27/economy/763-pwleitai-kratos

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΟΝΟ,

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ……… ΔΙΑΚΟΠΗ!  

_________Παρά το γεγονός, ότι εδώ στα Καλάβρυτα δεν έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την διαδικτυακή και την ηλεκτρονική μας επικοινωνία, τα γεγονότα μας αναγκάζουν να διακόψουμε την σιωπή μας προκειμένου να απαντήσουμε -με σκληρή οπωσδήποτε γλώσσα, θυμηθήτε το αμβροσιακό στύλ- σε μερικούς καλούς μεν αλλά νέους σε ηλικία δημοσιογράφους, οι οποίοι μέσα από την ηλεκτρονική τους εφημερίδα (amen.gr) ή του προσωπικού των blog (Ιδιωτική οδός, panagiotisandriopoulos. blogspot.gr) ασεβούν όχι μόνο πρός τους όρους της κανονικής Διοικήσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας, αλλά και προς τό ταπεινό πρόσωπό μας, προκειμένου να υπερασπισθούν τα δίκαια του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου ή καί νά ευαρεστήσουν στα πολύ υψηλά ιστάμενα Πρόσωπα της εκκλησιαστικής διοικήσεως, αγνοούντες ότι στην Ορθόδοξη Εκκλησία υπάρχει η ελευθερία της εκφράσεως καί ότι οι Αρχιερείς έχουν υποχρέωση να «ορθοτομούν τόν λόγο της αληθείας»! Λησμονούν επίσης, ότι στην καθ ημάς Ανατολή έχουμε Πατριάρχη και όχι Πάπα! Το σύστημα είναι ΣΥΝΟΔΙΚΟ και όχι Προσωποπαγές. Ο Πατριάρχης είναι ΠΡΩΤΟΣ μεταξύ ΙΣΩΝ! Ο Πάπας νομίζει ότι είναι ΑΛΑΘΗΤΟΣ! Στην Ορθοδοξία δεν αναγνωρίζεται το ΑΛΑΘΗΤΟ σε πρόσωπα! Το ΑΛΑΘΗΤΟ αναγνωρίζεται μόνο στην Εκκλησία, δηλ στο σύνολο των πιστών, κληρικών καί λαϊκών!………. Την συνέχεια διαβάστε στην ιστοσελίδα του Μητροπολίτου Αμβροσίου· http://mkka.blogspot.com

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.