Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

date Σεπ 13th, 2012 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ 

του κ. Νικολάου Πανταζή
Ο Πανανθρώπινος Οίκος της Γης μας (εξ’ ου και Οικολογία, Οικουμένη) διαπερνά ανείπωτη φθορά και υφίσταται μεγίστη διαφθορά από εμάς τους διαχειριστές τους ίδιους. Η παναρμόνια, αβλαβή διατήρηση του Περιβάλλοντος συνεπάγεται και τη δική μας ασφαλή διαβίωση και υγιή διαφύλαξη.
Εκτός από τον Γεωγραφικό μας Οίκο, υπάρχει και ένας άλλος ασυγκρίτως ανώτερος, σημαντικότερος και διαιώνιος Οίκος, ο Οίκος της Ορθοδόξου Εκκλησίας. «Τούτον τον Οίκον, στερέωσον, Κύριε». Ο Οίκος αυτός είναι «το στερέωμα των επί Χριστόν τον Θεόν πεποιθότων». Είναι η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική μας Οικουμένη.
Κοντά στο πρόβλημα της παρατραβηγμένης Περιβαλλοντολογίας προστίθεται, ως μή ώφειλε, και ένας άλλος ύποπτος, επικίνδυνος και καταδικαστέος «-ισμός» στον όρο «Οικουμένη», ο «Οικουμενισμός» ο οποίος έχει δύο μορφές: τον Πολιτικό και τον Θρησκευτικό.
Είναι της μόδας να μιλούν όλοι για αγάπη και ένωση διακρατική, διαπλανητική, πολιτική και υπερεθνική, ένωση οικονομική και διαθρησκειακή, η οποία απερίφραστα αποτελεί ύποπτο σκοπό της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και παραπλανητικό παράγωγο της Νέας Τάξης πραγμάτων.
Οι εκλεγμένοι ηγέτες μας πλασάρουν μια δήθεν ελληνο-τουρκική φιλία και τα ελληνικά κανάλια μας, εκπέμπουν τα χάλια μας, διοχετεύοντας το βόρβορο των Τουρκικών Σήριαλ τύπου Σουλεϊμάν και δε συμμαζεύεται. Υπάρχει ενεργό σχέδιο για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της Ευρώπης. Απαιτούν Τζαμί στη Βουλή και στην Ομόνοια.
Οι διαλεχτοί της Βουλής γίνονται υποχείρια της υποδουλωτικής Αμερικανοφιλίας, πιόνια της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και πειθήνια όργανα της «παντοκρατορικής» Μασονίας. Παραδίδονται αμαχητί στις επιταγές της ΕΟΚ, του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ και πέφτουν θύματα των Διεθνών Τραπεζικών Ταμείων (άλλο φρούτο και αυτό) με επιβουλευτικά ομόλογα και σωστικά παχυλά πακέτα.
Είναι η κουλτούρα της ενοποιήσεως, ενώσεως και αφομοιώσεως. Είναι ο λεγόμενος «Πολιτικός Οικουμενισμός». Παγίδα και πρόδρομος του πολιτικού οικουμενισμού είναι το μαεστρικά οργανωμένο και μεθοδικά καλοστημένο παιχνίδι της υποτιθέμενης «οικονομικής κρίσης» η οποία τώρα επιβάλλεται σα θηλειά στο λαιμό μας και είναι άκρως εξυπηρετική και απολύτως αναγκαία.
Απλούστατα, εάν δεν πέσουν όλα τα κράτη σε μεγάλη οικονομική, πολιτική και θρησκευτική κρίση, τότε για ποιό παράλογο λόγο να συσταθεί η διαβόητη Παγκόσμια Διακυβέρνηση; Γιατί να έρθει και από τί στο καλό θα σώσει όλα τα κράτη ο αναμενόμενος Αντίχριστος και Αρχιπλάνος Πλανητάρχης;
Για να έρθει ο Αντίχριστος ως «σωτήρας» και Ψευδομεσίας (σε απολύτως καχέκτυπη απομίμηση του Αληθινού Σωτήρος Χριστού) θα πρέπει πρώτα όλη η οικουμένη να φτάσει στο απροχώρητο, στο «αμήν», να υποφέρει τα πάνδεινα και να γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος είναι πάρα πολύ κοντά…
Δεν μου αρέσουν οι «κινδυνολογίες» και οι διακομματικοί, εσχατολογικοί εκφοβισμοί ούτε θα επιτρέψω στον ευατό μου να πέσει στη μεγάλη πλάνη του προσδιορισμού ακριβούς ημερομηνίας.
Εμπιστεύομαι όμως στη χάρι των Νέων Αγίων μας Γερόντων και στις εκ Θεού αδιάψευστες προφητείες τους. Πιστεύω στην Αποκάλυψη του Αγίου, Ευαγγιστού Ιωάννου η οποία από μόνη της ερμηνεύεται ενώ εκτυλίσσονται σταδιακά και επαληθεύονται διαδραματικά τα ιστορούμενα εν αυτή γεγονότα.
Το σφράγισμα και «χάραγμα» του Αντιχρίστου δεν είναι άλλο από το Τσιπάρισμα RFID το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε όλες τις κάρτες, ταυτότητες, διπλώματα, μισθώματα και συντάξεις, αρχικώς με τη εξωτερική μορφή του μικρού χρυσού τετραγώνου ενός εκατοστού (το οποίο ήδη υπάρχει στις πιστωτικές κάρτες) και έπειτα με την μετατροπή του σε μικροσκοπική ηλεκτρονική φυαλίδα (σε σχήμα ενός κόκου ριζιού) και την υποχρετική εμφύτευσή της διά «χαράγματος» κοφτερής λεπίδος (εγχειρήσεως) μόνο στο δεξί μας χέρι ή στο μέτωπο.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η κατασκευάστρια εταιρεία ονομάζεται MONDEX (μόνο δεξιά). Αρκεί κανείς να κάνει μια αναζήτηση “mondex biochip” στο Google και ‘κει θα βρει περισσότερα. Αυτό το μικρο-τσιπάκι έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται σε πολλές χώρες και σύντομα θα επιβληθεί παγκοσμίως και θα αντικασταστήσει τα πάντα: χρήματα, κάρτες, ταυτότητες, διπλώματα, διαβατήρια, κλειδιά κλπ.
Τότε θα είναι πιο αποτελεσματική η παγκόσμια αστυνόμευση και ανίχνευση των πάντων μέχρι και 500 μέτρα κάτω από τη γη. Τότε θα περιοριστεί αποτελεσματικά το έγκλημα και θα εκλείψει οποιαδήποτε τρομοκρατία.
Τότε θα έρθει ο τρισκατάρατος Αντίχριστος σα Παγκόσμιος Πρωθυπουργός να «καλέσει σε ενότητα τους πάντες», απομιμούμενος πάλι το Πανάγιο Πνεύμα, έχοντας μέσα του όμως την ολοκληρία του πονηρού, εωσφορικού πνεύματος. Τότε θα τελέσει μεγάλα «θαύματα» και «υπερφυσικές» δυνάμεις και θεραπείες, όπως του καρκίνου και του AIDS, οι οποίες θεραπείες έχουν ήδη εφευρεθεί και φυλάσσονται για αποκλειστική του δοξολογική χρήση.
Επίσημες, ουσιαστικές πλατφόρμες και κανονικοί πρόδρομοί του του Αντιχρίστου, είναι σήμερα η σατανική τριάδα: η Μασονία, ο Διεθνής Σιωνισμός και ο επάρατος Θρησκευτικός Οικουμενισμός.
Οι πιό αφελείς και τραγικά πλανεμένοι εκκλησιαστικοί παράγοντες μιλούν για διαχριστιανική, οικουμενιστική αγάπη. Αλλοι ασυνείδητα και άλλοι συνειδητά και ένοχα, πουλημένοι και προδότες να ερωτοτροπούν ανεπιφύλακτα με τον Πάπα.
Ο Οικουμενισμός είναι κίνημα αντορθόδοξο και αντιχριστιανικό. Αποτελεί παράγωγο της παγκοσμιοποίησης και είναι ο έσχατος πρόδρομος του Αντιχρίστου.
Ο Οικουμενισμός πλασάρει το παμπόνηρο παρασύνθημα προς όλα τα μέλη: «Ας εστιάσουμε τη προσοχή μας στις ομοιότητές μας και ας παραμερίσουμε παντοτινά τις διαφορές μας!»
    Ο Οικουμενισμός έχει αυστηρώς καταδικαστεί από όλους τους Μεγάλους και Συγχρόνους Αγίους Πατέρες και Γερόντους. Παρελαύνει ύπουλα και ποζάρει προκλητικά στη διεθνή πασαρέλα των Διαχριστιανικών Διαλόγων. Οι συμμέτοχοι και συνένοχοι Ορθόδοξοι εκπρόσωποι παραμένουν έκθαμβοι και μαγεμένοι από την ακατανόητη γοητεία των φράγκων, υποκλινόμενοι ως ελάσσονες σε παπικές ευλογίες.
Είδαμε την εξευτελιστική κατάντεια του Μητροπολίτη Γερμανίας να αποδίδει Μεσσιανικό Ωσσανά στον Πάπα με το Χριστολογικό και Σωτηριολογικό: «Ευλογημένος ο ερχόμενος!»
Είδαμε προσφάτως και τον Μητροπολίτη Γαλλίας να υποκλίνεται δουλικά και να φιλά σα κατώτερος το χέρι του «ανωτέρου» Πάπα, ενώ με μάλιστα συμπροσευχήθηκε «γυμνή τη κεφαλή» εν πλήρη μάλιστα καταστολή και τηλεοπτική κάλυψη.
Ακούσαμε τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου σε τηλεοπτική συνέντευξη να αναγνωρίζει επισήμως τον Πάπα σαν «Κανονικό Επίσκοπο της Εκκλησίας μας».
Είδαμε και το δικό μας Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας να υπογράφει ως πρόεδρος τότε του Οικουμενικού Διαλόγου, στο Μπαλαμάντ του Λιβάνου, αιρετικές θεωρίες των κλάδων και σχισματικές συμφωνίες για «αδελφές Εκκλησίες» ότι είμαστε δήθεν «υπεύθυνοι από κοινού διά την διατήρησιν της μοναδικής Εκκλησίας του Θεού..».
Διαβάσαμε και φρίξαμε για τα όσα ο ίδιος έγραψε στην Χριστουγεννιάτικη Εγκύκλιο του ’88 ότι ο Χριστός δεν ήταν αναμάρτητος εξ άκρας συλλήψεως, όπως ακριβώς μας παρέδωσαν οι Αγιοι Πατέρες, ούτε κατέβηκε από τον ουρανό Αναμάρτητος αλλά «κατέκτησε» την αναμαρτησία σταδιακώς, βήμα προς βήμα, «με οδύνη» κατόπιν «αγώνος και πάλης» κάτι που δεν έχει μέχρι σήμερα γραπτώς ανακαλέσει.
Βλέπουμε συνεχώς τον Πατριάρχη μας να συμπροσεύχεται, να εναγκαλίζεται απανωτά και ανεπανόρθωτα με τον Πάπα, να παρευρίσκεται στα Εβραϊκά Λόμπυ δηλώνοντας πως «έχουμε τον ίδιο Θεό», να επισκέπτεται τα κεντρικά Γραφεία της Κόκα-Κόλας και να δωρίζει, να διαφημίζει το Κοράνι σαν «Αγιο Βιβλίο», να κάνει εκτεταμένο αγώνα «διά επιστολής και διά λόγου» για τρεπτό περιβάλλον και από την άλλη να αφορίζει αδίκως και χωρίς απολογία, τον δεινότατο και ελλογιμότατο, παγκοσμίως ανεγνωρισμένο και καταξιωμένο Θεολόγο, τον κ. Νικόλαο Σωτηρόπουλο, ο οποίος ήλεγξε σφοδρώς τις αιρετικές θέσεις του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Στυλιανού.
Ο κάθε Πατριάρχης «μεταλάσσεται» σε Οικουμενιστής Μέγας και ας διατείνεται (χωρίς να μας πείσει) πως δεν παζαρεύεται την Ορθοδοξία, ας προσπαθεί ανεπιτυχώς να μας καθησυχάσει.
«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» ανατρέπονται συντριπτικά από βαρύγδουπα Φιλήματα Ιούδα. Οι διπλωματικές επισκέψεις του στο Αγιο Ορος δεν δικαιολογούν τη στάση του και τις οικουμενιστικές του τάσεις.
Κι’ ενώ ο μαρτυρικός Ελληνικός Λαός στενάζει κάτω από τη λασπωμένη και ματωμένη πολιτικάντικη μπότα της «οικονομικής κρίσης», ο Πατριάρχης επισκέπτεται ακριτικές εστίες μετά βαρέων εξόδων, μετά βαΐων και κλάδων σα νεοστεφθής αυτοκράτορας με συρόμενο τραπεζομάντιλο μανδύα. Κι’ οι παρακείμενοι μητρο-μανείς μητροπολίτες τρέχουν αβίαστα να συνοδέψουν τη φανφαρίστικη πομπή λες και τους έταξε επίγειο παράδεισο και επουράνιο θρόνο.
Μόνο φάλτσο σ’ αυτό το φιάσκο η Αθωνική σιγή και ανοχή, ενώ θα ‘πρεπε δικαίως να απειλεί με μιαν άλλη αναπόφευκτη μνημοσύνου διακοπή. Κρίμα και ντροπή.
Η Ορθοδοξία θέλει τόλμη και αρετή, θέλει Αρχιεπίσκοπο και Πατριάρχη τον Πειραιώς Σεραφείμ. «Τοιούτος έπρεπε ημίν αρχιερεύς!» Ακακος, ατρόμητος και Ορθοδοξότατος.
Το φιλοπαπικό τώρα «ντιρλαντά» άγουν με αδέσποτα φιλιά οι «άγιοι» Γερμανίας και Γαλλίας ενώ ο επίμαχος και «παλαίμαχος» Αυστραλίας, έχοντας παραιτηθεί πια από το πρωτείο διαλόγων, συνεχίζει ατιμώρητος να βαρύνεται από το απλήρωτο πρόστιμο της καζαντζάκειας βλασφημίας και αρχιερατικής αιρεσιαρχίας.
Ο κρυφός και υπομάνικος «Άσος εκδικήσεως» του τραγελαφικού ανυπόστατου αφορισμού λειτούργησε ως μπούμεραγκ και τώρα τρίζει το μετερίζι του κ. Στυλιανού. Ο τηλεοπτικά μεταδιδόμενος έντονος θαυμασμός του για την βλάσφημη πορνοταινία του Τελευταίου Πειρασμού που επιτρέπεται «ποιητική αδεία», συνεχίζει να προκαλεί εμμετική αηδία, και ενώ δεν πέρασε απρόσεκτος, περνά στην αιωνιότητα της αδεκάστου Κρίσεως.
Ο Πολιτικός και Θρησκευτικός Οικουμενισμός σηματοδοτεί την Νέα Εποχή του Αντιχρίστου. Θα έρθει της Ορθοδοξίας η αναλαμπή. Θα έρθουν τα μαρτύρια και οι διωγμοί. Πλανώνται ακόμη και οι μεγαλόσχημοι, οι εκλεκτοί. Θα γίνουν και άλλες πολλές προδοσίες. Θα έρθουν και άλλα σκάνδαλα. Εμείς ας μην σκανδαλιζόμαστε. Ας στεκόμαστε καλώς, πιστοί στην Αγία μας Ορθοδοξία και ας προσευχόμαστε για τη μετάνοια και τον φωτισμό των ηγετών μας.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.