Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΗΝΥΜΑΤΑ

date Οκτ 13th, 2012 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΝΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Ας την ελέγξουν οι πιστοί και να μη λείψουν από το προσκλητήριο

Εκμεταλλευόμενοι το προμοτάρισμα των Μμε (που τόσες μέρες δεν έχουν επιτρέψει ν’ ακουστεί ούτε μία φορά η άποψη των Πιστών) και τις «πάσες» ορισμένων αφελών Ιεραρχών, οι ελεεινοί και τρισάθλιοι υβριστές της Πίστεώς μας αποθρασύνθηκαν!Έτσι, «ανεβάζουν» ξανά την κοπρο – παράστασή τους που παρουσιάζει τον Χριστό και τους Μαθητές Του ως ομοφυλόφιλους, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου το βράδυ!

Ήδη υπάρχει κινητοποίηση για να παραβρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έξω από το «θέατρο» της ακολασίας και ανωμαλίας!

Καλείται ΚΑΘΕ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, να δώσει το παρόν!

Οι φρικτές βλασφημίες εναντίον του Κυρίου μας από μια διαρκώς ανακυκλούμενη κάστα πασοκοαριστερών γραικύλων φιλοσοδομιστών χριστιανομάχων, δεν θα περάσουν!

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ!

Μην περιμένετε Ιεράρχες και κόμματα να σας κινητοποιήσουν! Γνώμη, νου και κρίση έχετε όλοι και ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ τι πρέπει να κάνετε!

Συντονισμενη επιχειρηση βλασφημιας του Χριστου και της ορθοδοξιας! Τα γνωστα σιωνιστικα κεντρα δρουν μεσα απο το οπλο τους, την ομοφυλοφιλια!

Xιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν

Η σουηδέζα φωτογράφος Elisabeth Ohlson Wallin προκαλεί αντιδράσεις στο Βελιγράδι με τη νέα έκθεσή της, που παρουσιάζει γνωστές ιστορίες της Καινής Διαθήκης με πρωταγωνιστές ομοφυλόφιλους και λεσβίες.

Πολλές διαμαρτυρίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με αφορμή την εν λόγω έκθεση με το όνομα «Ecce Homo».

Στις φωτογραφίες της έκθεσης παρουσιάζονται γνωστά από την Καινή Διαθήκη, όπως τα Θεοφάνεια,ο Μυστικός Δείπνος και ο Γολγοθάς,στα οποία όμως, οι θρησκευτικές μορφές εμφανίζονται ως ομοφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ ντυμένοι με αποκαλυπτικά και προκλητικά ρούχα.

Έτσι, στον «Μυστικό Δείπνο» η Wallin παρουσιάζει τον Ιησού να είναι ντυμένος με γυναικείο φόρεμα και να φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια, ενώ οι απόστολοι φορούν γυναικεία εσώρουχα και σαδομαζοχιστικά κοστούμια. Σε άλλη φωτογραφία δύο λεσβίες παριστάνουν τον Ιωσήφ με την Μαρία.Περίπου δύο χιλιάδες αστυνομικοί ήταν παρόντες για να αποφευχθούν βίαια επεισόδια κατά τα εγκαίνια της έκθεσης, καθώς χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.

Ο επικεφαλής της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Πατριάρχης Ειρηναίος έχει ήδη ταχθεί κατά της βλάσφημης έκθεσης καλώντας τις κρατικές αρχές να την απαγορεύσουν.

Πηγη newpost.gr,  Αναδημοσίευση www.ellinikanea.gr

Aφηστε τους εκβιασμους και αρχιστε να αποζημιωνετε τον Ελληνικο λαο!

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας, κατά την χθεσινή ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, αποφάσισε να υιοθετήσει πολιτική υψηλών τόνων και μελοδραματικό ύφος, προκειμένου να πείσει το λαό για την τραγικότητα της κατάστασης και τους βουλευτές να στηρίξουν την προσπάθεια της Κυβέρνησης να προωθήσει μέτρα εφαρμογής της σκληρότερης πολιτικής όλων των εποχών στην Ελλάδα.
«Αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσει ο λαός. Και αν δεν δεχθούμε τα μέτρα της ΤΡΟΪΚΑΣ δεν θα πάρουμε τη δόση!» Αυτά τα εκβιαστικά διλήμματα θέτει η Κυβέρνηση στον Ελληνικό λαό, αποκρύπτοντας για άλλη μια φορά την αλήθεια και τα παρασκήνια των διαπραγματεύσεων.
Ο Ελληνικός λαός όμως, αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μην ανεχθεί άλλα μέτρα κ. Υπουργέ και κ. Πρωθυπουργέ! Με το δεύτερο μνημόνιο έχετε υπογράψει να πληρώνονται κατά προτεραιότητα οι δανειστές από τα έσοδα του Κράτους και έπειτα οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων. Αυτή η υποτελής-προδοτική πολιτική σας πρέπει να γίνει πλέον αντιληπτή από όλους τους Έλληνες! Με τα έσοδα του προϋπολογισμού θα μπορούσε το Κράτος να εκπληρώσει σχεδόν όλες του τις υποχρεώσεις στο εσωτερικό της Χώρας μας αλλά εσείς τα δίνετε στους τοκογλύφους και μετά μας λέτε ότι δεν φθάνουν για μισθούς και συντάξεις. Θυμίζουμε ότι μόνο 0,6 δις ευρώ από τα 32 δις ευρώ της δόσης θα πάνε σε κάλυψη εξόδων του Κράτους. Τα υπόλοιπα θα πάνε στους τοκογλύφους.
Αρκετά πλέον με τα ψέματα και τις απάτες! Αφού δεν θέλετε να ακολουθήσετε την πολιτική που από πέρυσι σας προτείνει η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» τότε να κόψετε πλέον από τα δικά σας έσοδα, από τις δικές σας περιουσίες –τις οποίες οφείλετε στον λαό που σας ανεχόταν τόσα χρόνια- για να εξασφαλίσετε μόνοι σας τη δόση και ύστερα την παράδοσή σας στην Ελληνική Δικαιοσύνη! Μόνο οι καταθέσεις που διατηρείτε, φθάνουν και περισσεύουν για το σκοπό αυτό, όπως φαίνεται από τις διάφορες «λίστες που κυκλοφορούν»!
Ο Ελληνικός λαός δεν θα πληρώσει τίποτε παραπάνω! Ούτε ενιαίους φόρους στα ακίνητα που απέκτησε με τις δικές του θυσίες και τον κόπο του, ούτε θα ανεχθεί να χάσει τα εργασιακά δικαιώματα, που με αίμα κατοχύρωσε αγωνιζόμενος τόσες δεκαετίες, ούτε θα επιτρέψει να χαθούν τα ασφαλιστικά του ταμεία, τα οποία έχει πληρώσει και εξακολουθεί να πληρώνει, επειδή εσείς οι πολιτικοί, μαζί με τους Διοικητές που διορίζατε, κατασπαταλήσατε τα αποθεματικά του με τις άστοχες επενδύσεις σας.
Φθάνει πιά! Εσείς φέρατε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, εσείς και θα την καλύψετε. Θα βρείτε τρόπο με δικές σας θυσίες να αποδώσετε στον λαό τα οφειλόμενα!
Αυτά να τα σκεφτούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί κατά την σύσκεψη που έχουν στις 3:00μ.μ., ιδιαίτερα ο κ. Τσίπρας που αντιδρά σπασμωδικά, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς λύσεις, πετώντας «φωτοβολίδες» και βαρύγδουπες δηλώσεις!
Τελείωσαν πια τα λόγια! Ήρθε η ώρα να περάσετε στις πράξεις!
από το Γραφείο Τύπου της Παρατάξεως

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.